f.a.n.n 29.01.04, 13:40 Stracilem wszystko co kocham. Nie mam pragnien, nadziei, motywacji by cokolwiek dalej....- jestem wolny ;).Wolny by wyzwolic sie z tej wolnosci ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
von-koza Re: wolnosc 29.01.04, 13:57 No właśnie - zasadnicze pytanie. W kewstii merytorycznej - No to ciesz się ta wolnością, póki mozesz, bo zobaczysz - trzask, prask - szybciej niż Ci się teraz wydaje :))) Powodzenia i głowa do góry. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fructus1 Re: wolnosc 29.01.04, 14:42 f.a.n.n napisał: > Stracilem wszystko co kocham. Nie mam pragnien, nadziei, motywacji by > cokolwiek dalej....- jestem wolny ;).Wolny by wyzwolic sie z tej wolnosci ? co to za wolność.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
m_ala_mi Re: wolnosc 29.01.04, 15:33 "wolność kocham i rozumię wolności oddać nie umię" pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: wolnosc 29.01.04, 15:39 no coz... ja sie nie czepiam nigdy tego czy ktos pisze z bledami itd ale to brzmi jak pastisz... rozumiem i umiem m_ala_mi, no chyba ze na serio sobie zartujesz... no nic to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: wolnosc IP: 213.25.33.* 29.01.04, 14:46 nie zamartwiaj się za długo:)) wykorzystaj moment wolności na coś ciekawego, coś co zrobisz wyłącznie dla siebie:) Powodzenia:)))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: wolnosc IP: 213.199.192.* 30.01.04, 12:25 Tylko sie nie wyglupiaj ! Upij sie trzy razy pod rząd, idz na dziewczyny, odwiedz przyjaciol i spojrzysz inaczej na zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
majka997 jęcz człowieku, jęcz 30.01.04, 13:53 a trzeba Ci tego było? Trzeba? Teraz masz za swoje. A ta co tą niby od jędz teraz pewnie wyzywasz teraz płacze sama w domu. Kula Ci w łep stary. Odpowiedz Link Zgłoś