cienmotyla 04.03.07, 17:13 Do którego dnia dotarliście?:) Ja jestem na 4 i mam nadzieję, że dotrę chociaż do 10:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrecekrzepki Re: aerobiczna "6" weidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:33 Przereklamowana katorga. Ja do 33 i dalem sobie spokoj. Przeszedlem na brzuszki z obciazeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kradam Re: aerobiczna "6" weidera 04.03.07, 21:54 :-). Ja nawet nie próbowałem, nie jestem na tyle zorganizowany :-). Warto dodać, że zwykle przy opisie 6 jest mowa o spalaniu tłuszczu z brzucha. Co jest w zasadzie bzdurą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: aerobiczna "6" weidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:01 wytrzymałam 2 tygodnie i odpusciłam... nie mam samozaparcia... Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: aerobiczna "6" weidera 05.03.07, 10:30 Do 2 dnia i dzięki Bogu ;) Sa znasznie ciekawsze sposoby na miesnie brzucha, a jak wiadomo nie da sie spalic fatu tylko z jednego miejsca . Odpowiedz Link Zgłoś
ania19771 kurcze az tak to jest przereklamowane?? 06.03.07, 15:01 az mi płakac zachciało :-( Jestem przy 7dniu plus rowerek(2tyg) delikatne jedzenie(3 tyg)kolacja przed 18 i fktycznie nic ale jakoś sie zawziełam cwiczyłam a tymi postami sie "dobiłam" czy cos polecacie -jako zamiennik-chodzi mi o brzuszysko:-) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: kurcze az tak to jest przereklamowane?? 06.03.07, 15:10 Co jest Twoim celem? Zbudowanie mięsni brzucha czy ich odkrycie spod tłuszczyku?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ania19771 Re: kurcze az tak to jest przereklamowane?? 06.03.07, 20:30 przede wszystkim super sie czuje odkad sie wziełam za cwiczenia :-) Nie tyle chcę zrzucić kilogramki co pozbyć sie brzuszka tłuszczu(nie wiem jak to nazwać) który mi został po ostatnim porodzie(az wstyd-minęło 2 lata a ja nic z tym nie zrobiłam ale nie czas na żale)-chciałabym ubrać strój kąpielowy a teraz to nie możliwe-tłuszczyk przeszkadza Huskyman!!!czy jest to wogóle możliwe??? Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: kurcze az tak to jest przereklamowane?? 10.03.07, 09:19 Wiesz Aniu ja jestem na 10 dniu i widzę różnicę. Może ćwiczenia źle wykonywałaś. Trzeba jak najbardziej napinać mięśnie brzucha. Trzeba je czuć! Niektórym waga rusza dopiero po 2 miesiącach, może za szybko oczekujesz rezultatów. Odpowiedz Link Zgłoś
ania19771 Re: kurcze az tak to jest przereklamowane?? 10.03.07, 14:15 własnie dzisiaj zmieniam zdanie!!!!! TZW "kaloryferków" nie widac ale brzuch zrobił sie płaski a jak juz wsunełam sie w spodnie sprzed ciazy to az skakałam z radosci ;-) CZYLI jednak efekty sa widoczne Cwiczenia staram sie wykonac starannie -praktycznie ze mnie sie ciurkiem leje( słaba ta moja kondycja)ale juz podczas trzeciej serii idzie mi lzej...dzis dojada mi dwa powtórzenia z 8 na 10...ciekawe czy to wytrzymam Jeszcze raz polecam bo miło patrzec na obcisła bluzeczke gdy nie widac fałd :-) Póżniej musze popracować nad dolną oponką-która tez już nieco sie zmniejszyła.. A już byłam skłonna sie poddać Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: kurcze az tak to jest przereklamowane?? 10.03.07, 15:51 To widzę, że jesteś jeden dzień do przodu niż ja:) Ćwiczysz codziennie, co dzień patrzysz na siebie dlatego tego efektu tak nie widać:) Najlepiej to się sprawdza na ubraniach tak jak Ty to zrobiłaś:) Gratuluje Tobie i poniekąd sobie:) Mam nadzieję, że dotrzemy do 42 dni;) Odpowiedz Link Zgłoś
ania19771 Re: kurcze az tak to jest przereklamowane?? 10.03.07, 18:55 też sie cieszę w ten mały sukcesik..ja sie zaparłam i wytrwam do końca Dziś przeszłam z 8 na 10 powtórzeń i dlatego było dziś trudniej a jutro niedziela tez sie cieżko zmobilizować Zobaczysz uda sie nam :-) Zaglądnij tutaj..nic sie tam wiele nie dzieje ale czasami tam opisuje swoje trudy ćwiczeń(choć cos mi sie tam dni namieszały) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44156&w=58073095&a=58806307Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: kurcze az tak to jest przereklamowane?? 06.03.07, 16:35 A6w rób bezpośrednio po zejściu z rowerka Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: kurcze az tak to jest przereklamowane?? 07.03.07, 09:58 To nie jest przereklamowane, tylko mało kto wykonuje te ćwiczenia poprawnie. Ja po dwóch tygodniach widziałam wyraźną poprawę, zaczęły się zarysowywać mięśnie. Poza tym, to zależy co chcesz osiągnąć, ja miałam dobrze wyćwiczone mięśnie brzucha, tylko w pewnym momencie je zaniedbałam. Wg mnie do "odkrycia" mięśni, 6stka jest rewelacyjna. Jak masz słabe mięśnie, to będzie bardzo ciężko i stąd się bierze niepoprawne wykonywanie ćwiczeń. Inna sprawa, że 6stka mi się szybko nudzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: kurcze az tak to jest przereklamowane?? 10.03.07, 09:20 O tak zgadzam się, jest okropnie nudna:P Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: aerobiczna "6" weidera 02.06.07, 19:16 witma doświadczonych ja się nie mogę pokapować, jak to robić, albo jak zwiększać te serie. jak zrozumiałem, to chodzi o to, że robi się po jednym razie ćwieczenia od 1 do 6 i powtarza się to po sześć razy. I to jest seria. Ile takich serii należy robić? Co oznaczają kolejne dni? Czy codziennie się zwiększa ilość serii? Pierwszego dnia jedną itd? proszę, wyjaśnijcie, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: aerobiczna "6" weidera 02.06.07, 19:26 aha, jeszcze jedno, przyjmując, że cykl to te sześć ćwiczeń, a seria to ileś cykli, to jak to wygląda w kolejnych dniach? czyli 1 dzień- 6 cykli w serii, jedna seria na dzień 2 dzień- 6 cykli w serii, dwie serie dziennie czy inaczej się to dokłada? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: aerobiczna "6" weidera 02.06.07, 19:50 s006.wyslijto.pl/?file_id=54033247116015595037 Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: aerobiczna "6" weidera 02.06.07, 19:49 wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html A tu ladny obrazek :) <a href="http://s006.wyslijto.pl/index.php?file_id=54033247116015595037">6Weidera.jpg</a> Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: aerobiczna "6" weidera 02.06.07, 19:45 Przy pierwszym podejściu dałam radę chyba z 5. Teraz zaczełam od nowa. Jestem przy 2. Ale przyznam szczerze, ze padam juz po pierwszej serii :D Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: aerobiczna "6" weidera 02.06.07, 20:02 juz cofam pytania ten internet to jedak kopalnia wiedzy. jak ktoś sie zainteresował, to znalazłem fajny opis wdziek.info/images/articles/a6w/a6w-a.gif pozdrawiam, dam znać, jak dojdę do 42. dnia Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: aerobiczna "6" weidera 02.06.07, 20:14 dziękuję wredna.suko :) dzięki Twojemu nickowi mogłem pierwszy raz tak zwrócić się do kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: aerobiczna "6" weidera 02.06.07, 20:21 Wierz mi, że może to sprawić przyjemność :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: aerobiczna "6" weidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 22:12 Robie Weidera juz od bardzo dawna- z przerwami miedzy jednym a drugim cyklem. To najlepszy trening na brzuchy jaki robilem. I z czasem nie meczy --------------- <a href="HTTP/www.spawpolsce.pl">Spa w Polsce</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justice_scalia Re: aerobiczna "6" weidera IP: *.dyn.optonline.net 07.06.07, 23:06 potwierdzam. fajny trening. dzis 13 dzien. zarzeklem sie, ze skoncze caly cykl:) do tego dochodzi 2-3 razy w tygodniu silownia + steper 10-15 min dosc intensywnie (tak, ze sie ze mnie leje). kolacja do 18 (czasem sie wylamuje) i po tak krotkim czasie widac poprawe. tluszcz z brzucha spada. postanowilem zrobic dziennik cwiczen. troche bardziej mnie to motywuje. co tydzien robie sobie zdjecia (moze brzmi to dosc zabawnie, ale miedzy innymi dzieki temu przekonalem sie, ze jest postep;) zapisuje tez wage. na poczatku bylo 91,2 kg. po tygodniu 90,6. mam nadzieje, ze jutro zobacze kolejny spadek wagi. chce dojsc do 85...(185cm). caly czas szukam jakiegos fajnego treningu na klatke, barki, bic, tric. cos tak intensywnego jak a6w byloby super. na razie robie standard 3/4 cwiczenia po 10- 12 powtorzen. efekty jednak duzo slabsze niz przy brzuszkach... mozecie cos podpowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: aerobiczna "6" weidera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 14:36 Trening z obciazeniami poelcam. Nic tak nie rozwija klatki jak sztanga i hantle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: aerobiczna "6" weidera IP: *.stfturist.se 08.06.07, 14:36 A co chcialabys osiagnac? Mi osobiscie nie podobaja sie kobiety mocno zbudowane ale to subiektywna sprawa...kobietom lubiacym silownie polecam zdecydowanie treningi rzezby miesni. --------------------- www.spawpolsce.pl www.spainpoland.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justice_scalia Re: aerobiczna "6" weidera IP: *.dyn.optonline.net 08.06.07, 22:48 > A co chcialabys osiagnac? > Mi osobiscie nie podobaja sie kobiety mocno zbudowane ale to subiektywna > sprawa...kobietom lubiacym silownie polecam zdecydowanie treningi rzezby > miesni Mam nadzieje, ze ja tez byl ci sie nie SPODOBAL...;) Troche glupio wyszlo, ale myslalem, ze dosc jasno postawilem sprawe. 185cm i 90 kg kobieta?:) Co do tematu to CHCIALBYM;) zeby bylo widac miesnie (idealna sylwetka to cos takiego jak ostatni Bond jesli ktos ogladal. Chyba wiec bardziej rzezba). Wczesniej trenowalem 4 lata, ale przez ostatnie 3 zaroslem troche tluszem (nie tak bardzo, ale do dawnej formy troche brakuje). Mimo dosc dlugiego treningu nigdy nie mialem opracowanego ciekawego planu cwiczen. Glownie jednak robilem sile. Jak teraz pomysle, to wszystko to bylo robione bez wiekszego skladu i ladu dlatego chcialbym jakis ciekawy (najlepiej intensywny) zestaw. Teraz robie klatke z tricepsem: klatka: 4x10 lawka prosta wyciskanie sztanga, 4x12 skos wyciskanie sztangielek, 4x12-14 atlas. triceps: 3x16 maszyna sciaganie przedramion w dol, 3x10 wyciskanie "rzymskie"(?) sztangi lamanej lezac na plecach, 3x8-10 unoszenie sztangielki nad glowe jedna reka. barki z bicepsem: barki: 4x10 wyciskanie nad glowe siedzac (atlas), 4x10 wyciskanie sztangielek, 3x8-10 unoszenie ramion przodem biceps: 3x10 unoszenie sztangi lamanej, 3x10 unoszenie sztangielek siedzac, 3x10 atlas. Plecow nie robie wogole...nog nie robie bo mam wstret (8 lat trening lekkoatletyczny). Wszelkie sugestie mile widzane:) Odpowiedz Link Zgłoś