Dodaj do ulubionych

ramina jak u faceta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:13
Hej mam problem. Cwiczę dużo, przede wszystki aeroby, step, rower, czasem TBC
z ciężarkami, ale biorę te najlżejsze max 1kg, mam takie dendencje, że
robudowują mi się ramiona. Widzę czasem dziewczyny, ktore ćwiczą, też mają
zbudowane ramiona, a raczej tak ładnie wyrzeżbione. Mnie robią się dwa bąble,
które nie są kobiece. Co robić? W ogole zrezygnować z ciężarkow? Rozciągać
ramiona? Czekam na rady i bardzo dzękuję
Obserwuj wątek
    • beata825 Re: ramina jak u faceta 14.03.05, 23:27
      hej ! widziałas moj post troszke nizej ? mam ten sam problem, zrobiłam sie "
      kwadratowa" :((, moze ktos nam pomoze .pozdrówki
      • Gość: lidka Re: ramina jak u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:35
        mam nadzieję, bo niedługo będę straszyc facetów....uuuuuuuuu
      • Gość: lidka Re: ramina jak u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 00:00
        ???
    • Gość: atleta Re: ramina jak u faceta IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 15.03.05, 09:21
      powiedzcie dziewczyny co w tej chwili cwiczycie na ramiona. Jakie cwiczenia, ile
      powtorzen w serii i ile serii.
      • Gość: lidka Re: ramina jak u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 11:25
        Ja w ogóle nie chodzę na siłownię. Dwa razy w tygodniu jestem na rowerku, tam
        czasem robimy pomki-staram sie jednak je omijać. Dodatkowo na zakończenie
        aerobów- 3-4 serie z ciężarkami po 1kg (w rytm muzyki, nie wiem jedna seria po
        kilkanaście powtórzeń). Ręce zamiast ładnie się zarysowywać, robią się takie
        męskie. Staram się je rozciągać. Nie wiem, czy w ogole zrezygnować z ciężarkow.
        • Gość: lidka Re: ramina jak u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:52
          ????no i nikt nie może pomóc???czy są tam jacyś eksperci? Jogger? ciszaaaaa
        • Gość: atleta Re: ramina jak u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 20:42
          chodzic na silownie nie chodzisz ale jakies cwiczenia jak piszesz z ciezarkami
          robisz, wiec JAKIE ???? bo od jazdy na rowerze to ramiona(barki) raczej ci sie
          nie powiekszaja ( vide kolarze)
          • Gość: lidka Re: ramina jak u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:20
            ćwiczenia- na bicepsy, tricepsy, podnoszenie - prostowanie rąk nad głową,
            podnoszenie prostych rąk przed siebie z dłońmi zwróconymi do góry oraz
            odwrotnie, podciąganie dłoni do brody z ramionami na zewnątrz, wyrzucane rąk w
            bok, na karimacie ponad głowę, oraz barki przy tułowiu i prostowanie rąk do
            tyłu. Ciężko to słowami opisać. Czasami zdarzają się damskie popki 3 serie po 12
    • Gość: beata nie pozwole zeby ten watek uciekł ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:34
    • jogger Re: ramina jak u faceta 16.03.05, 14:16
      Jeśli nawet 1kg daje przyrosty masy, musisz ćwiczyć barki bez ciężarków
      (biceps/triceps OK).
      • Gość: beata Re: ramina jak u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 14:29
        jesli o mnie chodzi to były to cwiczenia od 3 - 7 kg,na biceps, triceps, plecy,
        klatke no i barki, wiec teraz zmnijesze ciezar i bede machac hantlem po 20
        powt.?
        ale " ze biceps i tric. OK " tzn.ze powinnam tylko zmniejszyc ciezar na barki
        czy na wszystko? i mysle zeby ograniczyc weglowodany ...
        dzieki jogger
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka