veest 11.11.09, 15:24 Podobno komplement powiedziany kobiecie na trzeźwo liczy się podwojnie...;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osv Re: Jak to jest właściwie? 11.11.09, 17:49 ...n/t www.youtube.com/watch?v=YLhSEHnSPRo ; )) ...a jaki jest Twoj bilans K&I na FR ? ...bo w najlepszym przypadu, powinien wyjsc na 0 !!! ; )) www.youtube.com/watch?v=PspnSmKwfu4 P.S. Opowiadasz pieekne bajki... ; )) ...ale ja wole te oryginalne z Polnocy! Poza tym my tutaj piszemy väst inaczej ; )) Noo, i niech Ci sie kolko (od)kreci! Polecam opony UNIVERSALNE!...bez kolcow! : )) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Jak to jest właściwie? 11.11.09, 18:11 ad rem: - proponuję pozostac przy komplementach a inwektywy pozostawić na inne okazje;D -nie bardzo rozumiem,pytasz mnie o dotychczasowy bilans na FR? a Kaczmarka lubię;P - ja mieszkam na wschód od Edenu ..więc inaczej piszę;DDDDDD ale tak naprawdę zadna pisownia mi nie przeszkadza. 'PPP Prawdę mowiąc nie prowadzę autka bo nie mogę;) Moze kiedys..;) A bajki - to samo zycie;) Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie jest tak. 11.11.09, 18:48 veest napisał: > Podobno komplement powiedziany kobiecie na trzeźwo liczy się podwojnie...;P podwojnie, to licza sie odsetki od tego komplementu obojetnie , czy na trzezwo, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: nie jest tak. 12.11.09, 08:35 veest napisał: > tak czy inaczej..nad kreską; jasne, ze lepsze ladnie opakowane klamstewka, niz naga prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Dyplomatom* 12.11.09, 20:22 ...troche opakowanej prawdy, bo zimno... ; ) www.youtube.com/watch?v=6LTZdZDEjTs&feature=related www.youtube.com/watch?v=ZDUjt6iH52E www.youtube.com/watch?v=PrMQhs1hoTA&NR=1&feature=fvwp www.youtube.com/watch?v=BAo8ukIkxns&feature=related www.youtube.com/watch?v=Wyco2Uva7hI Wiem, ze nie jest tak... " Listopad, niebezpieczna dla Polakow pora..." : ) Rozumiem... rozumiem, wiecej, niz dyplomatycznie moge powiedziec. P.S. Jestem zbyt zapracowana, aby podjac na dzis temat bajek, masz racje, zycie i tak pisze ich zbyt wiele... ...wiec UNIVERSALNE Dobranoc : ) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dyplomatom* 12.11.09, 20:33 Piękna muzyka;) - A skoro przy temacie o muzyce;) O barytonie: Bary to nie wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
osv Dyplomacja* 15.11.09, 12:54 www.youtube.com/watch?v=rHW90UCQtos www.youtube.com/watch?v=QGECiLJo2LU Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Dyplomacja* 15.11.09, 20:20 ...jest zawsze dobrym wyborem : ) www.youtube.com/watch?v=O3qG9MjZ3lo Odpowiedz Link Zgłoś