Dodaj do ulubionych

:)) marzenia :))

09.04.04, 09:42
utkaj mi dom
z czerwoną dachówką
i dróżkę do niego
dla sąsiadów
rozstaje
dla dokonywania wyborów
utkaj zakurzonego chrząszcza
dno od butelki w trawie
ślad opon słabo widoczny

utkaj mi góre
i pół słońca zza niej
wierzbę pochyloną nad rzeką
pole pszenicy, przepiórkę
i księżyc
i gwiazdy
i noc

i niech to będzie zwyczajne
dopóki nie nazwę tego
Ojczyzną
Obserwuj wątek
    • hetacus Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 09:55
      ja to teraz zobaczyłem...
      • mandaryn_ka Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 10:55
        i pokochałeś jak swoje...?
        • hetacus Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 11:48
          moje jest inne
          • troll16 Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 11:51
            a moje włsnie takie :))))))0
            • hetacus Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 11:56
              fajnie i pięknie masz Trollu...
              • troll16 Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 11:58
                hmmmmm.... narazie czekam na ich spełnienie...
                • hetacus Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 12:09
                  a po ich spełnieniu dostaniemy piękny opis ???
                  • troll16 Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 12:21
                    dotaniecie, dostaniecie, ale chyba nie predko....:))
                    • hetacus Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 12:35
                      nigdy nic Trollinko ;-)
                      Nie zarzekaj się tak ;-)
                      • troll16 Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 12:39
                        dobrze Hetacusie- w końcu jestem optymistką :)))))
                        • hetacus Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 12:49
                          I tak trzymać ;-)

A ja się udaję teraz na małą imprezkę przedświąteczną, życzeniowo - jajeczną ;-)
                          • troll16 Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 12:51
                            a wiec miłej imprezki :) ja sprzatam, sprzatam :((((((
                            • hetacus Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 12:54
                              Pa, pa Trollu przedświąteczny ;-)
                              • troll16 Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 12:55
                                papa Hetacusie juz świętujący :))
          • mandaryn_ka Re: :)) marzenia :)) 09.04.04, 13:20
            A jakie jest Twoje ?
            Potrafisz je tak ładnie opisać ?
            • 30marzec Re: :)) marzenia :)) 17.04.04, 23:04
              chciej , a marzenia sie spelnija ,nawet te najbardziej dziwne i nierealne i nie
              mozliwe.....wiem to
    • Gość: piecyk gazowy Mesydż do Trollinki - INNI NIE CZYTAĆ! ;-))) IP: *.visp.energis.pl 17.04.04, 23:25
      Wysłałem Ci dzisiaj maila. Może nie dojść, albo dojść np. po 3 dniach, bo
      ostatnio tak się zdarzało parę razy. Ostatnio poczta szwankuje.

Pozdrawiam,

piecyk gazowy
      • troll16 Re: Mesydż do Piecyka - INNI NIE CZYTAĆ! ;-))) 17.04.04, 23:28
        narazie nic nie ma :(((((((( ja do Ciebie 2 razy wysyłałam mam nadzieje, ze
        dotarło :)
        • troll16 Re: Mesydż do Piecyka - INNI NIE CZYTAĆ! ;-))) 17.04.04, 23:32
          a moze spróbuj jeszcze raz wysłac ??
          • Gość: piecyk gazowy Re: Mesydż do Piecyka - INNI NIE CZYTAĆ! ;-))) IP: *.visp.energis.pl 17.04.04, 23:36
            OK, spróbuję, ale mówię, są problemy z pocztą od paru dni. Np. wczoraj wysłałem
            dziewczynie z FoF maila (jakieś problemy z kompem) i do dzisiaj go nie dostała.

A może podaj inny adres?
            • troll16 Re: Mesydż do Piecyka - INNI NIE CZYTAĆ! ;-))) 17.04.04, 23:37
              troll16@wp.pl
              • Gość: piecyk gazowy Re: Mesydż do Piecyka - INNI NIE CZYTAĆ! ;-))) IP: *.visp.energis.pl 17.04.04, 23:40
                No tak! :-))) Jeszcze raz dzięki za życzenia świąteczne. :-)))

Poszedł forward na WP.
            • Gość: piecyk gazowy Re: Mesydż do Piecyka - INNI NIE CZYTAĆ! ;-))) IP: *.visp.energis.pl 17.04.04, 23:38
              O, zobacz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=12029848&v=2&s=0

Twoja maile mam oba.
              • troll16 Re: Mesydż do Piecyka - INNI NIE CZYTAĆ! ;-))) 17.04.04, 23:47
                ech, a ja Twojego jak nie mam to nie mam :((((((
                • Gość: piecyk gazowy Re: Mesydż do Piecyka - INNI NIE CZYTAĆ! ;-))) IP: *.visp.energis.pl 17.04.04, 23:49
                  Mówię, po trzech dniach docierają ostatnio...

A jeszcze spróbuję z innego konta.
                  • Gość: piecyk gazowy Re: Mesydż do Piecyka - INNI NIE CZYTAĆ! ;-))) IP: *.visp.energis.pl 17.04.04, 23:51
                    Puściłem na obydwie skrzynki.
                  • troll16 Re: Mesydż do Piecyka - INNI NIE CZYTAĆ! ;-))) 17.04.04, 23:51
                    ja juz wiecej kont nie mam :(((

mój mail do kolegi z pracy nawet po tygodni nie doszedł.
                    • troll16 JEST!!!!!!! 17.04.04, 23:53
                      zaraz czytam :)))))
                      • Gość: piecyk gazowy Re: JEST!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 17.04.04, 23:55
                        :-)))

Tamte też powinny dojść, pierwszy raz wysłałem o 19:45.

Miłej nocki, jakby co. :-)
                        • troll16 Re: JEST!!!!!!! 18.04.04, 00:00
                          dzieki :))))) odpisze jutro :)

usteczka brzuszka to pepek :)))))
                          • Gość: piecyk gazowy Re: JEST!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 18.04.04, 00:01
                            Tak podejrzewałem. :-)))

3m się! :-)
                            • troll16 somethig for Piecyk 18.04.04, 14:05
                              wysłałam odpowiedz, ale nie na to głupie, gazetowe, niewysyłajace konto :))

buziaki niestajace
                              • Gość: piecyk gazowy Re: somethig for Piecyk IP: *.visp.energis.pl 18.04.04, 17:35
                                Dziękuję. Za maila i za nieustające. :-)))
                                • troll16 Re: somethig for Piecyk 18.04.04, 18:21
                                  aprosze bardzo:))
                                  obzeram sie lodami z orzechem włoskim, brzuszek rosnie, a nastrój sie
                                  poprawia :)))

acha, zapomniałabym wschodni akcent bardzo mi sie podoba :)))

buziaki od nas dwojga ;))
                                  • Gość: piecyk gazowy Re: somethig for Piecyk IP: *.visp.energis.pl 18.04.04, 18:32
                                    Duży brzuszek OK. ;-)

Akcent - nie to ładne co ładne, a co się komuś podoba! ;-)

Dzięki za buziaki ja Was ;-) również całuję! -> :-***

:-)))
                                    • troll16 Re: somethig for Piecyk 18.04.04, 18:37
                                      duzy brzuszek- no nie wiem czy tak ok ;) spodenki powoli uciskaja ;))

Akcent- ja mam wade wymowy ;)) wiec wogóle zadnego akcenty nie słychac ;))

całujemy Cie oboje raz jeszcze tym razem lodowo :))
                                      • Gość: piecyk gazowy Re: somethig for Piecyk IP: *.visp.energis.pl 18.04.04, 18:43
                                        W spodenkach można pasek poluzować, guzik odpiąć itp. ;-)

Całujecie lodowodo? Groźnie zabrzmiało! ;-) A Akcent to taki zespół był. Disco
                                        polo, ale zawsze. ;-DDD
                                        • troll16 Re: somethig for Piecyk 18.04.04, 18:46
                                          moje spodenki dzis czarne i eleganckie- maja tylko jedno zapiecie i jak je
                                          odepne to ech, raczej nie bede mogła wstac ;))

całujemy6 namietnie lodowatymi ustami ;)))

a zespołu nie znam.
                                          • Gość: piecyk gazowy Re: somethig for Piecyk IP: *.visp.energis.pl 18.04.04, 18:49
                                            To chyba odwrotnie - jak będziesz miała zapięte spodnie to nie będziesz mogła
                                            wstać? :-)

Namiętny pocałunek lodowatymi ustami, hm... :-)

Ciesz się że nie znasz zespołu! :-DDD Jak go słyszałem gdzieś przypadkiem, to
                                            mnie rzucało. :-)
                                            • troll16 Re: somethig for Piecyk 18.04.04, 18:55
                                              i tak wstac nie mogei tak ;)))
                                              ech, nadwaga mi juz grozi :(

moje p[ocałunki zawsze sa namietne,;)) teraz tylko wyjatkowo lodowe i zimne bo
                                              lody były jedzone :)

to dobrze, ze zespołu nie słyszałam- jakos nie lubie byc rzucana
                                              • Gość: piecyk gazowy Re: somethig for Piecyk IP: *.visp.energis.pl 18.04.04, 18:59
                                                Eee, tam nadwaga... 2 kg w tą, 2 w tamtą...

Teraz po Twoich pocałunkach można by dostać gęsiej skórki. ;-)
                                                • troll16 Re: somethig for Piecyk 18.04.04, 19:01
                                                  ech i w ten sposob waze juz 51 kg :(( bo 2 kg w ta poszły ;))

Piecyk z gesia skórka... hmm..brzmi interesujaco...musiałabym zobaczyc to
                                                  niezwykłe zjawisko :))
                                                  • troll16 Re: somethig for Piecyk 19.04.04, 22:45
                                                    Piecyk, poczta polska poszła :))
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: somethig for Piecyk IP: *.visp.energis.pl 19.04.04, 23:02
                                                    Dzięki, dzięki - w moją stronę akurat działa niezawodnie. Już ją mam. Gorzej
                                                    ode mnie. A gęsią skórkę może kiedyś uda Ci się zobaczyć. :-)

I widzisz, cuda się zdarzają. Dzisiaj mniejszy, jutro większy. Głowa i nogi do
                                                    góry. ;-)

Buźka! :-)
                                                  • troll16 Re: somethig for Piecyk 19.04.04, 23:05
                                                    :)) moja poczta niezawodna :))
                                                    fajnie, taka mała rzecz a poprawia humor :)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: somethig for Piecyk IP: *.visp.energis.pl 19.04.04, 23:09
                                                    A tymi frustratami co tu czasem na Ciebie się nie naskakują za bardzo się nie
                                                    przejmuj. Zła na nich też nie bądź - po co tracić energię na byle co. A oni też
                                                    czasem mają złe dni i muszą jakoś odreagować. ;-)
                                                  • troll16 Re: somethig for Piecyk 19.04.04, 23:15
                                                    nie nie jestem zła :) ale wiesz, cieszy mnie to, ze forumoowicze zareagowali :)
                                                    jakby nie patrzec miło z ich strony :)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: somethig for Piecyk IP: *.visp.energis.pl 19.04.04, 23:21
                                                    Powodów do zadowolenia też nie ma oczywiście. Chodzi o to by się nie
                                                    przejmować. Na mnie też czasem naskakują, ja się tym nie przejmuję, bo wiem, że
                                                    nic złego nie robię. I najlepiej na inwektywy w ogóle nie reagować. To jest
                                                    taktyka najlepsza z możliwych. Polecam ją każdemu.

Kolorowych snów Ci życzę, i mnóstwa żonkili każdego dnia. ;-)
                                                  • troll16 Re: somethig for Piecyk 19.04.04, 23:27
                                                    Widzisz, Piecyku, ja tez nie zareagowałam- chociaz jak wiesz post zauwazyłam
                                                    juz wczoraj...
                                                    Moje zdanie jest takie, ze forum jest wolnym miejscem- jak komus sie nie podoba
                                                    to niech nie czyta i tyle :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka