Dodaj do ulubionych

Zajęcia TRX - nowość!

IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 14:13
TRX - Suspension Training to przyrząd, który zrewolucjonizował amerykański rynek i został okrzyknięty najlepszym sprzętem do treningów w roku 2010 przez miesięcznik Men's Health.
Ćwicząc w pozycji wiszącej/podwieszonej budujemy siłę naszych mięśni, kształtujemy koordynację nerwowo-mięśniową, pracujemy nad stabilnością ciała oraz świetnie się bawimy korzystając z różnorodności ćwiczeń oferowanych nam przez TRX.

Ogromną zaletą tego rodzaju ćwiczeń jest możliwość szerokiego wykorzystania ćwiczeń wielostawowych, czyli takich, w których podczas wykonywanych ruchów pracuje całe nasze ciało. TRX to doskonałe odzwierciedlenie powiedzenia “Ćwiczymy, nie machamy“, gdzie oprócz wzmacniania mięśni, pracujemy również nad koordynacją nerwowo-mięśniową.

Trening dedykowany: wszystkie poziomy zaawansowania, brak ograniczeń wiekowych.

Zapraszamy we wtorki i czwartki na godzinę 20.00 do sali Power Fit, ul. Tamka 40, warszawa ( obowiązują zapisy! ) zajęcia dla maksymalnie 8 osób.
www.power-fit.waw.pl

CENNIK:
jednorazowe zajęcia - 35 zł ( po wcześniejszej rezerwacji )
karnet na 4 zajęcia - 120 zł
karnet na 8 zajęć - 200 zł

osoby z kartą Multisport:

jednorazowe zajęcia - 25 zł
karnet na 4 zajęcia - 100 zł
karnet na 8 zajęć - 180 zł
Obserwuj wątek
    • Gość: power-fit.waw.pl Re: Zajęcia TRX - nowość! IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 12:26
      www.znizkoteka.pl/files/actions/%5B627.231%5D13172037591glowne.jpg
      www.znizkoteka.pl/akcja/?idAction=257
      jednorazowa wejściówka na trening TRX za 17 zł!
      • Gość: stachu TRX Kraków w EliteFitness IP: *.ip.netia.com.pl 14.01.14, 19:01
        W Krakowie TRX jest na Dekerta 24 w Studiu Elite Fitness. Mają miejsce na trochę więcej niż 7 osób myślę, że pod sufitem wisi jakieś 15. Polecam zajęcia z Pawłem Zontkiem i Marta. Wg grafiku na stronie elitefitness.pl
    • Gość: anka401 Re: Zajęcia TRX - nowość! IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.15, 18:00
      nowość??? Ponad rok temu chodziłam na trx w Lublinie, więc nie taka znowu nowość. Nie pasowało mi to, że popękały mi naczynka w zgięciach łokci (być może źle coś robiłam, ale stał nade mną trener, więc raczej dobrze). Podobało mi się baaardzo to, że przez kilka dni czułam w tyłku te mięśnie, o których nie miałam pojęcia, że tam w ogóle są. Polecam młodym i radzę wybrac bardzo dobrych trenerów (na początku chodziłam do kobiety, która nas mordowała, a nie trenowała).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka