klakier1984 19.04.06, 12:54 Hej!ile nalezy cwiczyc minut dziennie na stepperze zeby byly jakies efekty? b.prosze o rade i napiszcie swoje doswiadczenia zwiazane z tym sprzetem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siia Re: stepper! 19.04.06, 15:10 Podłączam się częściowo do pytania. Własnie nabyłam ten przyrząd. Chodzi mi się na nim super oglądając telewizję:) Mnie interesuje bardziej czy przypadkiem używając tego nie rozbuduję sobie ud za bardzo bo głównie uda mnie bolą w czasie marszu :) Spalać mam nadzieję że zacznę zgodnie z zasadą że mniej kalorii bedę jeść niz zużywać (bo oprócz steppera przechodzę na dietkę 1200- 1300 kalorii). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moli Re: stepper! IP: 80.51.57.* 19.04.06, 18:16 ja też jestem zainteresowana,podpowiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka~e~ Re: stepper! IP: *.214.57.34.coditel.net 19.04.06, 20:20 Ja kupilam stepper jakies pol roku temu i cwicze 2-3 razy w tyg po30min,jakos nie moge sie zmobilizowac do codziennych cwiczen!ale,mimo to juz widze roznice!mam jedrniejsze posladki i smuklejsze nogi(choc moze to zasluga kremu wyszczuplajacego,nie wiem)ogolnie jestem zadowolona i nie zaluje tego nabytku,takze jak bedziecie cwiczyc po 20min dziennie na pewno szybko zobaczycie efekty!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakier1984 Re: stepper! IP: 194.150.100.* 20.04.06, 14:18 a jaki masz stepper? Ja mam taki malutki,kupiony na dziale sportowym w hipermarkecie-bez podporki,ale rece trzymam na kierwonicy rowerka treningowego:) Codziennie cwiczysz 15-20 minut?czy moglabys mi napisac co jeszcze robisz,zeby dbac o sylwestke?ja mam problemy z łydkami-sa duze:( walcze z tym od b.dawna i nic nie pomaga:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka~e~ Re: stepper! IP: *.214.57.34.coditel.net 20.04.06, 17:20 Swoj stepper kupilam w "GO SPORT"za 25€chyba..tez bez podporki,ten mechaniczny,wiec mysle ze chodzi o taki sam..ale mi to nie przeszkadza,podczas stepowania cwicze ramiona(z 2 butelkami wody np.).. Ja mam dla odmiany szczuple lydki i chcialabym je jakos pogrubic,ale jak na razie nie widze efektow..po stepperze robie serie brzuszkow i cwiczen rozciagajacych;calosc zajmuje mi okolo godziny..no i silownia nie potrzebna!Jestem w formie:-) Odpowiedz Link Zgłoś