maszmi 07.05.08, 22:36 Gdzie na Mokotowie moze sie pogimnastykowac stara,gruba baba i nie spalic sie ze wstydu przed mlodymi,zgrabnymi laskami? Pozdrawiam wszystkie baby i babeczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skibunny Re: stara,gruba baba 08.05.08, 03:38 dziewczyno; przede wszystkim, to zmien swoje zdanie o sobie:) potem nastaw sie, ze idziesz tam dla wlasnej korzysci i miej w odwloku to co Tobie sie wydaje inni o Tobie pomysla, bo oni, tak jak wiekszosc z nas sa zajeci mysleniem o sobie... a na koniec pamietaj, ze nawet te najmlodsze laski, beda kiedys w naszym wieku:) tak wiec, glowa do gory, usmiech na twarz i przekonanie, ze do odwaznych swiat nalezy! znajdz sobie miejsce, ktore ci odpowiada i ktore polubisz i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: stara,gruba baba 09.05.08, 10:09 Dzieki za podtrzymanie na duchu i informacje,moze nawet sie odwaze... Odpowiedz Link Zgłoś
skibunny Re: stara,gruba baba 12.05.08, 22:09 i jak udalo sie????:) chcialam tylko dodac, zeby na poczatku, jesli jest ci trudno nadazyc, postaraj sie najpierw opanowac kroki, a dopiero pozniej dolaczyc rece:) (mam tu na mysli step czy klasy z choreografia typu dance) czasami tak jest latwiej... i pomysl, ze za miesiac bedziesz sie z tego smiala:) i martwila o cos zupelnie innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: stara,gruba baba IP: *.icpnet.pl 08.05.08, 08:23 Popytaj na uniwersytecie trzeciego wieku może mają jakąś gimnastkę w formie warsztatów. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: stara,gruba baba 08.05.08, 23:00 chodząc do klubów popularnej sieci nie zauważyłam aby ćwiczyło tam zbyt dużo idealnych lasek - przekrój wiekowy na oko 15-65, kilogramowy - 45-100 ;-) więc nic się nie stresuj i idź gdzie Ci wygodnie koło domu. Odpowiedz Link Zgłoś
jewriejka Re: stara,gruba baba 09.05.08, 16:09 dokladnie jak poprzedniczka id za ciosem jezeli chcesz cos zmienic powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: stara,gruba baba IP: *.chello.pl 09.05.08, 19:55 A ja patrzyłam z ogromnym podziwem na Panie w wieku mojej Mamy, które przychodziły na zajęcia fitnesowe:) A poza tym, "młode" wcale nie jest równoznaczne ze "zgrabne" Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: stara,gruba baba 09.05.08, 23:04 maszmi, myślisz, że same młode i zgrabne laski chodza na fitness?:) ja spotykalam sporo pan w wieku 40-50 lat na pilates'ie, na basenie spotykam znacznie starsze i podziwiam, że im sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
droga_dorotka Re: stara,gruba baba 13.05.08, 10:35 nie ma nic lepszego od widoku usmiechnietej i pelnej werwy do dzialan kobiety...jakby to nazwac...puszytej czy o wiekszych standardach:) Ludzie wtedy jak patrza to tylko z zazdrosci..pokazujesz soba ze nie jestes byle kim i od wielu wielu szczuplych ludzi jestes lepsza, silniejsza, ambitniejsza...to sie podoba!! Niestety Mokotowa nie znam ale moge polecic zebys kiedys wybrala sie (najlepiej jest z przyjaciolkami:) ) na jakies masaze, relaks i tym podobne rzeczy - swietnie nastawia do zycia i przy tym tracisz pare kilo, skora jest gladsza i psychicznie ubywa Ci lat. lekturka do wpisu polecam!: www.clubspa.pl/odnowa-biologiczna/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jangeler Re: stara,gruba baba IP: 195.3.113.* 14.05.08, 23:09 a moze wyjechac gdzies dalej rozruszac sie i wrocic do stolicy... a tak w ogole to nie przejmuj sie co to cie obchodzi ze ktos jest zgrabniejszy, moze nie madrzejszy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś