fiilemonka 13.02.10, 14:43 chce zgubic brzuszek po ciazowy, czy basen 3 razy w tyg po godz pomoze mi? plus dieta? prosze o rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
runcentre Re: zgubic brzuszek 13.02.10, 21:47 Trzymając zbilansowaną dietę (małe posiłki 5-6 razy dziennie) oraz pływając 3x w tygodniu, na pewno brzuszek się zmniejszy. Należy się jednak uzbroić w cierpliwość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: zgubic brzuszek IP: *.range86-180.btcentralplus.com 14.02.10, 00:33 Dokladnie, zrzucisz. Podstawa to cierpliwosc i konsekwencja. Chociaz to zalezy w jakim tempie plywasz przez ta godz i jakie przerwy robisz. Ja bede zawsze powtarzac ze zeby zgubic tluszcz trzeba sie nameczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
under-grund Re: zgubic brzuszek 23.02.10, 20:57 to prawda..nie wystarczy przepłynąć pięciu basenów podczas 45 min, dobrze byłoby trochę się pomęczyć, wtedy efekt będzie szybciej widoczny..można też robić ćwiczenia abs w 8 min, filmik znajdziesz na youtubie, poświęca się tylko 8 min dziennie, a efekt widać bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś
konshens Re: zgubic brzuszek 25.02.10, 12:32 Ja schudłam ćwicząc i stosując rozsądną, zbilansowaną dietę. Wspomagałam się też spalaczami, dają bardzo dobre efekty. W sklepie hellhound.pl polecili mi chitosan, który zawiera chitynę. Powoduje ona hamowanie wchłaniania tłuszczów i szybsze ich wydalanie. Odpowiedz Link Zgłoś
fiilemonka Re: zgubic brzuszek 28.02.10, 13:42 dziekuje Wa, za odpowiedzi, plywam godzine z malymi przerwami na oddech, plywam zabka lub pieskiem, juz schudlam 1 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia33 Re: zgubic brzuszek IP: *.uni.opole.pl 28.02.10, 19:01 Spróbuj kupić coś takiego: link Jest to pas odchudzający. Nie zwracaj uwagi na to, że jest męski. Ja go używam od dłuższego czasu i schudłam już troszeczkę. Zobaczysz jak szybko możesz zrzucić tłuszcz z brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś