Dodaj do ulubionych

KRWAWIENIA KILKA DNI PO STOSUNKU

12.05.12, 20:14
Pomocy kilka dni po stosunku nastapilo u mnie krwawienie ktore utrzymuje sie juz trzy tygodnie ! Bylam dzis na pogotowiu mam cyste trzy centymetry , pobrali wymaz , wyniki beda za dwa dni . Strasznie boje sie raka ! Czy przy endo moga wystampic takie krwawienia ? Pomocy tak strasznie sie boje . Dodam ze mam endo 4 stopnia . Blagam o odpowiedz !!!!
Obserwuj wątek
    • marianne11 Re: KRWAWIENIA KILKA DNI PO STOSUNKU 14.05.12, 09:05
      Mając IV stopień endometriozy można się wielu rzeczy spodziewać... Radzę nie panikować, zająć umysł czymś innym przez te 2 dni.
      • marianne11 Re: KRWAWIENIA KILKA DNI PO STOSUNKU 14.05.12, 09:05
        marianne11 napisała:

> Mając IV stopień endometriozy można się wielu rzeczy spodziewać...

Nie mam tu oczywiście na myśli żadnego raka :) Chodzi mi o możliwość występowania krwawień i innych objawów.
        • ikakole Re: KRWAWIENIA KILKA DNI PO STOSUNKU 14.05.12, 11:20
          Dziekuje za odpowiedz , czekam na wyniki staram sie byc spokojna .
          • ikakole Re: KRWAWIENIA KILKA DNI PO STOSUNKU 23.05.12, 16:51
            Dopiero dzisiaj pani doktor zadzwonila z wynikami , a ja ciagle krwawie i wszystko mnie boli i piecze . Okazalo sie ze to ostra infekcja drog rodnych . Teraz wiem ze krwawieni to niekoniecznie rak ale bede teraz regularnie robic cytologie .
            • marianne11 Re: KRWAWIENIA KILKA DNI PO STOSUNKU 23.05.12, 20:22
              ikakole napisała:

> Dopiero dzisiaj pani doktor zadzwonila z wynikami , a ja ciagle krwawi
              > e i wszystko mnie boli i piecze . Okazalo sie ze to ostra infekcja
              > drog rodnych . Teraz wiem ze krwawieni to niekoniecznie rak ale b
              > ede teraz regularnie robic cytologie .

Uf:) Szybkiego powrotu do zdrowia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka