Gość: DIDO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 17:05 ILE POWINNAM WAŻYC PRZY WZROSCIE 166 CM? A MAM 17 LAT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gogo Re: DOBRA WAGA IP: *.mtnet.com.pl 23.03.03, 20:34 56, ale zalezy od budowy,czy masz miesnie, czy tluszczyk, i jak sie czujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ ile? IP: 217.30.132.* 23.04.03, 11:17 przecxiez ja mam 177cm i waze 60kg i mysle ze to z 3 kilo za duzo!!juz nic nie kapuje to chyba wszystko zalezy od tego co kto uwaza za szczuplosc noi od budowy to na 100% to iel wedl;ug was ja z moim wzrostem powinnam wazyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivka Re: ile? IP: *.ht.pl 23.04.03, 19:13 Hm.. kolezanka z postu wyzej jest odemnie o 1 cm nizsza.. ja mierze 178 i tez waze 60 kg.. i z tego co wiem to jest to za malo jak na moj wzrost.. przy wadze 57 kg zaczely sie u mnie problemy pochodzenia anorektycznego wiec radze sie opanowac, bo to wcale nie jest przyjemne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: ile? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.03, 20:48 ja juz wazylam 57 kg i czulam sie bardzo dobrze mialam lepsze samopoczucie no a anoreksji to nie ma mowy mysle ze to byla dla mnie optymalna waga i dlatego do niej chce wrocic nie hce bgyc szkieletem bo to akurat mi sie nie podoba:) pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivka Re: ile? IP: *.ht.pl 24.04.03, 14:55 Skoro Ty sie czulas z taka waga dobrze, to fajnie, ja tylko mowie, ze to juz je st spora niedowaga przy takim wzroscie, a pisanie przez ciebie " ze przy wzroscie 177 cm waga 60 kg jest nieprawidlowa, bo 3 kg za duzo " to jest przegiecie, bo przeczyta to dziewczyna i bedzie tez chciala tyle wazyc (bo Tobie przeciez jest fajnie) ale u niej moze sie skonczyc to inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: ile? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.03, 15:15 ja absolutnei nikomu nic nie narzucam a juz na pewno jesli chodzi o wyglad i wage:)kazdy ma inaczej rozlozona tkanke tluszczowa inna zawartosc wody w organizmie i rozbudowane miesnie i to jest oczywiste:) ja poprostu wypowiedzialm sie na swoj temat i tyle :) z reszta wierz mi mimo ze uwazasz moja wage za zbyt mala to....do szkieletu i niedowagi mi baaaaaaardzo daleko:) najwaniejsze to dobrze czuc sie z samym soba a narzucanie komus jakiejs mody jesli chodzi o wage jest tym bardziej bez sensu bo to naprawde indywidualna sprawa:) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kariska Re: DOBRA WAGA IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 15:20 ja mam 27 lat , 166 cm i waze 55 kg chcialabym wazyc 50 - max 53 kg (trudne do osiagniecia :( ) Waga zalezy od budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: DOBRA WAGA IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 16:03 a ja mam 164 i 52kg. Ciagle chudne ! :-) z 55kg slonia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamabasia Re: DOBRA WAGA IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 29.04.03, 11:35 a ja mam 167cm i ważę 59 kg i nigdy nie czułam się tak dobrze i kobieco jak teraz-zresztą waga to nie jedyny arybut atrakcyjności i kobiecości. Rok temu mi odwaliło i przeszłam na kopenhaską, dobiłam do 50 kg i czulam się bardzo źle. wyglądałam całkiem fajnie, ale doprowadzanie się do stanu niedowagi i mając świadomość że NIE UTRZYMA SIĘ TEJ WAGI jest bezsensowne, złe, psujące humori nastawienie do życia... bo ileż czasu można żyć w ten sposób, wyliczajac sobie jedzenie, licząc zawartość węglowodanów, ważąc się 2 razy dziennie...teraz życzę Wam większej akceptacji samych siebie, szkoda, ze jesteście tak niedowartościowane , że obsesyjnie myslicie o swojej wadze , a naprawdę szkoda czasu na takie pierdoły, poza tym kto wam wmówił, że wystające zebra, chude ramiona, wystające obojczyki i wielki prześwit między nogami jest miara waszej kobiecości i atrakcyjności? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś