bozowska1 17.04.09, 21:38 Czy spotkaliście się już z wredną dyrekcją? jak sobie radzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamka1 Re: wredna dyrekcja 18.04.09, 21:22 Ja jestem "wredną dyrekcją"! Tylko dary, tak, wyłącznie dary, i to nie w naturze, bo mało wśród nauczycieli przystojnych facetów:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: wredna dyrekcja 22.04.09, 22:29 kamka1 napisała: > Ja jestem "wredną dyrekcją"! Tylko dary, tak, wyłącznie dary, i to nie w > naturze, bo mało wśród nauczycieli przystojnych facetów:)))) oj wredna dyekcjo zapraszam do mojej szkoly sami przystojni faceci w ilosci sztuk 3 na 25 nie mniej przystojnych lasek. Odpowiedz Link Zgłoś
bozowska1 Re: wredna dyrekcja 24.04.09, 22:06 Mam wrażenie,że nie jesteś wredną dyrekcją. Ja nie chcę darów, ale na przykład tego, żeby moja dyrekcja nie zwalała swojej winy na kogoś innego. Wybaczam będy sobie i innym.Błąd to rzecz ludzka, ale trzeba umieć się do niego przyznać.A jeśli się tego nie potrafi, to też jest do wybaczenia. Żenujące jest tylko to, że usiłuje się zrzucić odpowiedfzialność na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
wik-iii Re: wredna dyrekcja 19.04.09, 21:36 a co to znaczy "wredna"? Co konkretnie masz na myśli? Z czym chcesz sobie poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: wredna dyrekcja 22.04.09, 22:28 kazda dyrekcja jest wredna, kaze nauczycielom zajmowac sie dziecmi miec dyzury w czasiwe przerw, chodzic na zastępstwa do klas których sie nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
bozowska1 Re: wredna dyrekcja 24.04.09, 22:15 Nie myślę o wymagającej dyrekcji - taką bym lubiła. Jestem pracowita. Nie myślę też o niesprawiedliwej - to rzecz względna; wiele osób ma pretensje niekoniecznie słuszne. Mnie nie zależy na nagrodach itp., zależy mi na tym, żeby mi nie przeszkadzano w pracy, nie załatwiano jakichś osobistych porachunków. Ja też pracuję z ludźmi - jednych uczniów lubię bardziej, drugich mniej.Ale nie szukam w tych drugich potknięćani ich sobie nie wymyślam Odpowiedz Link Zgłoś
bozowska1 Re: wredna dyrekcja 24.04.09, 22:16 Zwracanie uwagi (w dodatku niesłusznie, bo czegoś się nie samemu nie dopełniło) przy uczniu. Odpowiedz Link Zgłoś