karolka2607 30.06.07, 13:18 Co warto studiowac?Według was oczywiście! Co najbardziej sie opłaca, co jes ciekawe i po czy można znależc pracę?(Dobra prace)??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszadlo Re: Studia 01.07.07, 16:49 Co watro studiować? Hmm. Moim zdaniem to, co Cię interesuje i pasjonuje. Teraz nie mamy zamkniętych granic więc możesz pracować za granicą. A najlepiej robić w życiu to, co się lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
guranka Re: Studia 02.07.07, 14:07 mysle ze najlepiej jest skonczyc studia dajace wyksztalcenie techniczne ogolnie wiadomo ze na rynku potrzeba specjalistow inzynierow polecam moja uczelnie WSTE w Warszawie www.wste.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
malumcia Re: Studia 02.07.07, 15:52 Dobrze skończyć informatykę na dobrej państwowej uczelni, polubudzie lub uniwerku. No i studia techniczne ogólnie są w cenie, sama gdybym była umysłem ścisłym, poszłabym na polibudę. Oryginalne filologie są dobre, szwedzka lub np. duńska. Można po tym nieźle zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
s_milena1 Re: Studia 10.07.07, 11:01 wiesz co mnie sie wydaje ze np jesli poslizgnela sie komus noga na maturze i poszlo mu troszke gorzej ale nie dlatego ze jest leniwy luba malo ambitny to przeciez nie jest koniec swiata prawda jest taka ze jesli ktos se chce uczyc i cos osiagnac to czy to bedzie uczelnia panstwowa czy prywatna i tak sie bedzie uczyl i wykozysta to co mu oferuja. Mam kolezanke ktora studjuj ktora nie dostala sie na prawo na uw poszla na lazarski, ma swietne wyni teraz zatrudnila sie w jakiejs hiszpanskiej kancelarii ...rokuje coraz lepiej. Razem ze mna do ogolniaka chodzil tez koles ktory zawze marzyl o onformie nietety zabraklo mu kilku punktow na pw poszedl do futursa i jest zadowolony inwestuja w sprzet no i ma fajne specalizacje np informatyka biznesie i administraji, mysle ze ci ktorzy nie dostali sie na uczelnie panstwowe maj jeszce wiele mzliwoisci wyboru glowa do gory Odpowiedz Link Zgłoś