15.02.12, 17:36
Robiąc 6 weidera można odrobinę schudnąć na brzuchu? Nie mam żadnych fałdek, ani nic, tylko jak patrzę bokiem do lustra, to brzuch nie jest całkiem płaski, czyli taki jakbym chciała. Może się to zmienić, jeżeli zrobię 6 weidera?
Obserwuj wątek
    • iampositive hm? 15.02.12, 18:27
      ?
      • bad_alex :) 15.02.12, 22:07
        nie mam pojęcia, a też chciałabym zacząć robić.
        mam płaski brzuch tyle, że chciałabym go ulepszyć i myślę, że ta 6 byłaby najlepsza
        • madzi.anna Re: :) 15.02.12, 22:22
          jestem w trakcie wykonywania a6w, miałam taki sam problem nie miałam fałdek, ale brzuch nie był zupełnie płaski, powoli zaczynam zauważać poprawę
    • misia7893 6 weidera 16.02.12, 10:41
      Moja przyjaciółka robiła 6 weidera i jak patrzę pomogło to ;d Myślę że jak bd regularnie robić to będziesz miała płaski brzuch ; ]
    • weronikaxo Re: 6 weidera 16.02.12, 21:10
      Ja zaczelam robic a6w tydzien temu, będę opisywac moje efekty na blogu:

www.live-your-life-like-that.blogspot.com.
      Powiem Ci, ze po tych 8 dniach juz widzę minimalne efekty wink Powodzenia życzę!
    • lollyana Re: 6 weidera 23.02.12, 23:38
      Ostatnio, u mnie na wfie wywiązała się rozmowa o 6 Weidera. Mój wfista szczerze to odradza. Po pierwsze długie ćwiczenia, po drugie działają głównie na brzuch. Sama codziennie robię trening Crossfit. Robię to już dwa miesiace i zauważam efekty. Taki trening działa na brzuch, nogi, ręce, ogólnie na całe ciało.
      www.zdrowa-dieta.info/crossfit-wszechstronny-trening/
      Tutaj jest link, który zainteresowane osoby mogą przeczytać. Nawet jest podany przykładowy trening.
    • koralina94 Re: 6 weidera 23.02.12, 23:43
      Z tego, co pamiętam, to dzięki tym ćwiczeniom można poprawić wygląd różnych partii ciała. Moja koleżanka stosowała i podobno pomogło.
    • majson Re: 6 weidera 26.02.12, 18:12
      To zależy ile ważysz przy jakim wzroście. No bo powiem ci z własnego doświadczenia stojąc bokiem do lustra nie da się miec idealnie płaskiego brzucha. Zawsze taki mały "brzuszek" wystaje tylko kwestia jakiej on jest wielkości bo jeśli masz takie jak by "wały tłuszczu" to 6 weidera na pewno pomoże.
      • noicomipowiesz Re: 6 weidera 04.03.12, 20:25
        pomoże, pomoże. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka