magda.o2 17.11.05, 08:12 czesc ja jestem tu nowa .od dwoch lat walcze z tym swinstwem.miałam laparoskopie poł roku danazol i co NIC.znowu to łykam zobaczymy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_122 Re: endometrioza 17.11.05, 11:55 Cześć ja jestem po laparoskopii 7 miesięcy ,6 miesięcy łykałam Danazol po 4 tabletki dziennie, ale nie podzałał znowu urosły torbiele teraz mam zastrzyki ale jakoś nie bardzo dzialają bo dostałam okresu przeddemną nastepna laparoskopia a co dalej nie mam pojęcia, Jeśli działa na Ciebie danazol tzn nie dostajesz miesiaczki to masz duże sznse że choroba nie wróci Pzdrawiam Odpowiedz Link
spczolka Re: endometrioza 18.11.05, 17:13 Witam na forum. Szperaj po wątkach bo się można wiele dowiedzieć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
weronusia Re: endometrioza 18.11.05, 19:24 leczenie hormonalne endo- nie zwiększa szansy zajścia w ciążę - jdynie łagodzi objawy. Jeżeli staracie się o ciażę - to tylko laparoskopia i lecz.chirurgiczne Odpowiedz Link
magda.o2 Re: endometrioza 19.11.05, 10:27 cześć na mnie działa ale czuje sie jak starsza pani.brak pol roku okresu to koszmar.mam dziwne przeczucie ze też mnie czeka nowa laparoskopia. a ty sie nie poddawaj może nie dostaniesz następnego okresu radze czekac.ja teraz tez w pierwszym miesiącu dostałam ale lekarz kazał mi dalej brać danazol.zobacze.jak posiadasz więcej wiedzy na temat zastrzyków to napisz mi prosze.trzymam kciuki pa.pa Odpowiedz Link