Dodaj do ulubionych

Test na inteligencję 1

• Gość: Kaśka Re: Test na inteligencję 1 IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 21:24
      Był łatwy mi poszło świetnie!.Rozczarowałam się , ze nie był trudniejszy.Ale
      chciałam pozdrowić moją przyjaciółkę i wszystkich których znam.Heyah!!!ŁAPA!
    • Gość: PJ Re: Test na inteligencję 1 IP: *.w31.gd / *.gd-net.pl 14.04.04, 11:16
      Łatwy ten
      test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: student Re: Test na inteligencję 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 00:19
      BARDZO PRZYJEMNY TEŚCIK!!!!
    • Gość: nyna Re: Test na inteligencję 1 IP: *.telsten.com / *.telsten.com 15.04.04, 15:51
      miałam maxa! nie mogę w to uwierzyć
    • Gość: Wladzio Re: Test na inteligencję 1 IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 15:55
      Ah...co wy sobie myslicie takie proste te pytania oh..za latwe jak na mnie
      poszukam leprzych stron dowidzenia
    • Gość: aaa Re: Test na inteligencję 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 17:02
      pytanie 7 jest takie sobie, gdyż moge podać różne odp i sensownie je uzasadnić.
      tylko nie wiem która jest w kluczu...
    • Gość: Konik Polny Re: Test na inteligencję 1 IP: *.nsw.bigpond.net.au 17.04.04, 18:53
      Rozne sa rodzaje inteligencji np. tworcza/artystyczna, emocjonalna/spoleczna,
      duchowa, itp. Jest tez i tzw "inteligencja ukladankowa". Przejawia sie ona w
      umiejetnosciach jak najbardziej przydatnych w zyciu w sensie przetrwania, ale
      na tym sie konczy. Mamy wiec wybitnie inteligentych debili, ktorzy z jednej
      strony fantastycznie umieja ukladac rebusiki,a z drugiej sfrustrowanych
      dlaczego im sie np nie uklada pozycie z innymi ludzmi. Ci sami ludzie czytaja
      ksiazki refleksyjne tak jak sie czyta kryminaly...szukajac odpowiedzi jak w
      krzyzowkach.

Tacy ludzie sa na pewno bardzo szczesliwi, ale przypuszczam, ze ewolucyjnie
      maja jeszcze ladnych pare etapow do pokonania. Najczesciej zreszta zostaja
      politykami i to takimi, ktorzy odnosza spektakularne sukcesy. Dlaczego? Widza
      wszystko w tonacji czarno-bialej ( ukladanek-rebusikow) i wszystko jest
      oczywiste.

Moj 11-letni syn odpowiedzial na prawie wszystkie pytania. W sam raz zabawa na
      jego wiek. Uwazam jednak, ze dorosli powinni miec bardziej dojrzale i
      wszechstronne zrozumienie tego co oznacza slowo "inteligencja"
    • Gość: Kaśka :D:D:D Re: Test na inteligencję 1 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 20:38
      Siemka!Ja mialam 60%..troche kiepsko no ale pech...narQa ALL!!!!!:*:*:*
    • Gość: Mini Re: Test na inteligencję 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 12:32
      ten test nie był taki trudny popracuje trochę więcej nad tym chcesz się
      skontaktować to mój nr gg: 2474019
    • Gość: jadzia@op.pl Re: Test na inteligencję 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 13:44
      jak to ma być rozgrzewka to ja nie wiem dla kogo albo ja jestem taka głupia
    • Gość: anonim Re: Test na inteligencję 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 17:15
      o matko! Czy oni sobie żarty stroją?! To nawet 3 latek zrobiłby toi dobrze!
    • Gość: MY Re: Test na inteligencję 1 IP: *.npo.gdansk.sint.pl 28.04.04, 16:14
      Może nie jesteśmy geniuszkami ale jesteśmy i tak
      genialne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Artur.. ten test każdy może wymyślić wg własnych zasad!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 18:32
      ten test na inteligencję każdy może wymyślić kierująć sie jakimiś zasadami, i
      będzie nie do odgadnięcia dla innych osób, albo inni beda musieli sie sporo
      nakombiniwac nad tym, myśle że ten test powinien sie składać z całkiem innych
      pytań.
    • Gość: . Re: Test na inteligencję 1 IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 06.05.04, 00:06
      Ten test jest do kitu. Taki sam jak niegdyś m.in. w gazecie wyborczej. Kicha. ;]
    • Gość: Lenka Re: Test na inteligencję 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:47
      No wiecie, no yyyyyy, no jakby to powiedzieć.... yyyyyyyyyyyy y! 10 punktow
      jest!!!!! I tylko dwie nas było :)
    • Gość: Czarna Kicia porąbane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:39
      cholera, jestem najlepszą uczennicą w klasie, a ten test jest porąbany: miałam
      18 pkt na 30. nie wiem kto wymyślał pytania. :( :(
    • Gość: Woituś 9 Re: Test na inteligencję 1 IP: 213.199.225.* 07.05.04, 16:35
      Cześci. jezdem Wojtek tesz mam 9 latuf i właźnie się rozwionzalem tego teksta
      kurde i jezdem very happy 25 na 30 good odp.
    • Gość: joguś Re: Test na inteligencję 1 IP: *.aleksandrow-kujawski.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 11:26
      Test jest do
      dupy ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      /
    • Gość: genius Re: Test na inteligencję 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 15:53
      Typowe dla gazety i jej dzialu naukawego.
      Nie wiedzą czym jest test na inteligencję.
    • Gość: ChrisS. Re: Test na inteligencję 1 IP: *.proxy.aol.com 11.05.04, 01:14
      Pomimo poniedzialku(hangover),upalu i slabego air-conditioner ciagle zrobilem
      80%-24 poprawne.
      Wskazowka: w weekend pilem POLAR BEAR-bardzo dobra wodka z Canada.Zaostrza
      myslenie :)Polecam!!!!
    • Gość: dregon Re: Test na inteligencję 1 IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 12.05.04, 21:35
    • Gość: agulka Re: Test na inteligencję 1 IP: *.tkchopin.pl 13.05.04, 11:59
      Łał nie jestem inteligentna...
    • Gość: Jamochłon Re: Test na inteligencję 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 20:17
      Spróbuję za 20 lat po przeszczepie mózgu ,może wtedy lepiej pójdzie???
    • Gość: głupi test test dla glupich IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 16.05.04, 11:00
      Głupi ten test :-P
    • Gość: tom Re: Test na inteligencję 1 IP: *.kjb.us.edu.pl 16.05.04, 20:51
      fajne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka