piotrullo 05.07.07, 23:35 kurde chłopaki napiszcie, czy mi wystarczy elektronka?? plz... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antekwielki Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 05.07.07, 23:58 hmm, kiedy przylecialem do meksyku mialem dolce, ktore wymienialem na pesos. obecnie moje konto jest puste wiec tez jej nie uzywam :) vise electron uzywalem w argentynie, chile czy brazylii. nigy nie mialem problemu. w meksyku powinno byc to samo. saludos, Odpowiedz Link
arekch77 Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 06.07.07, 00:01 No przecież już się o to pytałeś tutaj. Odpowiedz Link
agut2 Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 06.07.07, 01:53 Dziala. Mam w mBanku i dziala. Jak na razie... Odpowiedz Link
piotrullo Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 06.07.07, 08:33 dziewczyny, chłopaki, muchos gracias!, a teraz powiedzcie JAK Was spotkać na miejscu, żeby postawić drina? bede 6/09 ok 23.45 (ciekawe jakiego czasu?) lądował w cancun. czy jest jakiś hotel na miejscu godny złożenia w nim kości? Odpowiedz Link
piotrullo Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 06.07.07, 08:41 no to fakt:) kto pyta nie błądzi, no to stawiam butelke na miejscu. a jest mozliwość kupienia w M. karty prepaid do komóry i czy europejskie komóry działają w takich samych zakresach? jak sie porozumieć na miejscu, żeby Cie złapać? saludos Odpowiedz Link
leelly Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 06.07.07, 22:13 Karta dziala bez problemu, z Millennium tez dziala. tylko wybierajac kase musisz wybrac opcje Credit Card bo bankomaty tak traktuja nasze karty debetowe. Jesli chodzi o telefon- mozesz kupi na mijescu karte prepaid, kosztuje 150 pesos, z tego 50 pesos masz na rozmowy. WAZNE!!! Musisz miec telefon 3zakresowy jak chcesz korzystac z polskiego. Poza tym pamietaj o zdjeciu sim locka w Polsce bo tutaj jest to bardziej skomplikowane. Bedziesz w DF czy tylko Cancun? Saludos Odpowiedz Link
piotrullo Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 06.07.07, 22:23 siemka leely, dzięki za cenne info, w końcu jade pobrykać:) lądowanie w cancun 7/09 a potem do DF poturlanko kaj oczęta poniesą. a koleżanka miejscowa ? Odpowiedz Link
leelly Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 06.07.07, 22:42 Mozesz placic w sklepach i mozesz wyplacac z bankomatow karta Visa. Miejscowa od 1,5 miesiaca:) Ale rok na pewno zostane:) Jesli chodzi o hotel w Cancun, sa jakies tanie, popytam dzis w mieszkaniu bo moi wspolokatoprzy byli i spali w tanich hotelach. Mnie na razie nie ciagnie do tego suepr turystycznego miasta:)Rozumiem ze jedziesz na urlop? Saludos Odpowiedz Link
agut2 Komorka 07.07.07, 23:54 No i wlasnie moja Nokia odmowila posluszenstwa :( Tylko 2 zakresy. Za 450 pesos mozna kupic najtansza (acz fajna) wersje LG czy NOKII, 100 pesos wliczona na rozmowy + oczywiscie karta sim, czyli zestaw all inclusive. Wychodzisz ze sklepu i dzwonisz :) Ja tam jak na razie nie moge sie polapac jak sie wybiera numery dzwoniac, w zaleznosci, z komorki na stacjonarny, ze stacjonarnego na kom, z kom na kom, w DF, poza, etc....Zwariowac mozna. Odpowiedz Link
arekch77 Re: Komorka 08.07.07, 00:22 Teraz już to trochę uprościli, kiedyś to była jazda z tymi numerami :) ABy trochęsię połapać, zerknij tutaj lub tutaj. Odpowiedz Link
piotrullo Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 08.07.07, 15:53 hola amiga! dzieki za info :) jade urlopowo. zaczynam od cancun, bo trafiłem bilet z taką opcją no i by zmusić się do podróży, bo powrót planowany z DF:) a chetnie spotkałbym wraz z moją koleżanką krajan. generalnie oboje mamy chęć na mex klimaty , koleżanka artystka traktuje podróż jako element swojej habilitacji na asp, ja skromnie poobserwuję i zbiorę doświadczenia:) to jak, widzim się? stawiam drinka i miłe towarzystwo w pakiecie startowym, saludos! Odpowiedz Link
agut2 Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 08.07.07, 18:54 Jak najbardziej, tylko ze ja w tej chwili nie za bardzo wiem gdzie bede po 7 wrzesnia :/ Bo 7. koncze praktyki w DF i mniej wiecej do 20 mialam zamiar wlaczyc wloczykija i sie troszku poszwedac po centrum i poludniu. Kolo 21 chce juz zladowac w Cancun, na plazy, brzuchem do gory :) Jak co pisz na priva: nalecza@interia.pl Papa Odpowiedz Link
leelly Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 09.07.07, 22:01 :) Mam nadzieje ze zakochasz sie w Meksyku jak ja (wlasciwie to od 6 lat darze ten kraj tym uczuciem tyle ze byl to zwiazek na odleglosc:) Do wrzesnia kawalek czasu, ja na pewno bede w DF wiec jak juz skonkretyzujesz plany pisz do mnnie na leelly19@yahoo.com i sie umowimy na tequilke:) Saludos Odpowiedz Link
yskyerka Re: Visa electron w Meksyku, czy TO działa?Antek. 15.08.07, 11:07 Nam Visa Electron zwykle nie działała. Kilka razy udało się nią wypłacić pieniądze w bankomacie, ale do płacenia w sklepach chcieli karty wypukłej, więc lepiej weź zapas gotówki. Odpowiedz Link