Dodaj do ulubionych

Osiagniecia........

IP: frodo:* / 192.168.5.* 18.06.03, 18:53
Gimnazjum, gimnazjum, gimnazjum...
Skonczylem wlasnie gim. Przez 3 lata bralem udizal w wielu konkursach z
angielskiego i odnosilem znaczace sukcesy... ( 2* 1 miejsce w powiecie , 1* 2
miejsce....itd..)
Czy mozecie wyobrazic sobie moje wkurwienie, gdy odbierajac swiadectwo
spojrzalem na rubryke "szczegolne osiagniecia" Wiecie co tam bylo ?! Wielkie
czarne kreski.....
Zrobilem juz dyrektorce z dupy jesien sredniowiecza..ale i tak mi niczego nie
chca wpisac...bo mowia... "ze takkie sei nie licza" - jak to kurwa nie.????
Przeciez za osiagniecia "na szczeblu powiatu" przyznawane jest 8 punktow
rekrutacyjnych!
O wlasnie ...a co z konkursami "miedzygimnazjalnymi" - czy gdizes jest
powiedziane ze one nei sa powiatowe ?!?!

Macie jakies osiagniecia wpisane .. (poza olimpiadami)....
O i jeszcze II etapu mi nie wpisali!
Obserwuj wątek
    • Gość: Młoda Re: Osiagniecia........ IP: *.dialup.medianet.pl 18.06.03, 19:03
      Mam wpisane Deutsch Freund 2002 i 1 ogólnopolski konkurs z jęz. niem. ale nijak
      nie wiem gdzie to w tym komputerze umiescic, ta cała unia to czarna magia dla
      mnie i w ogole ech... co za świat... jakies przekrety odchodzą, do Frycza mam
      nagle 293 na 300 co sie w ogle dzieje... człowieki....
    • Gość: dag Re: Osiagniecia........ IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 21:30
      ja mam jeszcze (oprócz olimpiad) "English High Flier 2002", Wojewodzki Konk.
      Przyrodniczy "Salamandra" i POwiatowy Konk. Ortograficzny, ale powiatowe mogą
      być niby tylko artystyczne lub sportowe...
      • Gość: qciem :) Re: Osiagniecia........ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 21:43
        ja tez mialam osiagniecia i tez mi nie wpisali do huja batona! rejonowe 3
        miejsce koszykowka, i jak tu sie nie wkurwic??? 2 miejsce powiat reczna!!!!!!!!!
        podobnie jak Młoda brałam udzial w Deutsch Freund 2002 i tez mi nie wpisali
        chodz mialam tez znaczace miejsce i dyplom mi przuyslali i jeszcze Sprachdoctor
        chyba w 2002 albo 2001 i tak samo!!!!!!!!!!!!!!!
        pozdrawiam wszystkich! :P
    • Gość: esse Re: Osiagniecia........ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 22:03
      Nie martw se mi własnie na świadectwie też nic nie spisakli, ob uznali ź tch
      osiągnieć które akurta zdobyłam się nie wpisuje, ale zaniosłam wszystkie ksera
      dyplomów do liceów podczas składania podań( mozna też prsy składaniu
      świadectwa) i powiedzeli ze mi wszystko policzą, zresztą wszytskie osiągnięcia
      mam wypisane na podaniu i to wystarczy zeby policzyli , osuągnięcia nie msuzą
      być mna świadectwie, tez tego nie rozumiem ale ważne ejst tylko to żeby liceum
      wzięło je pod uwagę, a chyba nie żeby się znalazły na świadectwie, chociaż to
      wszystko jest jakieś dziwne...
      • Gość: Michal Re: Osiagniecia........ IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 22:30
        A ja konkurs z niemieckego "Heil Hitler! Fuck me" :)
        • Gość: Koniak Re: Osiagniecia........ IP: *.zetosa.com.pl / 192.168.202.* 19.06.03, 21:02
          Słyszałem że osiągnięcia wpisywane są tylko z ostatniego roku w gimnazjum. Bo
          mi tez osiągnięć nie wpisali ale sportowych a nie tych waszych
          • Gość: Patyczak Re: Osiagniecia........ IP: *.tkdami.net 20.06.03, 15:06
            Ja tam i tak jestem najlepsza.... w miejscu osiągnięć mam tylko
            wpisane: "wolontariat" :P Ale zawsze lepiej to wygląda niz nic :]
            • Gość: Helmut I Ogólnopolski Konkurs Języka Niemeickiego dla Gim IP: 213.241.23.* 20.06.03, 16:30
              A co w końcu z tym I OGÓLNOPOLSKIM KONKURSEM Z JĘZYKA NIEMIECKIEGO DLA
              GIMNAZJALISTÓW?????????? BO MI KURWA NIE WPISALI A MAM TYTUŁ FINALISTY. CZY
              KOMUŚ WPISALI I CZY TO SIĘ LICZY - 14 PKT ZA KONKURS NA SZCZEBLU
              WOJEWÓDZKIM???????? TA ... łAPNICKA CHYBA TEGO NIE ZATWIERDZIŁA A SŁYSZAŁEM ZE
              OD PRZYSZŁEGO ROKU MA SIE TO LICZYĆ! i CO WYRUCHALI NAS!!!!!!!!
              • Gość: Młoda Re: I Ogólnopolski Konkurs Języka Niemeickiego dl IP: *.dialup.medianet.pl 20.06.03, 18:26
                Hehe no a co powiesz ja się przemęczyłam i jestem laureatką a teraz won
                laureaci to sie nie liczy... Łybacka sprawiedliwość w ciebie uderzy...
                • Gość: Miniu Re: I Ogólnopolski Konkurs Języka Niemeickiego dl IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 19:16
                  Ja też laureat, ale do wycieczki mi 2 pkt zabrakło:( Dupki rzeczywiście mogli
                  nam dać za ten ogólnopolski jakieś pkt!! Ale cosh.......! Jestem jeszcze
                  laureatem w województwie, więc punkty dostanę:), za województwo!! Pozdro dla
                  wszystkich uczących się j. niem. Narka
                  • Gość: Młoda Re: I Ogólnopolski Konkurs Języka Niemeickiego dl IP: *.dialup.medianet.pl 23.06.03, 18:56
                    No mi zabrakło 6, byłam przedostatnia :)) Heh opuściłam się no :)
          • Gość: wW Re: Osiagniecia........ IP: 195.117.182.* 30.06.03, 18:05
            mi tez nie wpisali - z tego roku i to nie sportowych :/
      • pingwinka ja dałam dyplomy 30.06.03, 18:53
        Ja też w tym roku kończyłam gimnazjum, a na świadectwie miałam wpisane
        olimpiady. Reszty konkursów (miejskich, wojewódzkich), w których zresztą
        zajmowałam czołowe miejsca nie wpisano, ale dałam kopie dyplomów i mi to
        wszystko policzyli. Bardzo się cieszę z tego, ale nie rozumiem na czym polega
        całe to liczenie punktów podczas rekrutacji.Gdzie niby jest napisane, które
        konkursy mogą się liczyć, a które nie.
      • Gość: xxx Re: Osiagniecia........ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 19:00
        a mi moja wychowawczyni kurwiszon nie wpisała na świadectwo jednego z dwóch
        ośiągnięć bo powiedziała że liczy się i tak tylko dyplom - otóż gowno w
        liceach policzyli mi 4 pkt zamiast ośmiu ZAJEBIE JĄ PRZEZ TO BYŁEM NA
        REZERWOWYCH
    • Gość: Monika Re: Osiagniecia........ IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 12:40
      Cześć!!

Miałam dużo osiągnieć w piłce siatkowej, były to mistrzostwa
      międzygimnazjalne, międzypowiatowe jak i wojewódzki. Na swiadectwie mam
      wpisany udział w powiatowym tunieju, a tak w ogóle to wtedy miałam I miejsce.
      Nie rozumiem tej całej rekrutacji. W każdej szkole jest inaczej.
      Nie przejmujcie się i tak się dostaniecie do tych szkół do których złożyliście
      podania. Ja też mam cykora, bo juz jutro idę sprawdzić czy się dostałam.
      Pozdrawiam wszystkich, 3majcie się.
    • Gość: Qu Re: Osiagniecia........ IP: *.visp.energis.pl 25.06.03, 21:53
      Koniu...
      Jak ktoś zapierdala po bierzni ,a w głowie ma sam żwir to mu liczą 5- 10
      punktów za byle konkurs.
      Ja brałem udział w międzynarodowym konkursie Internet Award Scheme. Praca
      mojej drużyny nie zakwalifikowała się jedynie do samego finału (6 prac),
      odpadliśmy w pół... i co. I CHuj wielki - "bo nieorganizowane przez kuratora",
      to że pod organizacją podpisali się premierzy krajów UE i kandydujących.
      • Gość: Kaśka Re: Osiagniecia........ IP: *.swic.dialup.inetia.pl 25.06.03, 22:21
        Gość portalu: Qu napisał(a):

> Koniu...
        > Jak ktoś zapierdala po bierzni ,a w głowie ma sam żwir to mu liczą 5- 10
        > punktów za byle konkurs.
        > Ja brałem udział w międzynarodowym konkursie Internet Award Scheme. Praca
        > mojej drużyny nie zakwalifikowała się jedynie do samego finału (6 prac),
        > odpadliśmy w pół... i co. I CHuj wielki - "bo nieorganizowane przez
        kuratora",
        > to że pod organizacją podpisali się premierzy krajów UE i kandydujących.

Ośle...
        Głąbom ortograficznym w ogóle nie liczą punktów.
        Takich jak ty, to nie przyjmują do porządnych szkół.
    • Gość: nikaone Re: Osiagniecia........ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 17:45
      z tym to u mnie też było różnie. Mysle, że to takze głównie zalezy od
      wychowawcy. Ja miałam wiekszość sportowych i plastycznych, dostałam to co
      chciałam. Niektóży nauczyciele błędnie wpisywali konkursy, przez co moja
      koleżkanka nie miała wszystkiego policzonego i dostała sie do innej klasy...
    • Gość: nikola Re: Osiagniecia........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 17:50
      Ja też bylam w podobnej sytuacji, ale nie martw się to
      procedura.............................................
      • Gość: A. Re: Osiagniecia........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 17:30
        a mi za prace społeczne nikt nic nie wpisał, choć pedagog obiecała :( ale już
        nie kłóciłam się, bo by było, że pracowałam dla wpisu. nie, nie-ale czasem
        miło jest być docenionym...
        • Gość: Elder brother Re: Osiagniecia........ IP: *.visp.energis.pl 19.07.03, 00:19
          Ale te małolaty mają język. I to ma być to inteligentna młodzież co to i
          konkursy i olimpiady... Do najgorszej zawodówki w mieście, co mówię , do szkoły
          specjalnej nie powinni was przyjmować. Poczytajcie sobie dzieci forum STUDIA i
          uczcie się kultury póki czas, bo tylko 3 lata przed wami i trudno te
          zaniedbania nadrobić.
          P.S. Jak już musicie 'się wyrażać' to proponuję w obcych językach. Mniejszy
          obciach, bo nie każdy zrozumie.
          • Gość: erw Re: Osiagniecia........ IP: *.vip / 192.168.0.* / 62.233.189.* 22.07.03, 00:02
            Gość portalu: Elder brother napisał(a):

> P.S. Jak już musicie 'się wyrażać' to proponuję w obcych językach. Mniejszy
            > obciach, bo nie każdy zrozumie.
            obcych? hehe nie zartuj, przeciez one nie umia, jak widac nawet i polska jezyk
            trudna jezyk dla nich,
            1. primo- zaliczaja jakies smieszne konkursy, olimpiady i tu wydzchodzi po co
            im to - zeby bylo PISANE NA PAPIERKU :)) hesas, mialem jakas zludna nadzieje
            ze mlodziez to sie czasem uczy zeby wiedziec, ale dzie tam.
            o po drugie primo co to za jezyk obcy - angielski? czy na koniec podstawowki
            dzieciom sie gratuluje i wrecza puchary za to ze umieja pisac?? to jest sine
            qua non.
            houk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka