marghot 03.12.02, 15:03 Czy komuś znany jest ośrodek odnowy bilogicznej Feniks w Nałęczowie? Zamierzam wybrać się tam, dlatego wdzięczna będę za opinie na temat tego miejsca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EwaW Re: Feniks, Nałęczów IP: *.warta.pl / 172.20.6.* 04.12.02, 09:25 Szczerze odradzam. Nic pozytywnego nie moge powiedzieć o tym Feniksie. Właścielka to pazerna baba. Niby tanio, ale jakość niska i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Feniks, Nałęczów 04.12.02, 10:20 Ewo, Czy możesz powiedzieć coś więcej? Zaintrygowała mnie Twoja wypowiedź. Rozmawiałam z recepcjonistką (chyba)przez telefon i wydała się miła. Ale trudno sądzić ośrodek po zachowaniu jednej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Feniks, Nałęczów 04.12.02, 10:23 A jaki ośrodek byś poleciła? A znasz ośrodek Vitaglis też w Nałęczowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaW Re: Feniks, Nałęczów IP: *.warta.pl / 172.20.6.* 04.12.02, 11:23 Byłam tylko w Feniksie kilka lat temu. Tego drugiego nie znam. Z takich przyzwoitych osrodków (i cena w miarę dostępna, i jakosć porządna) to polecam Afrodytę w Ośnie Lubuskim. W tym Feniksie to tak: ani porządny fitness, ani porządne zabiegi kosmetyczne, ani nie profesjonalne masaże (kosmetyczki po 3 m- cznych kursach pracujace na przypadkowych kosmetykach, masażyści samoucy, a na basen to sie chodziło do sanatorium). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghot Re: Feniks, Nałęczów IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 04.12.02, 11:33 O Ośnie Lubuskim słyszłam,ale nie mogę wejść na ich stronkę internetową. Strasznie mnie zmartwiłaś opinią o Feniksie. O tym, że nie mają basenu, to wiem. Bardziej zmartwił mnie niski poziom usług :( A o to przecież w tym wszystkim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Feniks, Nałęczów 05.12.02, 08:58 Ja byłem w Feniksie 3 razy i sobie chwaliłem. Inna sprawa, że na kosmetyczki Panie mogą narzekać, bo dziewczyny są niskoopłacane i po poduczeniu się uciekają do Lublina. Ja korzystałem z lipolizy, masaży, kuracji tlenowej, kuracji prof. Aslan, chodziłem na gimnastykę, pilnowałem diety (b. dobre jedzenie - niskokaloryczne a syte) i w tydzień 2.5 kg mniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Feniks, Nałęczów 05.12.02, 09:23 jogger napisał: > Ja byłem w Feniksie 3 razy i sobie chwaliłem. Inna sprawa, że na kosmetyczki > Panie mogą narzekać, bo dziewczyny są niskoopłacane i po poduczeniu się > uciekają do Lublina. Ja korzystałem z lipolizy, masaży, kuracji tlenowej, > kuracji prof. Aslan, chodziłem na gimnastykę, pilnowałem diety (b. dobre > jedzenie - niskokaloryczne a syte) i w tydzień 2.5 kg mniej :-) Dzięki Jogger :) A czy znasz ośrodek Vitaligs, też w Nałęczowie. No i w grę wchodzi Afrodyta w Ośnie Lubuskim. mam straszliwy dylemat :( Dlatego wdzięczna będę za pomoc i podpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Feniks, Nałęczów 05.12.02, 12:35 Niestety nie znam tych ośrodków. A co do Feniksa i 'kwater na mieście', to dwa razy mieszkałem w pięknej pustej willi ok. 100m od Feniksa, gdzie było nas troje kuracjuszy, salon z kominkiem, ogród etc. tak że za każdym kolejnym razem sam się o tą 'kwaterę' upominałem, ale raz niestety się nie załapałem (były wolne pokoje w ośrodku :-( ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaW Re: Feniks, Nałęczów IP: *.warta.pl / 172.20.6.* 04.12.02, 12:48 Kosmetyczki w Afrodycie pracują na Thalgo i weszłam na stronę www.thalgo.com.pl i tam znalazłam adres: www.afrodyta.profit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Feniks, Nałęczów 04.12.02, 13:14 Też mam linka Afrodyty, ale to nie działa na moim kompie. Nie mogę otworzyć tej stronki, pewnie z braku Flesha :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaW Re: Feniks, Nałęczów IP: *.warta.pl / 172.20.6.* 05.12.02, 11:09 W zasadzie tylko jedzenie w Feniksie było O.K., niskokaloryczne, ale smaczne. Jednak zdecydowanie odradzam. Podam tylko taki przykład beznadziei tego osrodka: przyjechało za dużo gosci i kilka pań spało na kwaterach "na mieście"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghot Re: Feniks, Nałęczów IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 05.12.02, 11:22 Ewo, sytuacja przez Ciebie opisana przypomina mi "Misia" Barei. Zenujące! Coraz bardziej obawiam się tego ośrodka. Dodam,że chcemy wybrać się tam w ramach wyjazdu miodowego. Więc wszelkie niedogodności należy wyeliminować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghot Re: Feniks, Nałęczów IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 05.12.02, 11:23 A co powiesz o Afrodycie w Ośnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaW Re: Feniks, Nałęczów IP: *.warta.pl / 172.20.6.* 06.12.02, 10:53 Byłam tam rok temu tylko na weekendzie, ale znowu bym się wybrała tym razem na cały tydzień. Szkoda, ze nie wchodzisz w te stronę, bo ładnie wszystko widać. Zabiegi są na Thalgo (to moze mozesz wejść na www.thalgo.com.pl - tez są zdjęcia z Afrodyty). Są zabiegi kosmetyczne, są ćwiczenia zorganizowane, jest sauna i basen kryty (średniej wielokosci. Ośno to mała miejscowosć, ale urokliwa, nad jeziorem (ten ośrodek jest nad samym jeziorem). Jedzenie z kolei nie było rewelacyjne, po prostu takie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghot Re: Feniks, Nałęczów IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 06.12.02, 11:45 Ewo, dzwoniłam do Afrodyty i pani recepcjonistak obiecała przysłać mi folder reklamowy ośrodka. Mam nadzieję, że nasz wybór będzie trafiony - mamy 3 typy i na razie trudno nam podjąć decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaW Re: Feniks, Nałęczów IP: *.warta.pl / 172.20.6.* 06.12.02, 14:47 Ciekawe, o jakich osrodkach jeszcze myslisz. Mnie korci też Ciechocinek (VillaPark). Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Feniks, Nałęczów 09.12.02, 08:11 Mam na myąli Villa Park, Vitaglis (Nałęczó), Afrodyta, hotel Senator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Villa Park, Ciechocinek IP: 217.153.44.* 16.12.02, 17:22 Ja wlasnie w ten weekend bylam w Ciechocinku. Nie bylam nigdy w zadnym innym osrodku tego typu, ale jestem po prostu zachwycona! Wysoki poziom uslug, luksusowe pokoje, mila atmosfera, czysto, no po prostu same pozytywy. Szczerze polecam! Aczkolwiek ceny sa dosyc wysokie - ja bylam na wyjezdzie firmowym wiec nie martwilam sie o koszty, ale zastanawiam sie nad powtorka prywatnie. Pozdrawiam Lucy P.S. Gdyby ktos chcial jakies szczegoly to zapraszam na priva : moonsun@go2.pl, poniewaz nie bywam na forum codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Centaur Re: Villa Park, Ciechocinek IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 01.02.03, 21:40 www.ciechocinek.pl oficjalna strona miasta www.ciechocinek.biz strona miejska bdb. m. in. forum dyskusyjne www.villapark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Feniks, Nałęczów IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 09:40 A czy ktoś może polecić sprawdzony i dobry ośrodek nad morzem? Jestem Koszalina i wypad na weekend do podanych ośrodków wiąże się z dodatkowymi kosztami i czasem. Wiem, że są Ośrodki w Kołobrzegu, Mielnie i innych miejscowościach. Czy ktoś może polecić mi jakiś albo odradzić? Odpowiedz Link Zgłoś