Gość: moony IP: *.jelenia.com 13.02.04, 23:14 Ja własnie słucham Placebo "Without You I'm nothing" - przejmujace do szpiku kości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jmx Re: wpisujcie najpiekniejsze piosenki o miłści!!! 14.02.04, 00:36 "Znajdziesz mnie w szeptach traw, kochany Usłyszysz w locie ćmy Będę gdzie piach i pył Będę gdziekolwiek byś był Będę w spojrzeniu kocich oczu Będę w milczeniu drzew Jestem w mijaniu dni Jestem twym cieniem gdy śpisz Tak jakbym wciąż żyła A ty jakbyś mógł jeszcze raz dotknąć moich ust Księżyc to niemy mój posłaniec Noc to cień moich rąk Wiatr niespokojny duch Pamięta dziś każde z mych słów..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: wpisujcie najpiekniejsze piosenki o miłści!!! IP: *.toya.net.pl / 217.113.224.* 14.02.04, 09:58 Przejmujace....to zależy co i dla kogo :) A co myslisz o tym? " Gdy zamieć wyje niby wilk, gdy w nocy mróz uderza, nie zamykajcie, prosze, drzwi, otwórzcie je na scieżaj. I kiedy przyjdzie w droge iść, a drogi nieprzetarte, wychodzac, nie ryglujcie drzwi, zostawcie je otwarte. Niech inni myślą: cud się stał. A to nie cud bynajmniej! Od żaru serca, sosny żar niech w piecu raz się zajmie. I niechaj ciepło w ścianach tkwi, niech noc się wyda krótka.... Nie warte funta kłaków drzwi, marnego grosza - kłódka." Odpowiedz Link Zgłoś
hugus1 Re: wpisujcie najpiekniejsze piosenki o miłści!!! 14.02.04, 22:54 Był Maj i były słowiki i gwiazdy jak byki i księzyc, że tylko w mordę go lać. A dusza człowieka z żalu sie wścieka jakl tu nie kląć kurwa mać. (chyba Tuwim) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Re: wpisujcie najpiekniejsze piosenki o miłści!!! IP: *.acn.waw.pl 15.02.04, 00:51 John Lennon - Woman Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka "Kamienny las" - Bajm 15.02.04, 14:37 "Wąska droga kamienny las gaśnie niebo i reszta barw tak wyrwaną z codziennych spraw chce odnaleźć twój ślad pomóż mi a pokonam strach Ref. Bo jeśli pragnę to będzie tak strome schody tabliczka na drzwiach Bo jeśli pragnę zobaczę znów twoje oczy i usmiech twój 2 Szukam Ciebie i jest mi źle Na dnie serca zatapiam dzień Ile takich okrętów jak ten zatopiłam czy wiesz Pomóż mi a pokonam strach Ref. Bo jeśli pragnę to będzie tak strome schody tabliczka na drzwiach Bo jeśli pragnę zobaczę znów twoje oczy i usmiech twój o taaaak o taaak wystarczy jeden twój znak Bo jeśli pragnę to będzie tak strome schody tabliczka na drzwiach Bo jeśli pragnę zobaczę znów twoje oczy i usmiech twój Bo jeśli pragnę to będzie tak strome schody tabliczka na drzwiach Bo jeśli pragnę zobaczę znów twoje oczy i usmiech twój o taaak o taaak" Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka "Miracle Of Love " - Eurythmics 15.02.04, 14:52 " How many sorrows Do you try to hide In a world of illusion That's covering your mind? I'll show you something good Oh I'll show you something good. When you open your mind You'll discover the sign That there's something You're longing to find... The miracle of love Will take away your pain When the miracle of love Comes your way again. Cruel is the night That covers up your fears. Tender is the one That wipes away your tears. There must be a bitter breeze To make you sting so viciously - They say the greatest coward Can hurt the most ferociously. But I'll show you something good. Oh I'll show you something good. If you open your heart You can make a new start When your crumbling world falls apart. " Uwielbiam tego słuchać, ten utworek jest moim zdaniem prześliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
s_anna Re: wpisujcie najpiekniejsze piosenki o miłści!!! 15.02.04, 15:35 "I finally found someone..." streisand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TaTu Re: wpisujcie najpiekniejsze piosenki o miłści!!! IP: *.bredband.comhem.se 15.02.04, 19:23 Lisa Nilsson & Björn Eidsvåg " Mysteriet Deg "....mp3 Odpowiedz Link Zgłoś