Dodaj do ulubionych

Aerobiczna "szóstka" Weidera

14.05.05, 22:30
co sadzicie o tym treningu> czy naprawde zwieksza cm w talii?:( czy ktos to
probowal?
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera 15.05.05, 09:56
      Jestem po! Efekt - 6 cm w talii mniej!!!
      Od poniedziałku zaczynam od nowa. Mięśnie ładnie, delikatniesię zarysowują,
      żadnych kaloryferków.
      • Gość: Kiki Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 19:18
        czy ktoś może napisać dokładnie - jak wykonywać te ćwiczenia ???

i ile razy ćwiczyć w ciągu dnia ? wystarczy rano ? czy rano i wieczorem ????
        • Gość: ania Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 15.05.05, 19:35
          szostke weidera cwiczysz tylko raz dziennie, ponizej link, tam jest wszystko
          opisane, warto tez przegladnac forum, bylo kilka razy na ten temat, sa tacy
          ktorzy mowia ze lepiej rano,

www.sfd.pl/temat144665/
          niestety nie chcialo sie zrobi hiperłacze, trzeba skopiowac

• nchyb Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera 16.05.05, 06:47
            Ja ćwiczyłam zawsze wieczorem, rano za to 45 minut orbitreka. Ale ażdy powinien
            wybraćmetodę odpowiadającą właśnie jemu.
            Grunt - to systematyczność.
            • Gość: ania Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 17.05.05, 21:24
              a efekty byly widoczne dopiero jak skonczylas czy juz wczesniej?? nie zalezy mi
              na kaloryferku bo nie jestem facetem :) ale chcialabym miec bardziej napieta
              skore na brzuchu i zeby tak wlasnie delikatnie sie zarysowywaly te miesnie, mam
              za soba 11 dni i zaczynam watpic, czy akurat te cwizcenia pomoga mi to
              osiagnac,
              nie obrazilabymj sie rowniez na zmniejszenie obwodu w talii
              pozdrawiam
              • nchyb Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera 17.05.05, 21:46
                Pierwsze prawdziwe efekty zaczęłam widzieć już dobrze po miesiącu ćwiczeń,
                czyli tak po prawie 5 tygodniach. Po skończeniu ładnie zarysowujące się pionowe
                linie mięśni, bez najmniejszego śladu kaloryferka.

W środę tydzień temu skończyłam. Wczoraj zaczęłam od nowa. Zobaczę jaki będzie
                efekt po pełnych dwóch szóstkach.
                • Gość: ania Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 24.05.05, 19:21
                  hej, czy nie ogarnialo cie znuzenie po jakims czasie cwiczen?,

ja dochodze do polmetka i zaczyna mnie to troche nudzic, szczerze to wolalabym
                  robic wiecej powtorzen w jednej serii wszystko, albo opuscic to 1 cwiczenie
                  ktore mnie najbardziej nudzi zwlaszcza kiedy teraz mam robic po 14 do kazdej
                  nogi, czyli łacznie babrac sie z tym cwiczeniem przez 28 powtorzen, brr,no i
                  jeszcze ten rowerek tez 2x14

chyba zrezygnuje bo mysle ze przy takim podejsciu, wygra moja psycha i efektow
                  nie bedzie, albo zmodyfikuje i bede opuszczac to 1, bo go nie cierpie, i
                  zmodyfikuje troche ten rowerek bo tez mnie denerwuje, ale czy wtedy ma to sens??

juz sama niewiem...

a tak chcialam miec brzuszek jak kasia skrzynecka...

a moze sprobowac czegos innego?? moze ktos ma jakis pomysł??
                  • nchyb Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera 24.05.05, 19:35
                    Ogarniało, ale się zmuszałam.
                    Za to teraz jestem w 8 dniu (zaczęłam od nowa). Nawet sobie nie wyobrażałam, że
                    8 powtórzeń po 24 to będzie taka łatwizna i pestka. Ale wyliczyłam, przy serii
                    z 24 powtórzeniami w 3 seriach to wychodziło łącznie ponad 600 brzuszków!
                    No, efekt jest, ale ja chcę jeszcze lepszy. Skrzynecka brzuch ma ładny, ale jej
                    nogi, szczególnie uda, mi nie odpowiadają.
                    • Gość: ania Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera IP: *.in.tarnow.pl 24.05.05, 21:15
                      no wlasnie te uda to nieciekawe ale swoja droga co robic zeby sie tak nie
                      rozrastaly, ja jeszcze nie mam takich wymiarow, narazie skupilam sie na
                      brzuchu, mowisz ze mozna wytrzymac, dobra, to zapieram sie w sobie i robie
                      dalej, tylko chyba bede opuszczala to 1 cwiczenie bo mnie dobija najbardziej
                      albo je troche zmodyfikuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka