Dodaj do ulubionych

DOBRA WAGA

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 17:05
ILE POWINNAM WAŻYC PRZY WZROSCIE 166 CM? A MAM 17 LAT
Obserwuj wątek
    • droga2 Re: DOBRA WAGA 22.03.03, 14:42
      okolo 60 kg
      • Gość: gogo Re: DOBRA WAGA IP: *.mtnet.com.pl 23.03.03, 20:34
        56, ale zalezy od budowy,czy masz miesnie, czy tluszczyk, i jak sie czujesz
        • Gość: DJ ile? IP: 217.30.132.* 23.04.03, 11:17
          przecxiez ja mam 177cm i waze 60kg i mysle ze to z 3 kilo za duzo!!juz nic
          nie kapuje to chyba wszystko zalezy od tego co kto uwaza za szczuplosc noi od
          budowy to na 100% to iel wedl;ug was ja z moim wzrostem powinnam wazyc?
          • Gość: olivka Re: ile? IP: *.ht.pl 23.04.03, 19:13
            Hm.. kolezanka z postu wyzej jest odemnie o 1 cm nizsza.. ja mierze 178 i tez
            waze 60 kg.. i z tego co wiem to jest to za malo jak na moj wzrost.. przy wadze
            57 kg zaczely sie u mnie problemy pochodzenia anorektycznego wiec radze sie
            opanowac, bo to wcale nie jest przyjemne..
            • Gość: D Re: ile? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.03, 20:48
              ja juz wazylam 57 kg i czulam sie bardzo dobrze mialam lepsze samopoczucie no
              a anoreksji to nie ma mowy mysle ze to byla dla mnie optymalna waga i dlatego
              do niej chce wrocic nie hce bgyc szkieletem bo to akurat mi sie nie podoba:)

pozdarwiam
              • Gość: olivka Re: ile? IP: *.ht.pl 24.04.03, 14:55
                Skoro Ty sie czulas z taka waga dobrze, to fajnie, ja tylko mowie, ze to juz je
                st spora niedowaga przy takim wzroscie, a pisanie przez ciebie " ze przy
                wzroscie 177 cm waga 60 kg jest nieprawidlowa, bo 3 kg za duzo " to jest
                przegiecie, bo przeczyta to dziewczyna i bedzie tez chciala tyle wazyc (bo
                Tobie przeciez jest fajnie) ale u niej moze sie skonczyc to inaczej.
                • Gość: D Re: ile? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.03, 15:15
                  ja absolutnei nikomu nic nie narzucam a juz na pewno jesli chodzi o wyglad i
                  wage:)kazdy ma inaczej rozlozona tkanke tluszczowa inna zawartosc wody w
                  organizmie i rozbudowane miesnie i to jest oczywiste:) ja poprostu
                  wypowiedzialm sie na swoj temat i tyle :) z reszta wierz mi mimo ze uwazasz
                  moja wage za zbyt mala to....do szkieletu i niedowagi mi baaaaaaardzo daleko:)
                  najwaniejsze to dobrze czuc sie z samym soba a narzucanie komus jakiejs mody
                  jesli chodzi o wage jest tym bardziej bez sensu bo to naprawde indywidualna
                  sprawa:)

pozdrawiam serdecznie
      • Gość: kariska Re: DOBRA WAGA IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 15:20
        ja mam 27 lat , 166 cm i waze 55 kg
        chcialabym wazyc 50 - max 53 kg (trudne do osiagniecia :( )

Waga zalezy od budowy.
        • Gość: aaa Re: DOBRA WAGA IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 16:03
          a ja mam 164 i 52kg. Ciagle chudne ! :-) z 55kg slonia!
    • Gość: mamabasia Re: DOBRA WAGA IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 29.04.03, 11:35
      a ja mam 167cm i ważę 59 kg i nigdy nie czułam się tak dobrze i kobieco jak
      teraz-zresztą waga to nie jedyny arybut atrakcyjności i kobiecości. Rok temu mi
      odwaliło i przeszłam na kopenhaską, dobiłam do 50 kg i czulam się bardzo źle.
      wyglądałam całkiem fajnie, ale doprowadzanie się do stanu niedowagi i mając
      świadomość że NIE UTRZYMA SIĘ TEJ WAGI jest bezsensowne, złe, psujące humori
      nastawienie do życia... bo ileż czasu można żyć w ten sposób, wyliczajac sobie
      jedzenie, licząc zawartość węglowodanów, ważąc się 2 razy dziennie...teraz
      życzę Wam większej akceptacji samych siebie, szkoda, ze jesteście tak
      niedowartościowane , że obsesyjnie myslicie o swojej wadze , a naprawdę szkoda
      czasu na takie pierdoły, poza tym kto wam wmówił, że wystające zebra, chude
      ramiona, wystające obojczyki i wielki prześwit między nogami jest miara waszej
      kobiecości i atrakcyjności? pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka