Gość: orez IP: *.crowley.pl 27.10.05, 22:54 Czy ktos byl na silowni S4 na ul. Nowowiejskiej w Wawie?? Warto tam sie wybrac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquarius1980 Re: siłownia S4 WAWA 20.02.06, 14:15 www.silownias4.com Ja chodzę do filii w Ursusie, jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: siłownia S4 WAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:48 Ja też chodzę do filii w Ursusie. Ale z tego co wiem, to na Nowowiejskiej prowdzą ci sami instruktorzy, co w Ursusie. Fitness ten jest siedzibą Ingi Szymański Fitness School. Dla mnie instruktorzy są na wysokim poziomie. Wiadomo, zawsze człowiek by się do czegoś przyczepił (nie największa sala do fitnessu, dużo za mała szatnia), ale generalnie jest naprawdę OK. Atmosfera bardzo fajna, ja mam tam swoich ulubionych instruktorów...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: siłownia S4 WAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:53 Ja chodze do tego na ochocie, naprawde pojecam, nie ma sie do czego przyczepiac:) silownia, fitness, sauna, solarium, nawet bar jest w ktorym mozna dobrze i w miare po kosztach zjesc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: siłownia S4 WAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 23:05 czy tam jest parking dla klientów..? Odpowiedz Link Zgłoś