Dodaj do ulubionych

Ultrashape w Poznaniu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 16:14
Halo!Czy w Poznaniu jest już Ultrashape?
Obserwuj wątek
    • Gość: czytacz Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 16:49
      jest, widziałam reklamę w piątkowej Wyborczej
      • madzik81 Re: Ultrashape w Poznaniu? 24.04.07, 10:51
        Jest w Poznaniu. Strona to www.shape.net.pl
        • madzik81 Re: Ultrashape w Poznaniu? 24.04.07, 10:51
          Na Piatkowskiej w NIKU
          • Gość: akka Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 21:26
            był ktoś? są jakieś rezultaty?
          • Gość: nickiiii Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 12:23
            Była moja ciocia. 3 tygodnie temu i juz teraz ma 3 cm mniej w obwodzie, a
            podobno na efekt czeka sie do miesiaca, wiec moze jeszcze troche jej zejdzie
            • Gość: oko Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.07, 01:52
              ta ciocia to pracownik " ultrashape w poznaniu " ludzie nie dajcie sie manipulowac !
              • Gość: nickiiii Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 14:33
                To Twoje zdanie. Rozumiem, że skoro Ciebie nie stać na Ultrashape, to musisz
                wszystkim odradzać. Cóż. Jak pies ogrodnika... Ja tam mam nadzieje ze pozbede
                sie wkrotce mojego kompleksu! I nikogo przeciez do niczego nie namawiam!
                Zresztą trudno namowic do czegos co jest tak drogie, tu kazdy sam musi sobie to
                skalulowac, tak jak ja
                • Gość: oko Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.07, 12:47
                  Mnie jest akurat stać, ale staram się nie wydawać pieniędzy bezsensownie.
                  Ultrashape ma jeszcze gorszą opinię niż lipoliza iniekcyjna. Proszę popytać
                  zorientowanych w temacie lekarzy, co tam ja ...;)
                  a Twoja reakcja jest jeszcze bardziej zastanawiająca...
                  • Gość: nickiiii Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:30
                    Haha. Stać Cię! Akurat! Terefere kuku strzela baba z łuku ;) I akurat tak się
                    składa ze rozmawiałam z wieloma lekarzami, a twoje wypowiedzi na forum swiadcza
                    tylko o twojej niewiedzy. Ósmieszasz sie, ale trudno, pewnie masz to w d..skoro
                    i tak jestes anonimowy. Lipoliza jest zabiegiem iniekcyjnym, moze miec
                    powiklania itd.,a ultrashape nie. Wypowiadaj sie jak chcesz, masz prawo, ale
                    moglbys tez swoja wiedze poprzec wiedzą. Jakąkolwiek! Bo na razie mam wrazenie
                    ze weszlam w dialog z 11latkiem. Bye bebe.
                    • Gość: oko Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.07, 12:23
                      Cóż za złości? Sama masz pewnie ze 20lat, he :)
                      Znajoma zrobiła ulrashape na uda bez efektu,
                      czyli 2800zł wydane na nie wiem po co ?
                      Ja sobie kilka razy zrobiłam lipolizę o dużych dawkach preparatu, też bez efektu i
                      powikłań również.
                      Teraz będę chodzić na masaże klasyczne, bo lubię i przynajmniej ciało jest po nich
                      lepsze rzeczywiście, poza tym to świetny relaks. Polecam innym , Tobie też!
        • Gość: magda Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 16:30
          Byłam na ultra i powiem szczerze ze zero efektu-za taka kwote!!!!
          Wyszedł mi straszny cellulit!!!ale zachaczyłam o gabinet kosmetyczny
          w tym samym miejscu ktory polecam serdecznie bo skorzystałam z
          Endermologii i efekt super
    • Gość: kasia Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.10.3.213.fix.bluewin.ch 20.05.07, 11:24
      Witam.

Zapisalam sie na zabiegi ULTRASHAPE 30 Maja w Poznaniu. www.shape.net.pl

Zadaja 2800 zl za jeden i 5000 za 3 zabiegi. mozna doplacic do 5000 w razie
      zdecydowania sie na 3 zabiegi po tym pierwszym. Negocjacje nie wchodza w
      rachube.

Teraz zastanawiam sie czy nie lepiej pojechac do Warszawy do sprawdzonej
      kliniki Elite gdzie zabiegowi poddalo sie o wiele wiecej osob.

Ktos z Poznania moze mi doradzic?

Pozdrawiam!
      • Gość: oko Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.07, 14:33
        do kasia
        koniecznie napisz jakie efekty będziesz mieć po...
        a co w ogóle będziesz odchudzać ?
        może lepiej jedź do wawy...
        • Gość: tonina Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:15
          Poznań!!!
          • Gość: :) Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:08
            Nowy Jork !!!!
            • roxy361 Re: Ultrashape w Poznaniu? 24.05.07, 22:43
              darujcie sobie szkoda pieniedzy, lepiej pochodzić na serie elektrostymulacji z
              ultradxwiękami- nie dość, że duuuużo taniej to i efekt o wiele bardziej
              wymierny.Ultrashape to nic innego niż wyciaganie od ludzi pieniedzy i wciskanie
              im, że to działa cóż siła reklamy, autosugestia.
              • Gość: akka Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 22:10
                ale co tu wciskać? albo są efekty, albo nie... Proszę o opinie tych, którzy
                skorzystali a nie tych, którym się wydaje, że wiedzą najlepiej!!!
                • Gość: oko Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.07, 00:04
                  gdybym miała sprzęt do ultrashape to pisałabym na forum że efekty są ...;)
                  to jest za duża stawka finansowa, nie licz na że tak się nie dzieje.
                  Ja również bardzo poważnie rozpatrywałam ulterashape ,ale nie widziałam efektów
                  u znajomej. Rozmawiałam też z lekarką która robiła mi lipolizę , aby doradziła
                  czy robić czy nie robić ultrashape ? Miała u siebie klientki po ultrashape,
                  które były niezadowolone bo nic nie ubyło w mm ani w cm. Powiedziała że szkoda
                  moich pieniędzy , lepiej wydać na liposukcję , pozostaje tylko kwestia dobrej
                  ręki...
                  • roxy361 Re: Ultrashape w Poznaniu? 31.05.07, 13:31
                    zgadzam się z Tobą w 100 % no może w 95 wyłączając że jedynym wyjściem jest
                    liposukcja, oczywiście wszystko zalezy od tego co i w jakim czasie chcemy
                    osiągnąć; opierając się na diecie i ćwiczeniach możemy przemodelowac sylwetke
                    ale wymaga to żelaznej dyscypliny i doświadczonego trenera, jesli chodzi o
                    aparaty najnowszej genaracji to sa juz takie, które przebudują wszystkie
                    newralgiczne partie ciała np. bryczesy i wcale nie spowodują naszego
                    bankructwa,aby zabiegi były skuteczne trzeba poddawać się im systematycznie i
                    nie liczyć na cud w czasie 1 zabiegu, lepiej często a po trochu - nie dośc, ze
                    bezpieczniej bo organizm ma się kiedy zregenerować i pozbyć toksyn to jeszcze
                    ekekty spektakularne. Jesli chodzi o konkretne nazwy urzadzen to nie będe
                    podawała gdyz zawsze może paśc zarzut, że właśnie ja taki mam i dlatego go
                    zachwalam.Sama korzystam z kilku urządzeń w zaprzyjaźnionych gabinetach i wiem,
                    że Ultrashape nie jest cudem, który zastąpi liposukcje- kolega - dermatolog,
                    który kwalifikuje pacjentki do tego zabiegu w Wa-wie, śmieje się, że głupota
                    kobiet nie zna granic ale jemu to nie przeszkadza, gdyz buduje wille więc za
                    cos musi to robic.
                    • Gość: oko Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.07, 21:05
                      Jejku, ktoś rozsądny w końcu tutaj !:)
                      Ja jestem mniej rozsądna i dlatego za kilka tygodni będę mieć liposukcję u
                      pewnego doktora któremu wychodzą te zabiegi. Tymczasem ćwiczę i masuję się aby
                      ubić ciało.
                      To podobno bardzo pomaga w szybkim dojściu do siebie.
                      Tak wiem, wiem ... ze ważna jest dieta , ćwiczenia itd. W zasadzie tyją mi tylko
                      uda , wszytko inne mam szczupłe. Moje wysiłki w wyszczupleniu tych miejsc nie
                      przyniosły takich efektów jakie bym chciała. Może nie taki diabeł straszny jak
                      go malują... Liposukcję będę mieć przy znieczuleniu miejscowym , bo nie jestem z
                      tych niewytrzymałych ...:) Mam nadzieję zimą cieszyć się z nowej figury :)
                      • roxy361 Re: Ultrashape w Poznaniu? 02.06.07, 23:36
                        do oko: jesli moge cos doradzić spróbuj Med sculpt mi po 2 zabiegach zeszło
                        ponad 3 cm w obwodzie, zabiegi na tym aparacie polecane sa przed i po
                        liposukcji poniewaz świetnie przygotowuja ciało do tego typu zabiegu a po
                        ułątwiaja równomierne rozmieszczenie się pozostałej tkanki tłuszczowej, w wielu
                        tez przypadkach było tak iz zabieg okazywał się zbyteczny, nie traktuj tego
                        jako reklamy urządzenia ale po prostu spróbuj -zawsze to bezpieczniejsze niż
                        liposukcja, która oczywiście jest ostatnia deską ratunku i niestety czasem
                        jedynym skutecznym rozwiązaniem problemu.
                        • Gość: oko Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.07, 14:23
                          do roxy361
                          dzięki , może spróbuję. W sumie coś by mi się przydało. Przez wyszukiwarkę
                          znalazłam tylko dwa gabinety , jeden w Krakowie i jeden na Saskiej Kępie w
                          Warszawie.
                          Na liposukcję jestem już zdecydowana. Mam drobną "górę" ciała i obfite uda,
                          marzą mi się wyrównane proporcje :) Pozdrawiam Cię roxy361, gdy coś Ci przyjdzie
                          jeszcze do głowy napisz :)
                          • roxy361 Re: Ultrashape w Poznaniu? 04.06.07, 23:17
                            ja tez Cię pozdrawiam i jeśli już bedziesz po liposukcji to wypróbuj ten aparat
                            o którym wspomniałam a także VIP- to jak dla mnie dwa urządzenia warte grzechu
                            no może jeszcze elektrostumulacja ale koniecznie z ultradźwiękami czyli np.
                            urządzenie firmy gruppo(a) estethica ale nazwy już nie pamiętam.
                            • Gość: oko Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.07, 13:50
                              do roxy361
                              Będę wdzięczna za podpowiedż gdzie byłaś na Med sculpt ? Zastanawiam się jeszcze
                              nad Ultracontour ( ul. Elektoralna w Warszawie )
                              Trochę mam stracha przed liposukcją , chyba ją przesunę na wrzesień :)
                              Jak myślisz jak długo udaje się utrzymać efekt po np med sculpt, przy zachowaniu
                              diety i małych ćwiczeniach ?
                              • roxy361 Re: Ultrashape w Poznaniu? 09.06.07, 23:21
                                odezwij sie na priv to dam Ci namiary i poweim jak i co ; co do ultracontour to
                                daje efekty bardzo czasowe tzn. zaraz po zabiegu ( woda przeciez wraca) med
                                sculpt rozbija( rozrywa) komórki tłuszczowe, zaleca sie po nim drenaż- na mnie
                                działa to rewelacyjnie, polecane jest 10 zabiegów- cena za 1 - 150,00 zł ale
                                juz popierwszym zobaczysz niesamowity efekt na 2 dzien po zabiegu, bo zaraz po
                                jestes troszke opuchnieta ale nie widac tego tak gołym okiem, ja do tego robię
                                sobie transions na VIP-ie i musze przyznac, że zapomniałam co to cellulit i
                                zgubiłam 2 rozmiary w sumie po 2 zabiegach na tych 2 urządzeniach acha była tez
                                raz na ultradżwiękach i elektrostymulacji, więcej nie moge napisac o własnych
                                doświadczeniach bo nie mam czasu ostatnio chodzic na zabiegi - moge powiedziec
                                jak działa na innych.
                                • Gość: Tester Re: Ultrashape w Poznaniu? IP: *.eranet.pl 08.10.07, 12:14
                                  Do roxy361: rzeczywiście Ultracontour to czasowe odchudzenie - drenaż powodujący utratę wody a nie tłuszczu. Miałam okazję spróbować i szkoda kasy :( Natomiast moim zdaniem warto pójść na Ultrashape - byłam w W-wie na Filtrowej i jestem b zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka