Dodaj do ulubionych

Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opinia

IP: *.static.chello.pl 30.09.13, 14:56
Niestety są to najgorsze kluby w Niemczech a podobno mają być w Polsce. Ćwiczenia na sali czy rowerkach odbywają się z wirtualnym instruktorem na telebimie. Polecam Fitness First w Niemczech. Sprzęt cardio pozostawia wiele do życzenia non stop zepsute maszyny. Mało personelu. Czy ktoś miał też styczność z tą siecią.
Obserwuj wątek
    • Gość: Waldek Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.13, 13:42
      Niestety trzeba płacić za prysznice aby z nich skorzystać. Brak instruktorów ćwiczenia tylko z wirtualnym instruktorem. Brak atmosfery i klimatu klubowego nie dbają o istniejące kluby tylko otwierają nowe. Waldek z Berlina
      • vinda Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin 14.10.13, 21:38
        No, ale to właśnie taka niskokosztowa filozofia - na szczęście wybór jest i każdy może znaleźć coś dla siebie.
      • Gość: Zadowolony Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.icpnet.pl 23.10.13, 22:34
        Korzystam z McFit w Berlinie od 2011 roku. Od mniej więcej roku sieć poszerzyła ofertę, również w miarę możliwości w istniejących klubach. Poza wirtualnymi kursami, które mi osobiście bardzo odpowiadają doszły np. sala do trenowania boksu (worki, gruszki i przyrząd z tarczami do sierpów, prostych i kopnięć), "Ruckenstrasse" urządzenia do ćwiczeń pleców i mięśni stabilizujących kręgosłup, Express-Workout, Sling Zone, Kinesis.
        Od mniej więcej zeszłego roku za miesiąc jest 19,90 czyli około 3 euro więcej, podwyżkę uzasadniono zniesieniem opłat za prysznic (0,5 euro) czyli we wszystkich klubach sieci można się kąpać do woli.
        Nowo otwarte kluby (3 w tym roku w Berlinie) estetyką dorównują Holmes Place. Wiadomo że bez sauny i basenu ale są ładne i nowoczesne a trening wirtualny moim zdaniem wymiata. Osobiście to mi akurat pasuje że kurs leci na telebimie, można też sprawdzić rozkład kursów na panelu dotykowym przed salą.
        Nie wiem dlaczego tak wszyscy na McFita marudzą, mi się podoba i POLECAM!!!
        • Gość: Wiktoria Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.slubice.vectranet.pl 04.01.14, 09:58
          W pełni popieram "Zadowolonego" użytkownika McFita. Jest nowocześnie, czysto, w kursach co kilka miesięcy coś się zmienia dzięki czemu jest ciekawie, same kursy mają bardzo ale to bardzo efektywne układy ćwiczeń i jeśli człowiek nie zna się na przyrządach zawsze znajdzie w pobliżu trenera który wszystko wytłumaczy i doradzi. Poza tym trenerzy chodzą po sali i dyskretnie podglądają czy ktoś nie robi poważnych błędów w wykonywaniu ćwiczeń. W związku z tym również jestem wysoce zadowolona z tej siłowni i bardzo polecam.
          • triceps20 Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin 10.01.14, 10:43
            Co to za bzdury, chyba konkurencja to pisze!

MC fit to jedna z najlepszych sieci siłowni na świecie które reklamuje sam Klitshko!!!

Polecam bylem w kilku siłkach w europie, MC fit miazga !!!!
        • Gość: Szymon Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.14, 02:18
          I w Polsce McFit jest super. Nie chodziłem do tej pory nigdzie na siłownię bo kasy mi było szkoda na pierdoły, a tu nie mogłem się oprzeć. Mam wszystko co moja podwórkowa dusza zamarzy za śmieszne pieniądze. Dzięki McFitowi zacząłem ćwiczyć i to jest fakt. Także ja się tam nie znam na innych siłowniach ale mnie McFit wkręcił w sport siłowy (wcześniej biegałem tylko maratony i ultramaratony). A tutaj i przed wideo sobie poskaczę tak, że ze mnie się pot leje strugami a wcześniej biorę sobie z półki książeczkę i plan 4 dniowy sobie na wolnych ciężarach z niej katuję. Zapisałem się 10 sierpnia i jestem tak podjarany do tego stopnia, że przez te 14 dni już 10 razy byłem w McFicie. Ja jestem grupą docelową tego przedsięwzięcia. Tak samo jak lubię jeść w McDonaldzie i mi nie przeszkadza, że nie jem z porcelanowej zastawy, którą przynosi mi kelner, tak tutaj kompletnie nie przeszkadza mi brak sauny i jacuzzi, bo na siłownię przychodzę ćwiczyć a nie przeżywać jakieś ekstatyczne doznania w saunie czy w jacuzzi. Każdy ma swoje priorytety i o czym tu tyle gadać... Prysznice są w cenie karnetu, który przy teraźniejszej promocji kosztował mnie (razem z wpisowym) 801 złotych na rok czyli mniej niż 67 złotych na miesiąc. Polecam się spieszyć bo to krótka promocja. No i właściwie to wszystko w tym temacie. Nie jestem pracownikiem McFitu zawodowo strugam i lepię zęby - to tak dla wyjaśnienia tym wszystkim przeciwnikom McFitu, którzy pewnie martwią się o własne interesy Fitness - i słusznie!
        • Gość: kamil Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.084.058.pools.vodafone-ip.de 05.03.15, 00:09
          Mcfit Offenbach am main 1raz widze taki klub jak dla mnie bomba czysto Milo jest ok
      • Gość: Natalia z Warszawy Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 17:25
        Chodze do McFita jestem zadowolona z cwiczen jak i z pomocy trenerów nie tylko wizualnych , wszystkie cwiczenia na sprzetach sa dokladnie opisywane , place 89 zł miesiecznie i moge korzystac 24h ze wszystkiego ! :)
      • Gość: Orange TP Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.15, 17:02
        Wladek z Berlina na Polskim IP ???? Oj nie wyszło :)
    • Gość: ktośś a ja polecam!! IP: *.tvteletronik.pl 10.01.14, 19:24
      • Gość: Zofia Niemczycka Re: a ja NIE polecam! IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 22:07
        triceps20 ty taki światowy człowiek a zakładasz wątek o Holmes Place i pytasz jak tam jest? Coś mi tu śmierdzi jeżeli wiesz jak jest w McFit to chyba znasz też sieć Holmes,Fitness First czy nie tak? Przestańcie manipulować tymi postami pracownicy McFit!!!
        • Gość: Zofia Niemczycka Re: a ja NIE polecam zniszczyli Nowy Świat IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.14, 11:44
          warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,15268124,Monstrum_przy_Nowym_Swiecie_bez_zgody_konserwatora.html
    • Gość: andreas Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.adsl.alicedsl.de 07.02.14, 16:01
      jestem uzytkownikiem.tanio i dobrze.
    • Gość: andreas Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.adsl.alicedsl.de 07.02.14, 16:07
      jestem uzytkownikiem.tanio i dobrze+calodobowo
    • Gość: Mirek Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.14, 10:10
      Witam, ja i jeszcze pare osob trenujemy w Mcfit w Niemczech, i jestesmy bardzo zadowoleni.
      Sprzet nie jest wysokiej klasy ale powiedzialbym sredniej. Za to cena jest odpowiednia 19,90€
      na miesiac w innych klubach od 60.00€ w gore. Wstepnego sie nie placi tylko 20.00€ za karte
      na ktora sie wchodzi do klubu. Trenowac mozna 24h/ dobe . W dzien jest trener w nocy
      ktos z obslugi, czego chciec wiecej ? I mozna wejsc i trenowac we wszystkich klubach w
      Europie. Jest czysto, schludnie naprawde z przyjemnoscia korzystam z Mcfit. Musze zaznaczyc,
      ze to nie jest moj pierwszy klub. Mam nadzieje ze Mcfit znajdzie sie tez w Polsce- powodzenia.
      Mirek
      • Gość: Jadzia Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.14, 03:26
        Sprzęt cardio i siłowy jest bardzo słaby. Orbitreki podobne za 99,99euro można kupić w markecie bo sama podobny chiński mam. Mąż z niego nie korzysta bo piszczy tak jak te w McFit pod ciężarem większym niż 110kg. Wirtualnego instruktora mam w domu w swoim telewizorze choć motywacji brak. Ale po co płacić za g.... Ławka na brzuszki wygląda jakby dziadek ją zrobił z dwóch prętów i poduszki. Błagam pracownicy McFit darujcie sobie te wspaniałości. Przerobiłam trochę tych klubów Mrs Sporty to też porażka totalna kilka chińskich maszyn i w koło to samo jak w przedszkolu. Wolę płacić 60euro i mieć standard, fajne nowoczesne maszyny, basen, saunę, łaźnię, solarium i prawdziwych trenerów bo za to chodzę do swojego klubu i go cenię za to. Koleżanki podzielają moje zdanie bo chodzą ze mną i nie chcą być małpami w klatce gdzie na tv pokazują ćwiczenia. Pieniądze to nie wszystko Mirek ale każdy ma swój gust i upodobania. Proponuję dalej oszczędzaj na swoim zdrowiu.
        • Gość: misio Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.14, 23:13
          Zobaczcie ten klub na Nowym Świecie w Warszawie!!!! I wtedy dacie opinie!!!!!!!!!!! Sprzęt super, dużo miejsca, wirtualny trener!!!!!!! Ci którzy pisali powyżej chyba nie chcą ćwiczyć w najlepszym klubie!
          • Gość: majkel Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 22.04.14, 10:08
            Co za brednie! Według mnie czołówka w Polsce! Super ergonomia sprzętów nie jakiś skrzypiący fitness szajs! Miejsca pod dostatkiem, nawet przy 200 osobach na salach (2 piętra) zero ścisku!
            Super miejsce! Prawda jest taka 89 zł za rok z możliwością zawieszenia na 6 m/ sorry wymiata konkurencję!!!!!!!!!!! a na dodatek ma być 5 klubów w wawie. Moja opinia jest taka, KONIEC Z FINANSOWANIEM DZIADOSTWA W PSEUDO GYMACH!!!!!!! 15 ławek płaskich! - to tylko ułamek:)
            Pytania ? chyba niebawem poznamy monopolistę na rynku gymów w Warszawie!!!!!!!!!!!
            • Gość: Karolina Re: Mcfit mc fit nowy świat nie polecam IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.14, 21:03
              No byłam na próbnym treningu. Jedyne co mi się podobało to lokalizacja ładny budynek ale czar prysł w środku. Rozczarowana uciekłam i nie wrócę do McFita. Kobiety nie mają tam co szukać oprócz dziwnego sprzętu cardio, zajęcia z wirtualnym instruktorem beznadziejnie beznadziejne. Klimatyzacji albo brak albo nie wyrabia. Bardzo gorąco. Wracając do tego dziwnego sprzętu cardio bieżnie no nie wiem jak je określić chyba dla dzieci. Obsługi nie ma a jak już była to z telefonem schowana w kącie. Fakt powierzchnia robi wrażenie ale jak przyjrzymy się wszystkiemu z bliska to poniżej pasa. Dziewczyna mówiła, że otwierają drugi na Ostrobramskiej i że te sprzęty są z najniższej półki bo to klub niskobudżetowy czy jakoś tak. Nie wiem dla kogo jest ten klub czy dla dzieci czy dla facetów czy dla studentów czy dla bezrobotnych? Po prostu nie wiem! Jak byłam były 6 osób w całym klubie. W tym przypadku cena chyba nie czyni cuda.
    • mary-sia19 Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin 07.08.14, 12:04
      Ja chciałam kupic karnet, bo skusiła mnie siłownia 24h ale karnet droższy niz w moim dotychczasowym klubie, atmosfera sztywna i wpisowe ok 100zl, ja wole swojego poczciwego Saturna:)
      • Gość: Sparrow Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.play-internet.pl 23.09.14, 13:15
        Co wy tak lecicie po tym McFit ? Nie dosyć, że cena bardzo niska jak na siłownie, to warunki super w porównaniu z osiedlówkami. Sprzęt każdego rodzaju. Można też powalić w worek. Jedyny minus to w niektórych miejscach za bardzo wieje z klimatyzacji. Można sobie spocony kark zawiać. Korzystam z tej na Ostrobramskiej. ps.ci do obsługi to jest Ok. Bardzo miło i zawsze pomogą. Jakby jeszcze był obok basen, solarium, sauna i kawiarnia ti bym siedział te 24h na dobę ;)
        • Gość: tom Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.ipcom.comunitel.net 26.09.14, 12:18
          malkontentom polecam kupic wlasna silownie.budowa wlasngo ciala to zmiana samego siebie a nie klub celebrytow.wylej najpierw litry potu,zmien siebie,potem pogadamy
    • Gość: Ndavid Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.play-internet.pl 22.10.14, 08:36
      Jak dotąd nie byłem w lepiej wyposażonej sziłowni w Polsce. Instruktorzy chętnie pomogą Bez treningu personalnego za 100 pln/h jak to bywa u sieciowej konkurencji. Fakt mało personelu. Prysznic bezpłatny.
      Siłownia Bomba! Polecam!
      • Gość: GoscX Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.slubice.vectranet.pl 02.11.14, 09:51
        Witam, polecam mcfit w 100 %, chodze do Mcfit-a w DE, sprzęt jest super, zajęcia wirtualne męczą na maxa! chodziłam wcześniej do Ft9 - porażka! z dnia na dzień zamknęli siłownie, nie informując nikogo! MCfit wciąga! fakt, że nie ma sauny...szkoda, ale za cene 19,99euro! czego chcieć więcej! idziesz na fitness ćwiczyć!
    • Gość: lopa Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.static.ip.netia.com.pl 09.01.15, 14:19
      Byliśmy w tym klubie na Ostobramskiej Warszawa, rzeczywiście jest tam dramat!!!!!!!!!!!
      bo jak mozna zaoferować ludziom barachło, bieżnie są najtańsze, najgorszej jakości, takich się nawet do domu nie kupuje, w klubie śmierdzi potem, a prysznice męskie są odkryte to wstyd !!!!!!!!!!!
      kolejny raz dalismy się zwieść artystycznym zdjęciom tego klubu, podrasowanym photoshopem a nie ma to nic wspólnego z rzeczywistośćią !
      • Gość: kuba Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.static.ip.netia.com.pl 09.01.15, 14:21
        to prawda co piszesz
        • kaga9 Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin 10.01.15, 21:38
          Uważasz, że nikt nie zauważy, że rozmawiasz sam ze sobą?
          • Gość: kj Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.ists.pl 31.01.17, 01:41
            hahah ;))))
      • Gość: Rere Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.centertel.pl 02.02.17, 11:24
        Bzdury. Sami klienci robią syf bo niektórzy zachowują się jak zwyczajne bydło. Robią syf w szatniach, bałagan na Powerze, nie potrafią po sobie sprzątać, nie wycierają maszyn po treningach i tak mógł bym wyliczać bardzo długo. Obsługa nie nadąży wszystkiego sprzątać na bieżąco . Ja kożystam z siłowni McFit w całej Warszawie a czasami w innych miastach Polski i powiem że są naprawdę super i wiem co piszę.
        Na zakończenie powiem tak : dbajcie sami o porządek wokół siebie podczas ćwiczeń a naprawdę będzie o niebo lepiej.
        Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: cezar Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.centertel.pl 06.03.17, 18:36
          taaa, i kible tez powinismy po sobie sprzątać? i myć podłogi w szatniach z piachu?
    • Gość: mars Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.15, 10:42
      Zapraszam do czytania mojej recenzji o McFIT Poznań
      sezonowiec.blogspot.com/2015/02/mcfit-poznan-opinia.html
    • Gość: Janek Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.092.076.pools.vodafone-ip.de 29.03.15, 15:34
      Ja mam i trenuje tam 10 rok w Hamburgu .Mcfit jest zajebisty .Wycisnolem tam na klate 240kg.
    • Gość: Marta Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.telecentro-reversos.com.ar 23.12.16, 19:43
      mnie zastanawia, co te siłownie "aktywują" ze kasuja bezczelnie 90zl oplaty aktywacyjnej?
    • Gość: cezar Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.centertel.pl 06.03.17, 18:28
      Syf do kwadratu, nie mówię o jakości sprzętu, na to się decydujesz albo nie. ale nie mają szacunku do klubowiczów bo w szatnich syf i nikt nie sprząta. w kiblach wali taki smród ze odrzuca. nie uzupelniaja nawet mydła. dramat zaczał się po tym jak zaczeli sprzedawac abonamenty za 39.... nie polecam. jest tylko tłok i syf dookoła.
    • Gość: TerBi Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.117.136.78.static.3s.pl 31.03.17, 12:52
      Pierwszy mój kontakt we Wrocławiu niestety fatalny. Kobieta widzi Cie pierwszy raz i od razu bez uprzedzenia o takiej formie kontaktu rzuca Ci "per Ty". Dalsza rozmowa, niestety utrwaliła niski poziom personelu. Wybrałem inny klub.
    • Gość: Lancomeman Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.customers.d1-online.com 08.10.18, 02:42
      Witam. Mam styczność z tą siecią od 2 lat. Trenerzy są , wszyscy doskonale wyszkoleni w danych dziedzinach sportu, sprzęt jest ok, brakuje może kilku maszyn które mogłyby być zamiast kilku ze strefy cardio. Sam jestem zadowolony. Wiem że jest wolność słowa ale ludzie , narzekać na wszystko , że trener nie pasuje , bo powie coś co wg wszystko wiedzącego klienta jest sprzeczne z jego przekonaniami albo nie stoi nad każdym kto coś źle robi? Wystarczy podejść i zapytać. Odnośnie maszyn, kwestia wyboru, w każdym mieście jest multum siłowni w obecnych czasach i praktycznie każda oferuje wejścia próbne , na których zobaczycie co sprzyja waszym oczekiwaniom a co nie . Po co cisnąć po wszystkim co się da bo coś komuś nie przypasowalo.
      Ach, odpowiem odrazu na tzn hejt który na 99 procent zostanie wydany na każdą osobę która powie coś dobrego bo przecież temat jest nastawiony na 'anty'.
      Jest to moja enta siłownia z której korzystam, cwicze od 15 lat , zaczynałem na siłowniach samorobkach bo nie było ich jeszcze zbyt wiele, nie jestem sebkiem (imię przypadkowe) spod bloku 😉 pozdr. Mgr inż. tech. BHP 😁😁
    • Gość: Alicja Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin IP: *.static.icpnet.pl 12.12.18, 14:45
      Mcfit Poznań. Po pierwsze, maszyny nie są systematycznie naprawiane i konserwowane. Maszyny do ćwiczeń mięśni pleców stoją 6 miesięcy nieużywane i naklejona jest na nie karteczka z napisem „Awaria”. Maszyny schodkowe (wszystkie cztery) od 4 miesięcy są wszystkie popsute i zdewastowane . Na 13 bieżni, aż 6 jest niedziałających. Pozostałe zacinają się, wyłączają w trakcie biegu, wyświetlacze nie działają prawidłowo. To ciągnie się już od 3 miesięcy. Ponadto, brak papieru toaletowego w łazienkach oraz podstawowych akcesoriów higienicznych. Drzwi do łazienek się nie zamykają, a toalety nie są sprzątane. Zdarza się to notorycznie, że szafki w szatni są popsute, nie domykają się, zatrzaskują. Studio zyskuje miano „mordowni” a nie siłowni. Co więcej, na recepcji nie ma nikogo, co umożliwia wchodzenie osobom nieodpowiednim do budynku. Powoduje to duże kolejki i niezadowolenie, gdyż aby zapisać się na siłownie lub rozwiązać umowę trzeba czekać długie godziny, aby klient został obsłużony. Kolejną rzeczą, które studio dopuszcza się, jest oszczędzanie światła oraz prądu. Telewizory są wyłączone. Jest niedopuszczalne, to w jaki sposób klienci są traktowani i w jakich warunkach przyszło im ćwiczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka