Gość: Moon IP: *.chello.pl 18.10.09, 23:50 zawsze Cię złapie. Nie ma po co się wyrywać, bo wtedy stracisz resztki sił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuasimodo Re: Depresja 19.10.09, 17:48 Boję się Płynę w białej łódce twoich ramion przez głęboką ciemność Rozczesujesz mi włosy palcami Przez okno wchodzą granatowe fale nocy Płynę w twoich ramionach samotny Wiem powinienem wreście odejść Lecz wciąż się boję że utonę sam w granatowych falach nocy albo w białych falach dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
frommm Re: Depresja 19.10.09, 17:56 Dlaczego Przynosisz mi książki i słoneczniki Przynosisz miód w słoiku z żółtym niedźwiedziem Przynosisz mi gliniane dzbanki i wielką troskę o moją ciszę Dlaczego nie możesz mi przynieść Miłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Depresja IP: 212.59.248.* 19.10.09, 19:30 www.youtube.com/watch?v=LOTisW0pJLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moon Re: Depresja IP: *.chello.pl 19.10.09, 19:52 Tak wiele różnych dlaczego ciśnie mi się na usta. Z nich najważniejsze jest ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Depresja IP: 212.59.248.* 19.10.09, 20:01 gdzieś w zakamarku serca jest ta gorycz, ktorej tak ciezko się pozbyć,podnosisz się wiele razy a to pozostanie,przytłumione ale jest. nie rozpacz nie zal musi wypełniac zycie kazdy dzien przynosi promyk nadziei trzeba dostrzec zauwazyc pokochac :) Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: Depresja 19.10.09, 20:31 Gość portalu: Viviene napisał(a): > gdzieś w zakamarku serca jest ta gorycz, > ktorej tak ciezko się pozbyć,podnosisz się > wiele razy a to pozostanie,przytłumione > ale jest. > nie rozpacz nie zal musi wypełniac zycie > kazdy dzien przynosi promyk nadziei trzeba dostrzec zauwazyc > pokochac :) biec pod wiatr, wciąż sie śmiać, zwlaszcza wtedy gdy z oczu łzy plyna, to naprawdę nietrudne dziewczyno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Depresja IP: 212.59.248.* 19.10.09, 20:42 biec pod wiatr, wciąż sie śmiać, zwlaszcza wtedy gdy z oczu łzy plyna, to naprawdę nietrudne dziewczyno :) Mary dzieki za dziewczyno :))) radze sobie nie popadam a jak juz wiem co robic :)) Odpowiedz Link Zgłoś