Gość: mitu IP: *.poczta / *.poczta-polska.pl 31.03.04, 08:34 siedzę sobie,piję kawę,patrzę na robotę i mam odruch wymiotny.........co mam dzisiaj robić,bo chyba z pracy będą nici....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groubas do roboty leniuszku! 31.03.04, 08:40 masz posprzatac wszystkie zimowe nieporzadki, papierzyska i kurze, aby jutro z rana moc popatrzec na sliczne, i lsniace wiosna biureczko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitu Re: do roboty leniuszku! IP: *.poczta / *.poczta-polska.pl 31.03.04, 08:48 no nie....to już od sprzatania wolę pracę...wprawdzie na biurku mam "bajzel" ale na wiosenne porządki ochoty u mnie -brak.Może jakaś inna propozycja??? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 31.03.04, 08:53 a mnie też sie nie chce pracowac:) za bardzo wiosennie słoneczko zagląda w moje okno i woła do nie: nie pracuj, poleń się troszkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitu Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.poczta / *.poczta-polska.pl 31.03.04, 09:16 wprawdzie do mnie słoneczko nie zagląda,ale całe moje jestestwo woła -LEŃ SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 31.03.04, 09:33 wygląda na to, że tylko nas dzisiaj leń opętał:) ale czasem miło z drugim leniem w towarzystwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Do roboty galganie... 31.03.04, 09:35 Ojczyzna wzywa! A Ty rece opuszczasz... Wspolna praca u podstaw zbudujemy silny, bogaty kraj, zrobimy potezna nasza kochana bialo-czerwona... Rzeczypospolito ukochana... No dobra, poki co, to ja juz na dzisiaj skonczylem ta swoja straszliwa tyrke... Za chwile wskakuje do bryki, jade pozbierac pomarancze, bo w nocy byl wiatr i pospadaly... Bierz przyklad z quicklego. Ja quickly jestem komunistycznym przodownikiem pracy. Niech zyje 1 maja - juz niedlugo powieja czerwone sztandary... Niech zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitu Re: Do roboty galganie... IP: *.poczta / *.poczta-polska.pl 31.03.04, 11:16 hahaha do roboty........mówcie do mnie długo i namiętnie a mnie i tak się nic nie chce.......a do "przodownika"..budowałeś,budowałeś i co z tego wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: oj nie chce mi sie pracować 31.03.04, 11:46 dołączam się do grona leniuchów, z tym, że ja dzisiaj ze swoim lenistwem nie walczę. zaraz idę na wagary :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 31.03.04, 12:18 szczęśliwa TakaTam:)) dobrze byłoby iść na wagary i rozpieszać tego lenia w sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: oj nie chce mi sie pracować 31.03.04, 12:24 sama sobie zazdroszczę, malinko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 31.03.04, 12:27 haha:) a mnie też coś wyciąga na powietrze, niebo takie niebieskie, chmurek żadnych, po prostu pięknie:) ech, powagarowałoby się:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: oj nie chce mi sie pracować 31.03.04, 13:41 nio na dzisiaj koniec "orki" ..tera bede "leżał sobie pod gruszą na dowolnie wybranym boku i miał to co jest w życiu najlepsze..święty spokój" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitu Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.poczta / *.poczta-polska.pl 31.03.04, 13:58 ja tam pielęgnuję ten błogi stan jak tylko mogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 14:04 do roboty,obiboki wstrętne!sniegi stopniały i wylazło całe brudactwo,nie wstyd wam gnuśnieć w takim brudzie? a fe Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 31.03.04, 14:08 O, Pani dyrektor! jak się cieszę:)) A Pani co, polowanie na lenie urządza? Że też Pani się chce w taki dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 14:11 ostatni śnieg mnie przysypał i nie mogłam się spod niego wygramolić, ale teraz...rozprostowałam kosteczki i ...polowanko! muszę nałapać troche przedszkolaków bo grozi mi bezrobocie Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 31.03.04, 14:13 teraz jest pora leniwców:) A swoją droga leniwe na słodko są bardzo dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 14:19 malinko kochana, czy Ty widziałaś pierogi w przedszkolu zamiast przedszkolaków? a tak swoja drogą dostałam ślinotok na myśl o pysnych leniwych Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 31.03.04, 14:36 Więc zapraszam Panią na leniwe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 14:55 już jestem " w drodze" ,otwórz drzwi,bo nie wiem czy dam radę wyhamować!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 31.03.04, 15:05 już otwieram drzwi:) uwaga, pół metra przed stołem leży kolczatka! Proszę hamować ostro! To zabezpieczenie leniwych przed masakrą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 07:55 i moje przewidywania niestety się sprawdziły,ta kolczatka czy inny jeżozwierz wyżarł wszystkie pierogi, zostały same leniwce, i nadal nie chce się pracować, może coś spsocić? PRIMA A PRILIS Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 08:08 Pani Dyrektor, czekam z tymi pierogami leniwymi i czekam. Zaden jeżozwierz nie zeżarł. Chyba Pani nie była taka głodna:)) poczekam do godzin południowych, może głód Panią ruszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 08:23 Malinko,od razu wiedziałam że tylko na Tobie mogę polegać, już jako przedszkolak zapowiadałaś sie bardzo przyzwoicie, ale teraz wiem dlaczego nasza kuchara wygryzła Cię z przedszkola,wredne babsko u wróżki zobaczyło Twoje leniwe!! jestem wdzięczna że własna piersią broniłaś tych leniwych przed zeżarciem, ale ja chyba miałam zbyt duze tempo,albo za dużo tych drzwi pootwierałaś, bo to ZZZZZIIIUUUTTT co przeleciało to byłam ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 08:36 No był taki chwilowy przeciąg. Okazuje się, że to Pani przeleciała. Była PAni nawet u sąsiadów. Mówili, że coś im też przeleciało i zdemolowało kwiaty na oknie i złamało orzech w ogrodzie:) Ale Pani ma rozpęd...co to za model miotły, na którym Pani lata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 08:41 model taki stareńki jak ja, ale miotła po tiuningu, a ja po liftingu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 08:49 Co Pani? To ja jestem starsza od węgla, wszytko inne jest duuuużo młodsze i na co Pani lifting? Trzeba zlikwidować przyciąganie ziemskie, bo to diabelstwo powoduje "obwis" skóry ku ziemi:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 08:54 Gość portalu: pani dyrektor napisał(a): > model taki stareńki jak ja, ale miotła po tiuningu, a ja po liftingu :))) tia to teraz wiem czemu pani dyrektor ma pępek pod brodą:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 09:08 Samowolny tak publicznie informujesz,ze widziałeś pępek Pani dyrektor? :) Może ona sobie nie życzy, aby ujawniać wasze osobiste tajemnice:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 09:11 m_alina napisała: > Samowolny tak publicznie informujesz,ze widziałeś pępek Pani dyrektor? :) > Może ona sobie nie życzy, aby ujawniać wasze osobiste tajemnice:)) ale jak ktos ma pępek na brodzie to kazdy widzi:)))) to przez ten liffting :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 09:14 ha! mam Cię! Nie widziałeś tego pępka, bo najpierw pisałeś, że jest pod brodą a teraz już "przesunął się" na brodę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 09:20 m_alina napisała: > ha! mam Cię! Nie widziałeś tego pępka, bo najpierw pisałeś, że jest pod brodą teraz już "przesunął się" na brodę:)) nie moja wina , ze pani dyrektor poprawiła sobie fryzure i włosy mocniej zaczesała:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 09:22 Ściąga sobie nadmiar skóry w koński ogon? Dlaczego jej tego nadmiaru nie wycięli?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 09:21 miałam pecha,trafiłam na kiepskiego chirurga od operacji plastycznych i teraz zamiast kolczyka w pępku, przesunał mi sie na ucho bo tak niesymetrycznie mnie naciągnął !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 09:24 Oj, strasznie Pani musi się czuć z pępkiem na uchu:(( To gdzie teraz PAni ma uszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 09:28 Samowolny, ty świnuchu, idąc tym tokiem myślenia, to powinnam sie wydepilować, żeby nie miec "brody" pod brodą, skoro pępek mam na brodzie!!!!!ale Ty juz od dzieciństwa miałes ochote na podglądactwo( w czasie leżakowania obok malinki) i teraz zostało Ci takie jednotematyczne myślenie ,oj nieładnie..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 09:39 Sama pewnie Pani pokazała to i owo Samowolnemu, a teraz Pani krzyczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 09:51 uszy mam na plecach,a niektórzy myślą ze to skrzydełka ;))a Samowony oglądał tylko "to" bo "owo" już mu nie pokazywałam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 09:59 No co Pani, jak pokazywać to wszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 10:05 przestraszył się i zwiał aż sie kurzyło (dawno nie sprzątałam) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 10:09 To z Pani ten kurz tak się sypie? Co z PAni za kaganek oświaty? Kto to widział tak o siebie nie dbać? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 10:21 Przecież dzisiaj 1 kwietnia! to zart, ja jestem sterylnie higieniczna!aż kaganek nie chce sie palić od tej sterylności! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 10:49 Dobrze, że to żart, bo zakurzona Pani byłaby nieładna:) A tak to Pani jeszcze świat zawojuje:)) i jeszcze po tym liftingu to hohoho...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 11:44 z tym wojowaniem to raczej nie bardzo, bo takie ze mnie potulne stworzenie...........że aż mi głupio Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 11:57 ależ Pani temperament aż kipi:))) zabiorę Panią na mały rekonesans po świecie, to sama Pani zobaczy jaka Pani krzepka:) Gdzie chce Pani najpierw pojechać? Mogę Panią zabrać gdzie tylko chce. Ciepłe kraje? Antarktyda? A może włóczęga po kanadyjskiej tajdze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 12:16 krzepka jak rzepka? malinko, masz dobre serduszko ,ale chyba nie bedziej konwojować babci po liftingu po tych swiatowych górach i dolinach, a ciepła to dla mnie może byc najwyżej borowina, chociaż może jakiś równie krzepki staruszek chciałby sie ze mną potaplać w ciepłym błotku? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 12:23 tak mi przeleciało właśnie przez głowę i poniżej skorygowałam plany:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 12:14 właściwie to powinnam Pani zaproponować jakieś bardziej cywilizowane miejsca, bo gdzież z Pania w tajgę! Pani dyrektor to pewnie chciałaby się światu pokazać i jakiegoś godnego siebe Pana dyrektora poznać:)) A ja Panią w dzikie ostępy chcę wyciągać, nie, źle to wymysliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 12:54 ja już poznałam takiego pana dyrektora, tylko że brzuch mu zasłania .....kolana i przy okazji strasznie skrzypi, musze go wymienić na nowszy model( razem z miotłą) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 12:59 no faktycznie, czas wymienić pana dyrektora:) Ale jeśli pod innymi względami był w porządku to może mu tylko dietkę (ostrą!) zastosować? Gdyby tak przeczyszczanie z głodówką to może odsłoniłby...kolana(!). Nadmiar skóry, to skalpelem wytniemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: oj nie chce mi sie pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 13:16 ale biedaczek się przerazi tego narzędzia zbrodni!! ale operacja będzie konieczna, nie uda mu sie wciągnąć brzucha, bo wtedy wyskoczyłby garb :)) Malinko, zakładaj fartuszek, maseczkę , bierz skalpel do rączki i.....do roboty,ja go będę trzymała żeby nie wierzgał :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 01.04.04, 13:24 może chociaż walnąć czymś ciężkim w głowę, niech chłopina zemdleje, po co ma cierpieć:)) żal mi go, upasła go Pani na tych swoich frykasach, a teraz tak na żywca operacja? Nie, trzeba go koniecznie czymś walnąć:)) Niech to Pani zrobi, ja nie mogę... w końcu to dla Pani dobra i żeby wreszcie sam zobaczył jakie ma kolana:)) tyle lat nie widział to pewnie tęski:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient poczty pols Re:to się, qrwa, połóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 14:07 i na leżąco przyklejaj znaczki do kopert ! Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: oj nie chce mi sie pracować 31.03.04, 14:41 O,bratnia dusza:) Schowana za monitorem ziewam bez umiaru,zamowilismy w kolega wielka pizze i to byl błąd.Nie dosc,ze wytocze sie z roboty okragla jak balonik to jeszcze mnie wzielo na poobiednia drzemke.Dramat po prostu;) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: oj nie chce mi sie pracować 31.03.04, 14:43 z pizzą czy bez nie ma dziś ciśnienia do pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: oj nie chce mi sie pracować 31.03.04, 14:45 m_alina napisała: > z pizzą czy bez nie ma dziś ciśnienia do pracy:) Najgorsze,ze ja malo kiedy jestem 'w nastroju' do pracy. Jestem malo produktywna-wstyd przed 1 maja,bo kiedys w pochodach z choragiewkami chodzilam;))) Odpowiedz Link Zgłoś