antekwielki 25.07.07, 04:28 wlasnie szukam czegos na trasie mexico-europa (najlepiej UK) i ewentualny powrot na poczatku stycznia. czy slyszal ktos o jakiejs promocji? saludos, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antekwielki mam bilet 26.07.07, 00:46 a zatem lece. prawdopodobnie w przyszlym tygodnu. bilet na trasie mexico - paris / paris - mexico - open/1 year valid. linie aeromexico. kupiony po znajomosci za 320 usd :) saludos, Odpowiedz Link
arekch77 Re: mam bilet 26.07.07, 10:15 A masz może więcej takich biletów? Odkupię każdą ilośc! :): Odpowiedz Link
caaathy Re: mam bilet 27.07.07, 08:58 HUH!! antek Ty to masz znajomości! suerte w europie :) Odpowiedz Link
skakanka Re: tani przelot do europy 27.07.07, 10:00 Ja cwiczylam ltour www.ltour.de - pisalam o tym na forum Latanie. Monachium - Cancun - Monachium za 450 euro - mega promocja mi się trafiła :). A z Polski to w sumie bliżej do Monachium niż do Paryża. Pozdrawiam, Skakanka Odpowiedz Link
antekwielki Re: tani przelot do europy 08.08.07, 13:35 wlasnie jestem w UK. powrot planuje na poczatku stycznia. wszystko zalezy od budzetu. wolalbym wczesniej. saludos, Odpowiedz Link