29.01.12, 22:25
Witam wszystkich i z góry dziękuję za udzielone informację.
Jak w tytule interesuje mnie wycieczka XCARET.Czytałam że wycieczka zorganizowana kosztuje ok 100usd- co jest w tej cenie? oraz czy to prawda że za każdą dodatkową przyjemność trzeba płacić np.50usd za pływanie z delfinami.Ile w tym prawdy?Czy można taj jechać na własną rękę i jak to wówczas wygląda to finansowo? Na co warto wydać tam kase? Czy można tam robić fotki.
Sporo pytań ale dla mnie istotnych.
Pozdrawiam i dzięki za informację.
Obserwuj wątek
    • leonardito Re: XCARET 30.01.12, 14:08
      Wstep do Xcaret kosztuje ~ 100 usd (zalezy od sezonu),
      wszystkie inne przyjemnosci mozesz kupic w srodku (extra).
      na stronie ponizej troche fotek z Xcaret

leonardito.com/xcarn/xcaret.shtml
      Niezapomnianych wakacji .> << ( ( (*>
      po drodze wpadnij na vinko do leonardito
      leonardito.com/
      • magda_w24 Re: XCARET 30.01.12, 14:15
        A co jest w ramach tych 100 usd?Wstęp i co mogę pochodzić ,popływać, foto porobić?
        Pamiętasz ceny za dodatkowe przyjemności (mniej więcej i z czego warto skorzystać)
        • leonardito Re: XCARET 30.01.12, 21:32
          Bilet wejsciowy :
          Mozesz wszedzie chodzic, plywac wszedzie z wyjatkiem splywu rzeką,
          robic zdjecia wszedzie.
          Za pływanie z delfinami trzeba placic, za zdjecia z nimi tez.
          Za darmoche jest tez nocny "show".

Niezapomnianych wakacji .> << ( ( (*>
          po drodze wpadnij na vinko do leonardito
          leonardito.com/
        • dor217 Re: XCARET 30.01.12, 23:21
          są różne wersje biletów. Sama wejściówka w cenie 79 USD daje ci dostęp do okołu 40 atrakcji w tym wieczorne przedstawienie, podziemny spływ rzeką, łazienek, pryszniców, przebieralni. Nie masz wliczonego m.in. jedzenia, pływania z delfinami
          Inna wersja biletu to Xcaret Plus, kosztuje 109 USD. Dodatkowo w cenie masz m.in. jedzenie, 10% zniżki na snorkeling itd. Jest też wersja 2/dniowy Xcaret Plus za 184 USD
          Całość możliwości przeczytaj sobie na stronie
          www.xcaret.com/xcaret-basic-admission
    • nauczycielka_ang Re: XCARET 12.01.13, 21:18
      nie byłam w Xcaret, wybrałam Xel -ha, z tego co pamiętam atrakcje są podobne w obu miejscach. Wycieczka w lokalnym biurze kosztowała około 130 dolarów, wytargowałysmy na 110 - wczensiej kupilysmy u nich Chichen Itza. W tej cenie był trasport na miejsce oraz w drodze powrotnej zwiedzanie miasteczka meksykańskiego - ciekawa atrakcja. Jeżeli chodzi o samo Xel-ha w tej cenie był pobyt all inc., sprzęt do snorkelingu w cenie, jedzenie w restauracji, napoje, drinki, kawa - jednym slowem wszystko. Z atrakcji niewymienionych na ich stronie to dzikie zwierzęta, dzika plaża, super widoki, służę zdjęciami :) Delfiny były dodatkowo płatne, daruj sobie to bo nie dosc ze to wszystko u nas na południu europy jest to zamiast snorklować spędzisz czas w basenie na szkoleniu z tymi delfinami, moim zdaniem nie warto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka