04.02.06, 23:50
Kto zgadnie, czyj to brzuszek, to dostanie coś od jego właścicielki:
proces.superhost.pl/blog/index.php/b/2006/02/04/p123
Obserwuj wątek
    • lemigrant Re: Brzuszek 04.02.06, 23:52
      Wiem czyj to brzuszek i pozdrawiam jego właścicielkę ;)
      • sprawa7 Re: Brzuszek 04.02.06, 23:54
        Janku, jakże miło Cię czytać;). Też pozdrawiam właścicielkę pieprznego brzuszka,
        ciumek.
      • proces7 Re: Brzuszek 05.02.06, 00:07
        Może powiesz, czyj, lemigrancie?
        Według mnie brzuch należy do kobiety, zamieszkującej obszar Europy Północno-
        Wschodniej. Bezdzietnej. Wiek około 35-40 lat. Przebyte choroby to: żółtaczka
        typu B, szkarlatyna i anoreksja.
    • dyziozyzio1 Re: Brzuszek 05.02.06, 00:27
      Nie spodziewałem się tego po Tobie nadziejko, że to co dotychczas było
      zarezerwowane tylko dla mnie- dzisiaj, tutaj zobaczę!!
      • nadziejkaa Re: Brzuszek 05.02.06, 11:08
        dyziozyzio1 napisał:

> Nie spodziewałem się tego po Tobie nadziejko, że to co dotychczas było
        > zarezerwowane tylko dla mnie- dzisiaj, tutaj zobaczę!!

Dyziozyzio, a może byś się tak przedstawił, hę? Skoro piszesz do mnie, bo ja
        Ciebie nie znam.
        • dyziozyzio1 Re: Brzuszek 05.02.06, 14:24
          A ja znam Twój brzuszek, to znaczy- znałem, kiedyś. Blisko znałem, nadziejko!
          • nadziejkaa Re: Brzuszek 05.02.06, 14:48
            dyziozyzio1 napisał:

> A ja znam Twój brzuszek, to znaczy- znałem, kiedyś. Blisko znałem, nadziejko!

Dyziozyzio, toż to brzmi jak krzyk rozpaczy!
            Opowiedz nam, co się stało, że piszesz już o tym w czasie przeszłym.
            Wyrzuć to z siebie!
    • valmont79 Re: Brzuszek 05.02.06, 01:59
      Miia. :) choć nie widziałem jej brzuszka :))
      • proces7 Re: Brzuszek 05.02.06, 02:11
        valmont79 napisał:

> Miia. :) choć nie widziałem jej brzuszka :))

Też obstawiałem, że to brzuszek miia. A jeansy Sprangler7;-).
        • valmont79 Re: Brzuszek 05.02.06, 03:04
          To ty jeszcze nie wiesz? :)) Myślałem, że jako rozpisujący ten konkurs wiesz
          wszystko :)
    • wanda_rybka Re: Brzuszek 05.02.06, 13:59
      Hmmmm, no już myślałam, że..., ale bluzeczka mi nie pasuje , nigdy takiej nie
      miałam.;)
    • grzes_wies Re: Brzuszek 05.02.06, 14:12
      Poproszę o podowiedź , może jakieś udko? cy cuś?
      • wanda_rybka Re: Brzuszek 05.02.06, 14:15
        Grzesiu, Proc nie przewidział pytań pomocniczych, musisz poradzić sobie z tym
        co masz.
      • nadziejkaa Re: Brzuszek 05.02.06, 14:49
        grzes_wies napisał:

> Poproszę o podowiedź , może jakieś udko? cy cuś?

Grześ, a co byś wolał: udko, nóżkę, czy pierś? ;)
        • grzes_wies Re: Brzuszek 05.02.06, 15:00
          Muszę wylosować, czy możę dostanę cały komplet?
          • nadziejkaa Re: Brzuszek 05.02.06, 15:22
            grzes_wies napisał:

> Muszę wylosować, czy możę dostanę cały komplet?

Grześ, no to pytanie nie do mnie. Nie wiem, co tam w swoich archiwach ma
            proces ;)
    • sprawa7 Re: Brzuszek 05.02.06, 15:05
      dsperado obstawiał, że to brzuszek procesa;))). Ja nie wiem, ale strzelać
      trudno, konkurs rozpisał proces, a wiadomo, że prawie wszystkie kobiety czata
      się mu pokazywały. Metodą dedukcji, można dojść do wniosku, że to kobieta młoda,
      więc może 30-ki? A jak 30-ki, to może procesowa ulubienica madzia_one? sama nie
      wiem, jak nie madzia, to już chyba Ladusia tylko, podobno szalenie zgrabna
      kobietka. Lady, ciumki ;))).
      • grzes_wies Re: Brzuszek 05.02.06, 15:09
        Lady ?? Mówisz o LALI W SPODNIACH W PASY? bo jest kilka?
        • sprawa7 Re: Brzuszek 05.02.06, 15:11
          Grzesiu, insynuujesz, że jest jakaś jeszcze Lady? Ja znam tylko jedną, TĘ Lady.
          • grzes_wies Re: Brzuszek 05.02.06, 15:12
            To nie jej brzuszek w takim razie <mhihi
      • nadziejkaa Re: Brzuszek 05.02.06, 15:25
        sprawa7 napisała:

> Metodą dedukcji, można dojść do wniosku, że to kobieta młoda, więc może 30-
        ki? A jak 30-ki, to może procesowa ulubienica madzia_one? sama nie > wiem, jak
        nie madzia, to już chyba Ladusia tylko, podobno szalenie zgrabna kobietka.

A ja bym obstawiała za Jagusią. Przecież ona też z 30-tek, a i koło procesa
        kręci się cały czas.
      • proces7 Re: Brzuszek 05.02.06, 17:00
        Z tego co wiem, to lady rozsyła foty z liceum po ludziach z czata. Madzia ma
        brzuszek bardziej przypominający skórkę cytrusa. Całkiem możliwe, że jest to
        brzuch Misi45, który sfotografowała po ostatnim pobycie w sanatorium.
        Tak przy okazji Wam powiem, że wcale ten brzuch seksowny nie jest. Skóra
        porowata, sam pępek wiązany przez jakiegoś prowincjonalnego konowała lub
        ewentualnie akuszerkę po kursach w remizie. Fotografia sugeruje też "niskie
        zawieszenie". Czyli: nóżki krótkie- dupcia wnet. Poza tym noszenie spodni przez
        kobietę wyraźnie podpowiada, że owa ma niezgrabne i koślawe nogi. O stopach już
        nie wspomnę, że są byle jakie, bo to przecież oczywiste.
        Pozdrawiam wszystkich onanistów- wielbicieli tego kiczowatego fragmentu korpusu
        kobiety.
        • grzes_wies Re: Brzuszek 05.02.06, 17:02
          Niskie zawieszenie to to samo co niesko-skanalizowana?
        • grzes_wies Re: Brzuszek 05.02.06, 17:03
          Nisko ups:)
          • proces7 Re: Brzuszek 05.02.06, 17:07
            Tak Grześ. Z pewnością też pasztet, bo przechwala się byle jakim brzuszkiem, a
            twarzy nie pokaże. To jest klasyczny brzuszek lampucerki, jakby na to nie spojrzeć.
        • nadziejkaa Re: Brzuszek 05.02.06, 17:06
          proces7 napisał:

> O stopach już nie wspomnę, że są byle jakie, bo to przecież oczywiste.

Stopy pewnie jak u Yeti.
        • magdajeden Re: Brzuszek 05.02.06, 23:08
          proces7 napisał:

> Z tego co wiem, to lady rozsyła foty z liceum po ludziach z czata. Madzia ma
          > brzuszek bardziej przypominający skórkę cytrusa. Całkiem możliwe, że jest to
          > brzuch Misi45, który sfotografowała po ostatnim pobycie w sanatorium.
          > Tak przy okazji Wam powiem, że wcale ten brzuch seksowny nie jest. Skóra
          > porowata, sam pępek wiązany przez jakiegoś prowincjonalnego konowała lub
          > ewentualnie akuszerkę po kursach w remizie. Fotografia sugeruje też "niskie
          > zawieszenie". Czyli: nóżki krótkie- dupcia wnet. Poza tym noszenie spodni
          przez
          > kobietę wyraźnie podpowiada, że owa ma niezgrabne i koślawe nogi. O stopach
          już
          > nie wspomnę, że są byle jakie, bo to przecież oczywiste.
          > Pozdrawiam wszystkich onanistów- wielbicieli tego kiczowatego fragmentu
          korpusu
          > kobiety.

o Jezuuu ale znawca sie wypowiedzial...

wnioskując z bluzeczki w stylu "wieś tańczy i śpiewa" musi to być głęboooka
          prowincja.
          • wanda_rybka Re: Brzuszek 05.02.06, 23:14
            Madziu, "wieś tańczy i śpiewa"? A myślałam ,że tylko ja mam takie określenie.:)
            • magdajeden Re: Brzuszek 05.02.06, 23:35
              obawiam sie, ze jest to już ogólnie przyjęte i powszechnie uzywane określenie.
              a może po prostu jestesmy z jednego pokolenia.

ale chyba nie zaprzeczysz, że bluzeczka zasługuje na takie określenie?
              • wanda_rybka Re: Brzuszek 05.02.06, 23:42
                Madziu, nie , nie zaprzeczę, chociaż ja byłam mniej bezpośrednia w określeniu,
                jej 'uroku", ale o gutach się nie mówi, gusta się ma.
                • magdajeden Re: Brzuszek 05.02.06, 23:57
                  no niestety (lub stety) ja jestem bezpośrednia. a ponieważ sądzę, że jest to
                  zdjęcie ściągniete z netu i nie przedstawia brzucha nikogo, kogo ktokolwiek by
                  znał - tym bardziej nie bede sie hamować.

PS proces nie znasz sie, pomijając strój - jest to bardzo ładny kobiecy brzuch.
                  proszę zwrócić uwage na talię i zarys mięsni.
                  • grzes_wies Re: Brzuszek 06.02.06, 02:25
                    No i obraziłaś naszą koleżankę, no ale czgo mozna by sie po tobie spodziewać.
                    odpowism sobie sam : niczego dobrego:)
                    • magdajeden Re: Brzuszek 06.02.06, 11:22
                      ojojoj, chyba się rozpłaczę. jaki ty wiesiu wrażliwy jesteś, bleee.
                      • justysbytomianka Re: Brzuszek 06.02.06, 11:27
                        he he he madzia lubię niepokorne;)) tylko tych cylonów jakoś nie mogę Ci
                        wybaczyć ;)
                        • magdajeden Re: Brzuszek 06.02.06, 11:43
                          jakby wszyscy byli tacy sami to by było nudno.
                          albo odwrotnie, sama nie wiem.

Chuck Norris wymyślił papier toaletowy. Nie szukaj tu pointy, po prostu to
                          doceń.

Chcuk Norris znalazł punkt g mężczyzny.
                      • grzes_wies Re: Brzuszek 06.02.06, 15:51
                        masz założony język , nie rób tego więcej , może trzeba zmienic dietę?
                        • magdajeden Re: Brzuszek 06.02.06, 16:04
                          grzes_wies napisał:

> masz założony język , nie rób tego więcej , może trzeba zmienic dietę?

o co założony?
                          • grzes_wies Re: Brzuszek 06.02.06, 17:39
                            Droga magdo, pytanie było o brzuszek i jej włascicielkę, a ty oczywiście
                            musiałas mówić o bluzeczce i .i taka z tobą rozmowa.

-jak się macie kumo?
                            -Ano portki piere!

• magdajeden Re: Brzuszek 06.02.06, 19:21
                              no widzisz :( jedyny ratunek - nie wdawać sie ze mną w dyskusję.
                              a tobie sie ta bluzka podoba? bo, że brzuszek to nie wątpię (choremu sie może
                              nie podobać)
                              • grzes_wies Re: Brzuszek 06.02.06, 21:28
                                Magdo kiedy ja Cię darzę wyjątkowa sypmatią, nie bądż złośnicą:>
                                Niemógłbym odmówić sobie satysfakcji z rozmowy z Tobą !
                                • magdajeden Re: Brzuszek 06.02.06, 22:22
                                  cóż za brak konsekwencji...typowo kobiecy
                                • wanda_rybka Re: Brzuszek 06.02.06, 22:28
                                  Grzesiu,zbierasz się za "poskromnienie złośnicy"?.A pamiętasz jaki był finał?:)
                                  • magdajeden Re: Brzuszek 06.02.06, 22:52
                                    tej złośnicy nikt jeszcze nie poskromił.

zresztą o jakiej złosnicy ty piszesz???
                                    • wanda_rybka Re: Brzuszek 06.02.06, 23:00
                                      Madziu, litości!! Popatrz trochę na pewne sprawy z przymróżeniem oka, a nie
                                      traktuj wszystkiego jako ataku na własną osobę.
                                      • grzes_wies Re: Brzuszek 06.02.06, 23:09
                                        atakusiuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                        • magdajeden Re: Brzuszek 06.02.06, 23:10
                                          dlaczego zdrabniasz jak niedorozwój?
                                          piesz mleczko i placisz pieniązkami? jeździsz samochodzikiem czy moze co
                                          gorsza - autkiem?

bleeee
                                          • grzes_wies Re: Brzuszek 07.02.06, 01:06
                                            płacę pieniążkami bo tyle ich zarabiam z muszę zdrabniac, mleczka nie pije bo
                                            mam bo nim zagagę, jeżdżę samochodzikiem bo sbie na niego zarobiłem ciężka
                                            pracką:)
                                            • magdajeden Re: Brzuszek 07.02.06, 10:38
                                              mam odruszek wymiotny jak czytam te literki.

swoją drogą jak korzystam z pieniędzy, mleko dodaję do kawy a jeżdżę samochodem
                                              a pracka mi mi się kojarzy z packą. preferuję raczej pracę - brzmi doroślej.
                                              • grzes_wies Re: Brzuszek 07.02.06, 10:55
                                                Domyślam ,ze również posiadasz dupsko - nie pupę, też brzmi doroślej
                                                (dojrzalej).
                                                A ja idę na piwko:) tzn spierdalam na browara:)
                                                • grzes_wies Re: Brzuszek 07.02.06, 11:08
                                                  A kawunię pijam czarną i gorzką jak przystało na pindzie czatową w męskim
                                                  wydaniu:)
                                                  • magdajeden Re: Brzuszek 07.02.06, 17:48
                                                    ciocia :P
                                                  • grzes_wies Re: Brzuszek 07.02.06, 18:03
                                                    Przejawy braku toleracji? O niełdnie magdo , rozczarowujesz mnie.
                                                    Aaaa nie chce mi sie z tobą gadać , znudziała mnie poprostu gadka z tobą.
                                                    może jak odpoczne to cię pozaczepiam , teraz szukaj innego kochasia:)
                                                  • magdajeden Re: Brzuszek 07.02.06, 21:11
                                                    uffff.
                                                    komu dziękować? Bogu? Opatrzności? Prądom kosmicznym?
                                                    anyway, ufffff.
                                                • magdajeden Re: Brzuszek 07.02.06, 17:47
                                                  dokładnie, mam dupsko jak szafsko trzydrzwiowe z lustrem
                                      • magdajeden Re: Brzuszek 06.02.06, 23:09
                                        ehh, jak sie nastawisz na czytanie wszystkiego jako "odpieranie ataku" to żebym
                                        napisała 'ala ma kota" to mi odpiszesz "> Madziu, litości!! Popatrz trochę na
                                        pewne sprawy z przymróżeniem oka, a nie
                                        > traktuj wszystkiego jako ataku na własną osobę."

...
                                        • wanda_rybka Re: Brzuszek 06.02.06, 23:26
                                          Nie mam zamiaru Cię atakować, ani nie boję się ataków. Proponuję uważaj raczej
                                          na Grzesia, to On już wydaje bojowe okrzyki.;)Grześ Zdobywca-ładnie brzmi.:)
                                          • magdajeden Re: Brzuszek 06.02.06, 23:33
                                            no to nie traktuj każdej mojej wypowiedzi jako odpowiedź na atak ;)
                                            a wiesia sie nie boję - nie moja kategoria wagowa :P
                                            • wanda_rybka Re: Brzuszek 06.02.06, 23:36
                                              Madziu ,a fortelach słyszałaś?
                                              • magdajeden Re: Brzuszek 06.02.06, 23:44
                                                hłehłe za stary wyjadacz ze mnie, żeby mnie fortelami straszyć ;)

pomijam fakt, że wymienia sie zwykle na lepsze - w moim przypadku to juz raczej
                                                niemożliwe :P

a wiesia pewnie tak wpienia moja pyskatość, że najchętniej by mnie własnym
                                                paskiem od szlafroka udusil - a ja chciałabym koniecznie to zobaczyć :P
                                                • grzes_wies Re: Brzuszek 07.02.06, 01:08
                                                  magdajeden napisała:

> hłehłe za stary wyjadacz ze mnie, żeby mnie fortelami straszyć ;)
                                                  >
                                                  > pomijam fakt, że wymienia sie zwykle na lepsze - w moim przypadku to juz
                                                  raczej
                                                  >
                                                  > niemożliwe :P
                                                  >
                                                  > a wiesia pewnie tak wpienia moja pyskatość, że najchętniej by mnie własnym
                                                  > paskiem od szlafroka udusil - a ja chciałabym koniecznie to zobaczyć :P

grzesia nic nie wpienia - Grześ sie cieszy na wycieczkę z WM ką:)
          • nadziejkaa Re: Brzuszek 06.02.06, 16:03
            magdajeden napisała:

> wnioskując z bluzeczki w stylu "wieś tańczy i śpiewa" musi to być głęboooka
            prowincja.

Magda, u nas to się mówi: "ale wiocha", "wieśniacko wygląda" "ale wieśniak".
            A bluzeczka... faktycznie... mogłaby być lepsza. Chociaż, ktoś na czacie
            napisał, że bluzeczki to w ogóle mogłoby nie być ;)
            • magdajeden Re: Brzuszek 06.02.06, 16:18
              nadziejkaa napisała:

Chociaż, ktoś na czacie
              > napisał, że bluzeczki to w ogóle mogłoby nie być ;)

i napewno byłoby lepiej, znacznie lepiej
              >
              >
              • proces7 Re: Brzuszek 06.02.06, 20:07
                magdajeden napisała:

> i napewno byłoby lepiej

Na pewno? Uparłem się jakoś i skoro niewiele mam możliwości, to choć pisać tego
                krokodylajeden nauczę.
                • magdajeden Re: Brzuszek 06.02.06, 22:22
                  próbuj.
      • lejdik Re: Brzuszek 05.02.06, 18:10
        ciumki , sprawa7;)))
        I z góry kłam kładę twierdzeniu jakobym miała być 'młodą 30-ką' , 30- ki to
        stare dooopy są, jak mawia guru forum tego, niejaki proces, który to zostanie
        zaraz obdarowany zdjęciem Lady z okresu przedszkolnego ( to było wtedy gdy
        doniczki kolegom swoim tłukłam na głowie, od tej pory dorosłam i w łeb walę z
        pięści;))
        • valmont79 Brzuszek 05.02.06, 21:48
          No dobrze.. a kiedy w ogóle będzie rozwiązanie? Konkursu, rzecz jasna.
          • grzes_wies Re: Brzuszek 05.02.06, 22:11
            Widziałem już piersi , brzuszek można zdjąć!!!
          • proces7 Re: Brzuszek 06.02.06, 20:34
            Trudno mi ogłosić wyniki z dwóch powodów. Po pierwsze brzuch ten wywołał sporą
            sensację na moim blogu i podniósł mi frekwencję o 40%. Po drugie zaś, to nie
            wiem, czyj on jest.
            W następny weekend wieszam dekolt na blogu. Wszystkie zainteresowane Panie
            proszone sa o przysyłanie mi fotek na maila.
    • justysbytomianka Re: Brzuszek 06.02.06, 07:21
      a dlaczego to jest damski brzuszek:-/ ? chyba na forum gdzie 90% stanowią
      kobiety to mizerna atrakcja :(
      • nadziejkaa Re: Brzuszek 07.02.06, 06:27
        Magdo, Wando i Grzesiu - zrypaliście wątek.
        • wanda_rybka Re: Brzuszek 07.02.06, 08:41
          Nadi jeżelii już oceniasz, to sprawdź w/g zapisów, kto "zrypał" ten wątek.
          • wanda_rybka Re: Brzuszek 07.02.06, 08:45
            A poza tym, nie ma to już znaczenia. Proces teraz będzie wieszał" dekold"- to
            dopiero wzbudzi emocje wśród panów.:)
    • weszlam Re: Brzuszek 07.02.06, 10:07
      Kto zabrał fotkę mojego brzuszka? :> Haaa? I dlaczego nabijacie sie z
      bluzki? :> Wredne, zazdrosne babska ;P
    • proces7 Re: Brzuszek 25.10.06, 20:18
      Na moim blogu toczy sie dyskusja o brzuszku, zatem wyciągam wątek, w celu
      przypomnienia zajścia.
      Oczywiście, jeśli właścicielka nie przytyła, powyciskała te pryszcze z brzuszka
      i zakupiła nową, gustowniejszą bieliznę, to uprzejmie ją proszę, by dała mi
      brzuszek, to go skomentujemy na nowo.
      • colop1 Re: Brzuszek 26.10.06, 13:06
        Kurcze, miałem okazję zobaczyć chociaż brzuszek Nadziejki ... i przegapiłem :(
        • nadziejkaa Re: Brzuszek 30.10.06, 10:04
          colop1 napisał:

> Kurcze, miałem okazję zobaczyć chociaż brzuszek Nadziejki ... i przegapiłem :(

Nie masz czego żałować, colopie.
        • sprawa7 Re: Brzuszek 30.10.06, 21:52
          Żałuj, colopie<faja>.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka