Dodaj do ulubionych

Kto na Kopenhagę się zapisuje?????

IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 15:37
Proponuję od czwartku, co Wy na to??? Już raz przez to przeszłam, ale chcę
jeszcze, spodobało mi się hihi:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: migotka Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? IP: *.waw.cdp.pl / *.eurocast.com.pl 15.10.02, 16:00
      ja! tez to przeszłam, dzis zaczęłam. kiedy przechodziłaś kopen?
      • katii1 KOPENCHASKA OD CZWARTKU! 15.10.02, 16:32
        dolaczam do was dziewczynki , w moim wypadku bedzie to pierwsz raz , pochwalcie
        sie ile zrzucilyscie tluszczyku.
        • Gość: migotka Re: KOPENCHASKA OD CZWARTKU! IP: *.waw.cdp.pl / *.eurocast.com.pl 15.10.02, 16:47
          szczerze to:
          1. nie jestem zwolenniczką diet
          2. nie wiem czemu to robie - zdrowy rozsądek woła "nie!"
          3. nie wazyłam sie - ale jakies 3 , 4 kg (nie jestem otyła, waga w normie,
          chciałam tylko troche zrzucic)
          4. efekt jojo u mnie niestety jeeeest. nie moge sie opanowac i zrę słodycze,
          węgle itp
          pozdrawiam :-)))
          • Gość: olivka Re: KOPENCHASKA OD CZWARTKU! IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 18:59
            No schudłam trochę po Kopenhaskiej, spodnie ze mnie spadły:-) Fajnie
            dziewczyny, to zaczynamy od czwartku, bardzo się cieszę!!!!!!!
            • Gość: elen3 Re: KOPENCHASKA OD CZWARTKU! IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 22:27
              Dziewczyny, ja też się chyba zdecyduję. To będzie mój pierwszy raz. Dieta jest
              dość restrykcyjna, więc nie wiem czy wytrwam, ale chcę spróbować. Dodam, że
              ważę 67kg przy wzroście 169cm. Chciałabym ważyć 62kg. To jest szczyt moich
              marzeń, bo mam już swoje lata (37), a poza tym jestem grubokoścista. Tak więc
              do czwartku:-))) Pozdrawiam.
    • Gość: kama Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.10.02, 12:46
      Cześć wszystkim.

Ja właściwie zaczęłam dietę w poniedzialek, ale co tam jestem o trzy dni do
      przodu, ale będę śledzić wasze osiągnięcia i w miarę możliwości wspierać. Jest
      to drugie podejście do diety. Pierwszą zakończyłam jakieś 2 miesiące temu z
      rezultatem ok. 5 kg., ale niestety wróciło mi ok 3 kg. Nie jest to wina złej
      skuteczności diety, czy efektu jojo, po prostu od zakończenia diety do
      ubiegłego tygodnia miałam szereg imprez, tzn. 3 wesela, drugie urodziny mojego
      synka-też impreza, po drodze jakieś imieniny i wypady do rodzinki. I oczywiście
      jestem przed okresem. Więc uważam, że te 3 kg. to i tak mało jak na moje
      obżarstwo. Ostatnio miałam wilczy apetyt na słodycze, a zwłaszcza moje ulubione
      ptasie mleczko, pudełko 1/2 kg. na 1 dzień- nieźle co???:))))).
      Więc powrót kg. to po prostu nieracjonalne odżywianie i MOJA WINA.
      Mój mąż schudł na kopenchaskiej ok 7 kg. i waga utrzumuje mu się na tym samym
      poziomie od 2 tygodni, a wcale teraz się aż tak nie pilnuje.

Tak więc kobietki do dzieła i usłszenia. Pzdr. Kama.
    • Gość: lara Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? IP: *.acn.waw.pl 16.10.02, 18:54
      ok. od jutra. wspierajcie mnie mocno, bo 2 razy juz probowalam i guzik z tego
      wyszlo... moze teraz sie uda:)))
      • Gość: olivka Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? IP: *.acn.waw.pl 16.10.02, 20:15
        • Gość: olivka Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? IP: *.acn.waw.pl 16.10.02, 20:23
          oj coś mi się przez pomyłkę wysłało puste... A chciałam napisać, że chmm,
          napisałam w wątku,ze chcę zacząć od czwartku a tu buuuu, same problemy, już
          mówię dlaczego, więc będę jutro siedzieć cały dzien w domu i bardzo intensywnie
          pracować przy kompie, wypadło mi to w ostatniej chwili a ,że jest to bardzo
          sresujący projekt do skończenia, bez czekolady się nie obędzie:-):-)
          Tak więc kochane dziewczęta, nie będziecie płakać jak zacznę od piątku,
          oczywiście wspieram Was już od pierwszej czarnej kawki jutrzejszej a już od
          piątku się przyłanczam!!! Buziaczki:-)))
          • katii1 Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? 16.10.02, 21:55
            Ciekawe ile wytrwam:-) , jak znam siebie to może dwa dni uda mi się
            przegłodować:-). A tak na poważnie to zapre się rękami i nogami bo musze
            wytrwać te 13 dni.Więć od jutra zaczynamy!:-). Idę coś chyba jeszcze przekąsić
            w końcu następną taką szanse będę miała za dwa tygodnie:-).
            Do jutra i zdawajcie relacje na bieżąco jak wam idzie dziewczynki:-)
            • Gość: olivka Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? IP: *.acn.waw.pl 17.10.02, 23:05
              no i jak tam dziewczyneczki, WAM IDZIE???????
              • Gość: migotka Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? IP: *.eurocast.com.pl 18.10.02, 11:01
                ja tez w koncu zaczynam w piatek
                porazka
                • katii1 Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? 18.10.02, 15:49
                  no to widać wszystkie się przerzyciłyśmy na piątek:-) bo ja też w czwartek
                  zrezygnowałam:-) . a dzisiaj jestem już po kawce i po jajeczkach z pomidorem bo
                  szpinaku nie znosze:-(. A na obiadek będę miała rybke bo za stekami też nie
                  przepadam , chyba tak można? bo pisze , że można wymienić na rybke .a
                  powiedzcie mi jeszcze czy ja tą rybke moge posypac jakimiś przyprawami , bo
                  vegetą to chyba nie bardzo z racji tego , że sól tuczy.
                  • Gość: migotka Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? IP: *.eurocast.com.pl 18.10.02, 16:06
                    ja bez ziół bym nie jadła :-)
                    porazka, kazdego dnia przzerywam diete, zeby sie jeszcze na zapas nazrec
                    <płacz>, <szok>, <zgrzytanie zębów>
                    dziś musi mi sie udać (chociaż ciągle kombinuje zeby nie zaczynać ;-(
                    prosze, trzymajcie za mnie kciuki, wspierajcie mnie !!!!!!!!!!!!!!
    • katii1 Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? 18.10.02, 16:48
      migotka napewno wytrwasz:-) , wiec mowisz ze mozna uzywac przypraw? ja mam
      teraz problem bo nie wiem jak mam usmazyc ta moja rybke:-( no coz kucharka ze
      mnie niezbyt dobra:-(
      • Gość: olivka Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? IP: *.acn.waw.pl 19.10.02, 00:17
        Kurczę, ale beznadziejnie zabieram się do tej diety tym razem... Nie wiem kiedy
        zacznę, buuuuuuuu, w ogóle mój mąż marudzi,że nie chce Kopenhagi tylko
        zmodyfikowaną Kopen... tzn. z brukselką i w ogóle wszytko się wali... Ja chcę
        zacząć kopen. w koncu!!!!!!!!!! Moze uda się mi go namówić:-) buziaczki
        dziewczęta, trzymajcie za mnie kciuki!!!!!!!
      • Gość: madziaz Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 11:10
        Rybkę posyp przyprawami i włóż do folii aluminiowej. I do piekarnika. Palce
        lizać. Zjada nawet mój sześcioletni syn.
        Ja właśnie jestem czwarty raz na Kopen i tak co dwa mies. Mam jeszcze w zapasie
        jakieś 15 kg, ale to marzenie ściętej głowy. Jak schudnę osiem - będzie
        cudownie.
        • Gość: migotka Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? IP: *.eurocast.com.pl 21.10.02, 08:30
          hej laseczki! Oliwka, widze ze masz podobne problemy jak ja. ja w piątek
          zaczelam ale nie dotrwalam do konca dnia, to samo w sobote, niedziele i dzis
          znowu zaczynam. mam juz dosc stekow i jajek :-) kazdy dzien zaczynam a potem
          rzucam, dzs sie uda ! musi!
          • Gość: olivka Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? IP: *.acn.waw.pl 21.10.02, 15:26
            Kurczę wszystko przez mojego męża, który miał ze mną wystartowac poczym
            oświadczył,że jadnak nie będzie kopenhagą, tylko sam sobie zrobi dietę, już to
            widzę... No a ja sama tak późno już nie mogę zacząć, bo mi się impry zbliżają.
            Ale postanowiłam, że zacznę pod koniec Listopada dopiero:-( No a teraz
            obiecałam sobie nie jeść już słodyczy i nie pić Baileysa hihi POZDRÓWKA:-)))
            • Gość: Monika Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? IP: *.abx.fr / 192.168.25.* 29.10.02, 08:35
              Czesc Dziewczyny:)
              Ja rowniez chce zaczac kopenhaska. Bedzie to moj drugi raz. Pierwszy raz
              przeszlam ja w lipcu, schudlam wtedy 4,5kg. Do zrzucenia i tak mam jeszcze
              sporo (156cm i 60kg-o zgrozo). Chcialam zaczac od dzis. Wczoraj caly dzien
              nastawialam sie ze od jutra dietka no i lipa. Az nie chce sie wierzyc czemu nie
              zaczelam......... bo w domu nie bylo jajek:( do sklepu jakies 2km, przed praca
              trudno wyrobic sie a i ugotowac je w domu musialabym bo w pracy nie ma jak:(
              Tak wiec zaczynam od jutra. Trzymajcie sie, nie dajcie sie porwac zachcianka:)
    • Gość: Idea Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? IP: ns1:* / 192.168.1.* 21.10.02, 16:07
      Czesc dziewczyny.
      Mam do was pytanie co to jest ta dieta?
      Poz.
      Idea.
      • karin23 Re: Kto na Kopenhagę się zapisuje????? 29.10.02, 16:00
        No wlasnie...tak czytam, czytam i czekam na szczegoly a tu ...NIC o samej
        diecie. Też chcialabym troche schudnac wiec prosze o troszke informacje.
        Dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka