Dodaj do ulubionych

zupa dr-a Kwaśniewskiego- przepis, opinie

13.10.05, 11:57

Podobno ta zupa czyni cuda. Prosze o opinię i przepis - oryginalny. Słyszałam
o jakiejś super pięciodniowej diecie?!Ktoś coś wie?
lavender34
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: zupa dr-a Kwaśniewskiego- przepis, opinie IP: *.stk.net.pl 13.10.05, 13:43
      Witaj. Próbowałam stosować tą dietę i po trzech dniach miałam bóle
      żoładka,wzdęcia itp.Widocznie nie każdemu służy duża ilośc warzyw i
      owoców.Przerwałam...natomiast od kilku dni stosuję ,,Dietę jogurtową'' i czuje
      sie wyśmienicie.
    • Gość: scept89 pieciodniowe diety IP: *.ljcrf.edu 14.10.05, 01:09
      Wybacz ale zamiast liczyc na cuda pomysl nad dniem nr 6, 60 albo i 600 (<dwa
      lata). Crash diet ma zwykle jeden efekt -> przybranie na wadze. Dodatkowo efekty
      zdrowotne sa gorsze kiedy na zmiane glodzisz sie i obzerasz niz kiedy
      utrzymujesz stala chocby zawyzona wage. A jesli za piec dni masz naga sesje
      zdjeciowa to tym bardziej nie warto sie na niej pojawic z zapadlymi oczyma i
      wzdetym brzuchem.

Pozdr.
      • lavender34 Re: pieciodniowe diety 18.10.05, 12:10

Wcale nie potrzbuję kąśliwych uwag.Jeśli tylko takie potrafisz dawać, to coś z
        Tobą nie tak. Jest trochę racji w tym co piszesz, bo efekty jojo są gdy się
        głodzimy a potem rzucamy na jedzenie, ale ja jem niedużo, tylko czasem po
        wakacjach przybywa mi parę kilo i muszę je zbić dosyć szybko, bo nie mieszczę
        się w rzeczy i taka szybka dieta by mi pomogła. Później wagę potrafię utrzymać
        ( do następnych wakacji). Życzę trochę mniej zgryźliwości -pa.
        • Gość: scept89 zgryzliwosc nadmierna IP: *.ljcrf.edu 18.10.05, 19:17
          bije sie w piers -> przesadzilem i przepraszam.

Z drugiej strony jesli bywasz na tym forum to pewnie wpadlas na posty w stylu:
          "od stu lat siedze przed telewizorem i zazeram sie taczkami czekolady/
          polprosiaczkami/ciastami wielkosci mlynskich kamieni. Slub/studniowka/wielki bal
          za dwa dni/tydzien/dwa tygodnie. Nie mieszcze sie w: spodnie/suknie/drzwi. Co
          robic???".

Ufam ze rozumiesz iz czasem paluch na cynglu, to jest klawiaturze moze sie
          obsunac po takich lekturach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka