Dodaj do ulubionych

Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu?

31.07.08, 11:15
Wiem, ze jest na osiedlu Lecha w Ramzes, w Atlantis na Slowianskiej i
Warsztacie Kosmetycznym na Karpiej, gdzie bylam poprzednio. Niestety teraz sie
przeprowadziłam na Ogrody i szukam czegos wpoblizu. Prosze o informacje i z
gory dziekuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: malami Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.echostar.pl 12.07.09, 23:07
      znalazłam nowe studio na os.Chrobrego (Piątkowo),całkiem sympatyczne,polecam:)
      • Gość: Dorota Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 17.05.10, 12:54
        Odwiedzilam nowe studio na Bolka 15 , na Naramowicach. Cieply
        wystruj i sympatyczna obsluga :),polecam.
        Schudlam 6 kg na jednym karnecie!
      • Gość: Dorota Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 17.05.10, 12:56
        Odwiedzilam nowe studio na Bolka 15 , na Naramowicach. Cieply
        wystruj i sympatyczna obsluga :),polecam.
        Schudlam 6 kg na jednym karnecie!
        • Gość: Anna Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 16:13
          Również polecam Vacu Master-Fit na ul. Bolka 15. Bardzo sympatyczna obsługa i niedrogo! Ich strona: www.master-fit.pl
        • Gość: Miśka Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: 95.108.111.* 26.02.11, 19:54
          Polecam studio Master-fit na ul Bolka na naramowicach..skorzystalam kiedys z promocji i jestem zachwycona indywidualnym podejsciem do klienta,atmosfera,poza tym sa tam trzy maszyny,mozna chodzic z kolezanka:)szybkie efekty,nie drogo
          • Gość: Ania Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.play-internet.pl 24.08.11, 13:59
            Ja byłam tak 1 raz i nie podobało mi się Pani która obsługiwała chyba sama za bardzo nie miała pojęcia o co chodzi w tym wszystkim. Było to jest to i to i wsio hehe i siedziała z laptopem na kolanach. Kilka kolezanek tez tam bylo i tez tylko 1 raz NIE POLECAM
    • Gość: Wysportowana;) Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: 188.33.110.* 30.12.09, 20:54
      Ja zaczęłam ostatnio chodzić do nowo otwartego studio na jeżycach... Sensual
      Body na ul.Kochanowskiego. Są tam dwie maszyny więc można wybrać się z
      koleżanka. Teraz słyszałam, że ma być promocja 50% wiec polecam pzdr
    • Gość: Gosia Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.ip.netia.com.pl 07.04.10, 09:03
      pewnie już wiesz, na kochanowskiego przy ulicy dąbropwskiego. uczęszczam tam,
      bardzo polecam pozdrawiam serdecznie.
      Gosia
    • Gość: adrianna Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 08.05.10, 21:03
      posłuchajcie, ostatnio otwarł się salon przy ulicy bukowskiej 370 w
      poznaniu, mają tam między innymi urządzenia VACU, jest to dla mnie
      świetne miejscie bo nie ma natłoku ludzi, jest przytulnie i
      wyjątkowo. polecam wszystkim jak by co to są na stronie:
      www.jmsalon.pl
      • Gość: Aga Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 17.05.10, 13:02
        Szukalam i szukalam,az znalazlam mile,kameralne studio w Poznaniu
        przy ul. Bolka 15 na Naramowicach. Maja tam rowniez oprocz
        vacu,platformy wibrujace,rolmasaz i steper.
        Mila indywidualna obsluga :),polecam kolezankom z nadwaga...a
        cellulit znika juz po trzech zabiegach !
      • Gość: M Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 13:56
        Nowe kapsuły vacu fit są w Silver Fitness w Luboniu
        • Gość: aśka Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.12, 21:12
          Potwierdzam! Wlasnienie szukam najtanszej opcji w Poznaniu. Tam jest najtaniej i po 10 zabiegach nawet nawet schudlam i zmiejszyl mi sie cellulit :)) Potem chodzilam gdzies indziej,ale stare maszyny i nie dzialalo jak powinno :(
    • Gość: Aga Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 17.05.10, 13:04
      Szukalam i szukalam,az znalazlam mile,kameralne studio w Poznaniu
      przy ul. Bolka 15 na Naramowicach. Maja tam rowniez oprocz
      vacu,platformy wibrujace,rolmasaz i steper.
      Mila indywidualna obsluga :),polecam kolezankom z nadwaga...a
      cellulit znika juz po trzech zabiegach !
      • ollamonolla Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu 12.09.10, 22:24
        Aktualna oferta Groupon.pl w mieście Poznań:110 zł zamiast 240 zł za karnet miesięczny na 10 wejść do kapsuły podciśnieniowej Vacu Master Fit oraz dwa wejścia na platformę wibrującą w MASTER-FIT www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/,78598?nlp
        • luizka.s Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu 20.10.10, 20:52
          Orientuje sie ktos czy Gabinet Vacu vell na Murawie jest nadal czynny?
          • luizka.s Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu 20.10.10, 20:57
            Na Chrobrego w funandbeauty.pl teraz promocja, a dzis tez na Groupon
            www.groupon.pl/oferty/poznan/funandbeauty-poznan/120162
          • Gość: Zosia.Romanowska Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.183.251.55.dsl.dynamic.t-mobile.pl 17.11.11, 21:23
            Nie wiecie może, gdzie znajdę w Warszawie fitness z urządzeniami vacu, w szczególności chodzi mi o bieżnie vacu z podczerwienią:)
            z góry dziękuję
    • Gość: Insalata Kupon na 3 zabiegi Vacu Poznań za pół ceny IP: *.icpnet.pl 05.02.11, 13:34
      Mam do sprzedania kupony Groupona na zabiegi Vacu w Poznaniu przy ul. Promienistej:

allegro.pl/show_item.php?item=1447077742
      • Gość: china Re: Kupon na 3 zabiegi Vacu Poznań za pół ceny IP: *.play-internet.pl 25.01.12, 17:16
        Polecam studio super fit na Os. Sobieskiego 3, maja nowoczesne maszyny z wyświetlaczami LCD i można sobie wybrać indywidualne programy.
        Ja chodzę o chudnę;)
        • Gość: Bela Re: Kupon na 3 zabiegi Vacu Poznań za pół ceny IP: *.icpnet.pl 06.02.13, 16:42
          Ja też polecam Studio Super Fit na Piątkowie. To najlepsze miejsce w Poznaniu z bieżniami Vacu - jedyni w mieście mają też Vacu na podczerwień.
    • Gość: greenbunny Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.centertel.pl 11.07.11, 13:18
      przy ul. Głogowskiej 99, w Studio Figura, tylko tam nazywa sie to VacuShaper. Miłe miejsce, sympatyczne panie, mają też inne fajne maszyny jak platformy wibracyjne, rolletic, limfodrenaż czy symulator jazdy konnej.
    • Gość: Dorota Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.play-internet.pl 24.08.11, 13:55
      Ja chodzę na łokietka 12d do ANTIDOTUM maja vacu od kilku tygodni i bardzo duzo klientek do sierpnia jest promocja 50% wiec kupiłam karnet i sobie chodzę! Jestem bardzo zadowolona! Moge sie zmeczyc a przy okazji zrelaksować :)
    • Gość: Agnes Re: Gdzie mozna pocwiczyc na Vacu Line w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 06.02.13, 17:00
      Najlepsze jest Studio Super Fit na Piątkowie. Jako jedyni w Poznaniu mają Vacu na podciśnienie i na podczerwień. Od czerwca prowadzi to nowa właścicielka, która zna się na rzeczy. Rozmawiam z innymi klientkami i wszystkie są zadowolone, no i chudniemy ! Zobacz na www.super-fit.pl
    • Gość: Marlena VAKU LINE IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.15, 17:53
      Wspaniała atmosfera do ćwiczeń jest w gabinecie Oaza Urody na Grunwaldzie ul Ściegiennego 70a, naprawdę polecam szatnia , można skorzystać z prysznica.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka