Dodaj do ulubionych

Nowe płatki Fitella z żelkami

IP: *.chello.pl 28.07.09, 22:31
Co sądzicie o nowych płatkach z serii limitowanej Fitella? Jadłam 3 rodzaje - są całkiem niezłe chociaż trochę trzeba się naszukać żeby te żelki znaleźć :).
Duży plus - można je wszędzie zabrać ze sobą.
Obserwuj wątek
    • gku25 Re: Nowe płatki Fitella z żelkami 29.07.09, 10:50
      Nie są złe, ale ja ostatnio odkryłam muesli Lubella w czterech smakach-wiosna,
      lato, jesień, zima. Dla mnie odlot...
      • shmoo Re: Nowe płatki Fitella z żelkami 29.07.09, 12:12
        Jedyną rzeczą "fit" w tym musli jest nazwa! Proponuję spojrzeć ile to
        ma kcal i cukru!! Dziwi mnie, że ludzie na coś takiego nabierają się...
        • gku25 Re: Nowe płatki Fitella z żelkami 29.07.09, 13:09
          A to ja wiem o tym:) Ale jadam bo mi smakuje. I jak zjem raz dziennie niewielką
          porcję to nic się nie stanie:)
          • cioccolato_bianco Re: Nowe płatki Fitella z żelkami 29.07.09, 23:26
            dokladnie
            • Gość: Mysza Re: Nowe płatki Fitella z żelkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 07:32
              wolę fitella musli miętowe. Odlot ;-)))
              • Gość: MORFEO Re: Nowe płatki Fitella z żelkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 19:11
                Ja jadłam te płatki, a co do kcal to przecież każdy kto jest na diecie liczy ich
                ilość i układa dietę tak aby się wymieścić w określonym limicie :) a musli z
                żelkami są wg mnie rewelacyjnym dodatkiem do diety :) Osobiście polecam malinowe
                • Gość: xxx Re: Nowe płatki Fitella z żelkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 08:44
                  Przestańcie pisać o tych płatkach w kontekście diety. Całkiem inne kalorie masz
                  z normalnych płatków owsianych a inne z cukru w tych pseudo-fit.
                  • gku25 Re: Nowe płatki Fitella z żelkami 05.08.09, 10:26
                    A czy to znaczy, że trzymając dietę nie można sobie skubnąć odrobiny słodkich
                    płatków? Trzeba odmawiać sobie każdej przyjemności?
                    • shmoo Re: Nowe płatki Fitella z żelkami 05.08.09, 10:44
                      Wiesz... będąc na diecie to możesz i sobie nawet czekolady "skubnąć",
                      ale pisanie o tym na forum "Fitness" to chyb pomyłka. Musli o których
                      piszecie mają masę cukru, a ich fitnessowość polega tylko na
                      marketingu. To, że osoby na diecie (lub zdrowo odżywiające się) po
                      nie sięgają świadczy tylko o tym, że marketing okazał się skuteczny.
                      Jeśli ktoś dba o to co je, nie będzie jadł pustych kalorii w postaci
                      słodkiego muesli z żelkami... a jak je to niech ma świadomość, że to
                      ma tyle kalorii i podobną wartość odżywczą co słodyczy. Polecam
                      płatki owsiane górskie z jakimiś owocami - też słodkie i kaloryczne,
                      ale chociaż zdrowe, naturalne i syte.
                      • black_czikita Re: Nowe płatki Fitella z żelkami 05.08.09, 17:14
                        nie no :P na pewno takie jak to się zwie , płatki z żelkami to lepsza opcja dla
                        dzieciaka jak jedzie na wycieche niz jakiś obleśny batonik , wiec same w sobie
                        nie są złe, tyle że nie ma w nich nic rewelacyjnego - ale czemu nie - warto
                        uczyć np. dzieci, żeby sięgały po muesli,czy płatki niż specyfiki typu chipsy
                        czy wspomniane wcześniej batoniki.
      • ewaj75 Re: Nowe płatki Fitella z żelkami 17.08.09, 22:04
        Mi też te Lubelli bardziej podpasiły :)
        Ale najbardziej to lubię zrobić sobie taką tradycyjną owsiankę,
        pycha.. tylko czasu na nią brak w tygodniu więc jadam w pracy te
        gotowe z jogurtem naturalnym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka