jasolangelica 14.05.05, 22:30 co sadzicie o tym treningu> czy naprawde zwieksza cm w talii?:( czy ktos to probowal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera 15.05.05, 09:56 Jestem po! Efekt - 6 cm w talii mniej!!! Od poniedziałku zaczynam od nowa. Mięśnie ładnie, delikatniesię zarysowują, żadnych kaloryferków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 19:18 czy ktoś może napisać dokładnie - jak wykonywać te ćwiczenia ??? i ile razy ćwiczyć w ciągu dnia ? wystarczy rano ? czy rano i wieczorem ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 15.05.05, 19:35 szostke weidera cwiczysz tylko raz dziennie, ponizej link, tam jest wszystko opisane, warto tez przegladnac forum, bylo kilka razy na ten temat, sa tacy ktorzy mowia ze lepiej rano, www.sfd.pl/temat144665/ niestety nie chcialo sie zrobi hiperłacze, trzeba skopiowac Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera 16.05.05, 06:47 Ja ćwiczyłam zawsze wieczorem, rano za to 45 minut orbitreka. Ale ażdy powinien wybraćmetodę odpowiadającą właśnie jemu. Grunt - to systematyczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 17.05.05, 21:24 a efekty byly widoczne dopiero jak skonczylas czy juz wczesniej?? nie zalezy mi na kaloryferku bo nie jestem facetem :) ale chcialabym miec bardziej napieta skore na brzuchu i zeby tak wlasnie delikatnie sie zarysowywaly te miesnie, mam za soba 11 dni i zaczynam watpic, czy akurat te cwizcenia pomoga mi to osiagnac, nie obrazilabymj sie rowniez na zmniejszenie obwodu w talii pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera 17.05.05, 21:46 Pierwsze prawdziwe efekty zaczęłam widzieć już dobrze po miesiącu ćwiczeń, czyli tak po prawie 5 tygodniach. Po skończeniu ładnie zarysowujące się pionowe linie mięśni, bez najmniejszego śladu kaloryferka. W środę tydzień temu skończyłam. Wczoraj zaczęłam od nowa. Zobaczę jaki będzie efekt po pełnych dwóch szóstkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 24.05.05, 19:21 hej, czy nie ogarnialo cie znuzenie po jakims czasie cwiczen?, ja dochodze do polmetka i zaczyna mnie to troche nudzic, szczerze to wolalabym robic wiecej powtorzen w jednej serii wszystko, albo opuscic to 1 cwiczenie ktore mnie najbardziej nudzi zwlaszcza kiedy teraz mam robic po 14 do kazdej nogi, czyli łacznie babrac sie z tym cwiczeniem przez 28 powtorzen, brr,no i jeszcze ten rowerek tez 2x14 chyba zrezygnuje bo mysle ze przy takim podejsciu, wygra moja psycha i efektow nie bedzie, albo zmodyfikuje i bede opuszczac to 1, bo go nie cierpie, i zmodyfikuje troche ten rowerek bo tez mnie denerwuje, ale czy wtedy ma to sens?? juz sama niewiem... a tak chcialam miec brzuszek jak kasia skrzynecka... a moze sprobowac czegos innego?? moze ktos ma jakis pomysł?? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera 24.05.05, 19:35 Ogarniało, ale się zmuszałam. Za to teraz jestem w 8 dniu (zaczęłam od nowa). Nawet sobie nie wyobrażałam, że 8 powtórzeń po 24 to będzie taka łatwizna i pestka. Ale wyliczyłam, przy serii z 24 powtórzeniami w 3 seriach to wychodziło łącznie ponad 600 brzuszków! No, efekt jest, ale ja chcę jeszcze lepszy. Skrzynecka brzuch ma ładny, ale jej nogi, szczególnie uda, mi nie odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera IP: *.in.tarnow.pl 24.05.05, 21:15 no wlasnie te uda to nieciekawe ale swoja droga co robic zeby sie tak nie rozrastaly, ja jeszcze nie mam takich wymiarow, narazie skupilam sie na brzuchu, mowisz ze mozna wytrzymac, dobra, to zapieram sie w sobie i robie dalej, tylko chyba bede opuszczala to 1 cwiczenie bo mnie dobija najbardziej albo je troche zmodyfikuje Odpowiedz Link Zgłoś