Dodaj do ulubionych

Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek...

05.07.07, 23:35
kurde chłopaki napiszcie, czy mi wystarczy elektronka?? plz...
Obserwuj wątek
    • antekwielki Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 05.07.07, 23:58
      hmm, kiedy przylecialem do meksyku mialem dolce, ktore wymienialem na pesos.
      obecnie moje konto jest puste wiec tez jej nie uzywam :)
      vise electron uzywalem w argentynie, chile czy brazylii. nigy nie mialem
      problemu. w meksyku powinno byc to samo.

saludos,
    • arekch77 Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 06.07.07, 00:01
      No przecież już się o to pytałeś tutaj.
      • agut2 Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 06.07.07, 01:53
        Dziala. Mam w mBanku i dziala. Jak na razie...
        • piotrullo Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 06.07.07, 08:33
          dziewczyny, chłopaki, muchos gracias!, a teraz powiedzcie JAK Was spotkać na
          miejscu, żeby postawić drina? bede 6/09 ok 23.45 (ciekawe jakiego czasu?)
          lądował w cancun. czy jest jakiś hotel na miejscu godny złożenia w nim kości?
      • piotrullo Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 06.07.07, 08:41
        no to fakt:) kto pyta nie błądzi, no to stawiam butelke na miejscu. a jest
        mozliwość kupienia w M. karty prepaid do komóry i czy europejskie komóry
        działają w takich samych zakresach? jak sie porozumieć na miejscu, żeby Cie
        złapać? saludos
        • leelly Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 06.07.07, 22:13
          Karta dziala bez problemu, z Millennium tez dziala. tylko wybierajac kase
          musisz wybrac opcje Credit Card bo bankomaty tak traktuja nasze karty debetowe.
          Jesli chodzi o telefon- mozesz kupi na mijescu karte prepaid, kosztuje 150
          pesos, z tego 50 pesos masz na rozmowy. WAZNE!!! Musisz miec telefon 3zakresowy
          jak chcesz korzystac z polskiego. Poza tym pamietaj o zdjeciu sim locka w
          Polsce bo tutaj jest to bardziej skomplikowane. Bedziesz w DF czy tylko Cancun?
          Saludos
          • piotrullo Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 06.07.07, 22:23
            siemka leely, dzięki za cenne info, w końcu jade pobrykać:) lądowanie w cancun
            7/09 a potem do DF poturlanko kaj oczęta poniesą. a koleżanka miejscowa ?
            • leelly Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 06.07.07, 22:42
              Mozesz placic w sklepach i mozesz wyplacac z bankomatow karta Visa.
              Miejscowa od 1,5 miesiaca:) Ale rok na pewno zostane:)
              Jesli chodzi o hotel w Cancun, sa jakies tanie, popytam dzis w mieszkaniu bo
              moi wspolokatoprzy byli i spali w tanich hotelach.
              Mnie na razie nie ciagnie do tego suepr turystycznego miasta:)Rozumiem ze
              jedziesz na urlop?
              Saludos
              • agut2 Komorka 07.07.07, 23:54
                No i wlasnie moja Nokia odmowila posluszenstwa :( Tylko 2 zakresy. Za 450 pesos
                mozna kupic najtansza (acz fajna) wersje LG czy NOKII, 100 pesos wliczona na
                rozmowy + oczywiscie karta sim, czyli zestaw all inclusive. Wychodzisz ze
                sklepu i dzwonisz :) Ja tam jak na razie nie moge sie polapac jak sie wybiera
                numery dzwoniac, w zaleznosci, z komorki na stacjonarny, ze stacjonarnego na
                kom, z kom na kom, w DF, poza, etc....Zwariowac mozna.
                • arekch77 Re: Komorka 08.07.07, 00:22
                  Teraz już to trochę uprościli, kiedyś to była jazda z tymi numerami :) ABy
                  trochęsię połapać, zerknij tutaj lub tutaj.
              • piotrullo Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 08.07.07, 15:53
                hola amiga! dzieki za info :) jade urlopowo. zaczynam od cancun, bo trafiłem
                bilet z taką opcją no i by zmusić się do podróży, bo powrót planowany z DF:) a
                chetnie spotkałbym wraz z moją koleżanką krajan. generalnie oboje mamy chęć na
                mex klimaty , koleżanka artystka traktuje podróż jako element swojej habilitacji
                na asp, ja skromnie poobserwuję i zbiorę doświadczenia:) to jak, widzim się?
                stawiam drinka i miłe towarzystwo w pakiecie startowym, saludos!
                • agut2 Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 08.07.07, 18:54
                  Jak najbardziej, tylko ze ja w tej chwili nie za bardzo wiem gdzie bede po 7
                  wrzesnia :/ Bo 7. koncze praktyki w DF i mniej wiecej do 20 mialam zamiar
                  wlaczyc wloczykija i sie troszku poszwedac po centrum i poludniu. Kolo 21 chce
                  juz zladowac w Cancun, na plazy, brzuchem do gory :) Jak co pisz na priva:
                  nalecza@interia.pl
                  Papa
                • leelly Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 09.07.07, 22:01
                  :) Mam nadzieje ze zakochasz sie w Meksyku jak ja (wlasciwie to od 6 lat darze
                  ten kraj tym uczuciem tyle ze byl to zwiazek na odleglosc:) Do wrzesnia kawalek
                  czasu, ja na pewno bede w DF wiec jak juz skonkretyzujesz plany pisz do mnnie
                  na leelly19@yahoo.com i sie umowimy na tequilke:)
                  Saludos
    • yskyerka Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 15.08.07, 11:07
      Nam Visa Electron zwykle nie działała. Kilka razy udało się nią
      wypłacić pieniądze w bankomacie, ale do płacenia w sklepach chcieli
      karty wypukłej, więc lepiej weź zapas gotówki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka