Gość: MONIA IP: squid:* / *.agora.pl 14.10.02, 15:19 OD JUTRA ROZPOCZYNAM DIETĘ KINIKI MAYO !!!! Trwa 2 tygodnie i dzięki niej przeważnie w tym okresie traci się około 5-8kg!!! Trzymajcie kciuki!!! pozdrawiam innych zaciskających pasa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inga Re: DIETA KLINIKI MAYO IP: *.acn.waw.pl 14.10.02, 15:25 Co to za dieta? napisz coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piani Re: DIETA KLINIKI MAYO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 00:37 Mayo to to samo co kopenhaska (dieta jest identyczna z takim samym ukladem dan), tyle, ze powstala duzo wczesniej. Czyli szpital z Kopenhagi rozpropagowal diete kilniki Mayo. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: DIETA KLINIKI MAYO IP: squid:* / *.agora.pl 16.10.02, 03:00 wcale nie prawda. Kopenchaska i Mayo to nie to samo. Dieta Mayo : I tydzień: śniadanie : 2 jajka na twardo obiad : 2 jajka na twardo i 20 dkg szpinaku kolacja : 2 jajka na twardo (lub 15dkg cielęciny) oraz sałata II tydzień: śniadanie : sucharek razowy (kromka piecz. chrupikiego) obiad: bewsztyk , filiżanka tartej marchwi kolacja : 2 jajka (lub 15dkg szynki), 150ml jogurtu naturalnego dieta monotonna ale b. skuteczna i tania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bejb Re: DIETA KLINIKI MAYO IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.10.02, 12:57 Witam wsyzstkich :-) mam prosbe: czy ktos moze mi polecic jakas diete, podczas ktorej nie je sie takich ogromnych ilosci miesa i jajek ??? mieso oczywiscie jak najbardziej toleruje ale jadam go malo, wiec dla mnie ta ilosc jaka sie spozywa podczas kopenhaskiej - ja jadam tyle chyba w ciagu calego roku! a z kolei mysl o jajkach odrzuca mnie od nich bardzo daleko :-)) jestem w stanie jesc je tylko w postaci omletu, ktory zreszta swietnie robie! A w ogole to zastanawiam sie nad sensem diet jako takich - przeciez jesli cokolwiek spozywamy w malych ilosciach i do tego regularnie intensywnie cwiczymy to zawsze prowadzi to do utraty wagi. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: DIETA KLINIKI MAYO IP: *.abx.fr / 192.168.25.* 22.10.02, 09:13 Dzis zaczynam ta diete:) troche sporo tych jajek ale chyba da sie przezyc:) w lipcu przeszlam kopenhaska, tam tez troche jajek bylo i jakos poszlo, schudlam 4,5kg teraz mam nadzieje ze tez cos kolo tego uda sie zrzucic. Trzymajcie sie dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: DIETA KLINIKI MAYO IP: squid:* / *.agora.pl 22.10.02, 16:03 Gość portalu: Monika napisał(a): > Dzis zaczynam ta diete:) troche sporo tych jajek ale chyba da sie przezyc:) > w lipcu przeszlam kopenhaska, tam tez troche jajek bylo i jakos poszlo, > schudlam 4,5kg teraz mam nadzieje ze tez cos kolo tego uda sie zrzucic. > Trzymajcie sie dziewczyny:) życze sukcesów. duża ilośc jajek na twardo w diecie ma jeden plus, że jajka dają uczucie sytości, a z drugiej na ich strawienie organizm zużywa dużo więcej kalorii niż one dostarczają . Ja stosowałam dietę przez 3dni, ubyło mi 2 kilo ale musiałam przerwać. Od jutra zaczynam od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: DIETA KLINIKI MAYO IP: *.abx.fr / 192.168.25.* 23.10.02, 09:47 Niezly wynik:) To jest chyba w podobie do kopenhaskiej czyli wpedzanie sie w stan ketozy? Najwazniejsze ze te zgubione kg nie powracaja:) A co do sytosci jajek to zgadzam sie, zapychaja na jakis czas:) Rowniez zycze powodzenia, trzymam kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś