30.06.07, 13:18
Co warto studiowac?Według was oczywiście!
Co najbardziej sie opłaca, co jes ciekawe i po czy można znależc pracę?(Dobra
prace)???
Obserwuj wątek
    • mloda_karaluszyca Re: Studia 30.06.07, 17:24
      PRAWO
    • mieszadlo Re: Studia 01.07.07, 16:49
      Co watro studiować? Hmm. Moim zdaniem to, co Cię interesuje i pasjonuje. Teraz
      nie mamy zamkniętych granic więc możesz pracować za granicą. A najlepiej robić w
      życiu to, co się lubi.
      • guranka Re: Studia 02.07.07, 14:07
        mysle ze najlepiej jest skonczyc studia dajace wyksztalcenie techniczne
        ogolnie wiadomo ze na rynku potrzeba specjalistow inzynierow
        polecam moja uczelnie WSTE w Warszawie www.wste.pl/
        • malumcia Re: Studia 02.07.07, 15:52
          Dobrze skończyć informatykę na dobrej państwowej uczelni, polubudzie lub
          uniwerku. No i studia techniczne ogólnie są w cenie, sama gdybym była umysłem
          ścisłym, poszłabym na polibudę. Oryginalne filologie są dobre, szwedzka lub np.
          duńska. Można po tym nieźle zarobić.
          • s_milena1 Re: Studia 10.07.07, 11:01
            wiesz co mnie sie wydaje ze np jesli poslizgnela sie komus noga na maturze i
            poszlo mu troszke gorzej ale nie dlatego ze jest leniwy luba malo ambitny to
            przeciez nie jest koniec swiata prawda jest taka ze jesli ktos se chce uczyc i
            cos osiagnac to czy to bedzie uczelnia panstwowa czy prywatna i tak sie bedzie
            uczyl i wykozysta to co mu oferuja. Mam kolezanke ktora studjuj ktora nie
            dostala sie na prawo na uw poszla na lazarski, ma swietne wyni teraz zatrudnila
            sie w jakiejs hiszpanskiej kancelarii ...rokuje coraz lepiej. Razem ze mna do
            ogolniaka chodzil tez koles ktory zawze marzyl o onformie nietety zabraklo mu
            kilku punktow na pw poszedl do futursa i jest zadowolony inwestuja w sprzet no i
            ma fajne specalizacje np informatyka biznesie i administraji, mysle ze ci
            ktorzy nie dostali sie na uczelnie panstwowe maj jeszce wiele mzliwoisci wyboru
            glowa do gory

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka