przypadkowa2011 21.01.11, 10:41 Uczuciowa pustynia Właśnie nasycić się miała Obfitym deszczem miłosnym Aby już by nie cierpiała Tak na to wyglądało Lecz tylko się okazało Że to tylko złudzenie Fatamorgana Marzenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okolo Re: Uczucie przeszło obok... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 22:06 hmmm głębokie :) Odpowiedz Link Zgłoś
przypadkowa2011 Re: Uczucie przeszło obok... 22.01.11, 04:04 Lodowiec uczuciowy chciał ogrzać się przy słońcu Co nagle pojaśniało I miało być gorące Zła aura jednak przyszła Pokrzyżowała plany Pozostał tak, jak dawniej Tak bardzo niedogrzany Odpowiedz Link Zgłoś
przypadkowa2011 Re: Powiedzialas mu chociaz? 22.01.11, 18:09 Oczywiście. Spotykaliśmy się przez kilka miesięcy, rozpalił we mnie żar miłymi słówkami, a na koniec okazało się, że to była tylko zabawa z jego strony. Jak już był pewien, że mnie ma, to przestało mu zależeć. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka99 Re: Powiedzialas mu chociaz? 22.01.11, 18:22 przypadkowa2011 napisała: > Oczywiście. Spotykaliśmy się przez kilka miesięcy, rozpalił we mnie żar miłymi > słówkami, a na koniec okazało się, że to była tylko zabawa z jego strony. Jak j > uż był pewien, że mnie ma, to przestało mu zależeć. nie pozwól na drugi raz rozpalic w sobie żaru......:)...tacy sa Faceci oni lubia sie tylko bawic czyimis uczuciami niestety..... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Powiedzialas mu chociaz? 23.01.11, 18:04 czarodziejka99 napisała: > > Oczywiście. Spotykaliśmy się przez kilka miesięcy, rozpalił we mnie żar m > iłymi > > słówkami, a na koniec okazało się, że to była tylko zabawa z jego strony. > Jak j > > uż był pewien, że mnie ma, to przestało mu zależeć. > nie pozwól na drugi raz rozpalic w sobie żaru......:)...tacy sa Faceci oni lubi > a sie tylko bawic czyimis uczuciami niestety..... Jesli trwalo to kilka miesiecy to powinnas miec z tego niezapomniane wrazenia i sadze ze je masz jesli popelnilas ten post. Czlowiek powinien cieszyc sie nawet chwila szczescia bo tylko one odmieniaja jego zycie, czynia go bogatszym wewnetrznie. Dlaczego obwiniasz jego tym ze wasz zwiazek sie rozpadl, moze to Ty zbyt malo dbalas o zar tego co was laczylo. Uczucie to nad wyraz delikatna materia, ktora wymaga ogromnej dbalosci i starannej pielegnacji kazdej ze stron. Teraz powinnas isc do ulubionej fryzjerki, kupic sobie jakis odjazdowy ciuszek i zapewniam Cie ze dlugo nie bedziesz czekala na kolejna porcje szczescia. Swiat jest szalony, a milosc mozna znalezc doslowenie wszedzie, nawet na tym portalu. przytulam Cie cieplutko i trzymam kciuki zeby Ci sie udalo...... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt to nie ja. 23.01.11, 18:09 czarodziejka99 napisała: > nie pozwól na drugi raz rozpalic w sobie żaru......:)...tacy sa Faceci oni lubi > a sie tylko bawic czyimis uczuciami niestety..... ale to nie ja. ja lubie sie bawic tylko Cialem. dusze , grzecznie i kulturalnie zawsze pozostawiam w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka99 Re: to nie ja. 23.01.11, 19:45 facettt > > ale to nie ja. > ja lubie sie bawic tylko Cialem. > dusze , grzecznie i kulturalnie zawsze pozostawiam w spokoju. jesli sie zburzy spokój "duszy i ciała" to wtedy może byc nieziemsko...:) samo cialo to za mało :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt to ja. 23.01.11, 23:07 czarodziejka99 napisała: > samo cialo to za mało :) ja jestem skromnym czlowiekiem i nie siegam tam - gdzie wzrok nie siega. mnie samo cialo wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka99 Re: to ja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 07:47 facettt napisał: > ja jestem skromnym czlowiekiem > i nie siegam tam - gdzie wzrok nie siega. > mnie samo cialo wystarcza. skromność to zaleta ale przyziemnośc to juz nie.....czyli nie znasz tego cytatu "Najważniejsze spotkania odbywają siew duszy na długo pzred tym nim spotkaja się ciała...." P.Coehlo Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: to ja. 31.01.11, 15:24 Gość portalu: czarodziejka99 napisał(a): .czyli nie znasz tego cytatu > "Najważniejsze spotkania odbywają siew duszy na długo pzred tym nim spotkaja si > ę ciała...." P.Coehlo alez znam. - tyle ze ten etap (chmurny i durny) mam juz za soba. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka99 Re: to ja. 31.01.11, 21:23 facettt napisał: > alez znam. - tyle ze ten etap (chmurny i durny) mam juz za soba. czyli mam rozumiec brak totalny romantyzmu i spontaniczności no cóz to pewnie 11 mint to też dla Ciebie za dużo...;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: to ja. 01.02.11, 15:39 zarodziejka99 napisała: > no cóz to pewnie 11 mint to też dla Ciebie za dużo...;) Tego nie jestem w stanie ocenic, gdyz mieszkam w jakims wybrakowanym kraju, chyba :) Przy probie wlaczenia Twojego wideo pojawia mi sie na ekranie informacja: - w tym kraju odtwarzanie tego wideo jest zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka99 Re: to ja. 01.02.11, 22:00 facettt napisał: > Tego nie jestem w stanie ocenic, gdyz mieszkam w jakims wybrakowanym kraju, chy > ba :) > > Przy probie wlaczenia Twojego wideo pojawia mi sie na ekranie informacja: > - w tym kraju odtwarzanie tego wideo jest zabronione. ha..ha dobre.....czyli masz słabego neta albo kompa ;) ale czemu w wybrakowanym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: to ja. 02.02.11, 09:50 czarodziejka99 napisała: > ha..ha dobre.....czyli masz słabego neta albo kompa ;) > ale czemu w wybrakowanym kraju? > napisalem wyraznie ,ze chodzi o kraj, nie komputer, czy dostawce Internetu. tu poprostu internet cenzuruja. - wiec chyba jest to kraj wybrakowany, bo sa braki :) np. zadnych pedofilskich obrazkow z netu nie sciagniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka99 Re: to ja. 02.02.11, 10:25 ależ Facett wszędzie cenzurują ......o za dobrze by było ;) ale w muzę chyba możesz wchodzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie rozumiem 23.01.11, 18:07 jak mozna sie bawic bez finalu. to zwykla strata czasu, sil i srodkow. Odpowiedz Link Zgłoś
zakletawmarmur Re: nie rozumiem 23.01.11, 22:02 To zależy co kto rozumie przez "finał"... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: nie rozumiem 24.01.11, 10:57 :)zakletawmarmur napisała: > To zależy co kto rozumie przez "finał"... No gdybym byl Owsiakiem, tobym przez to rozumial gre z Orkiestra Swiateczej Pomocy, ale tak to musze sobie, kurcze, radzic sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Backspace Re: nie rozumiem IP: *.115.c67.petrotel.pl 29.01.11, 23:10 Znów ten burak z ciechanowa! Zapyziałe miasto(miasteczko), zapyziali ludzie! Współczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie rozumiesz. 31.01.11, 15:22 Gość portalu: Backspace napisał(a): > Zapyziałe miasto (miasteczko), Nie przesadzaj. Linie kolejowa z Warszawy do Gdanska modernizuja. I Ciechanow cos na tym skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka99 Re: Uczucie przeszło obok... 22.01.11, 18:55 A znasz te słowa.... Ja mam rzekomo trochę wdzięku, Ty masz jaskrawo - smutne oczy. Znajdzie się zatem jakiś powód, Żeby się sobą... zauroczyć. I żeby to zauroczenie Ująć w banalnie wielkie słowa, Żeby się sobą pozachwycać, Żeby się sobą... rozkoszować. Ja cię odszukam bez kłopotu W tłumie tak zwanych zwykłych ludzi. Potem się tobą będę cieszyć, A ty się przy mnie nie zanudzisz. Znajdziemy powód by być z sobą, Żadnych wymagań, planów żadnych -Ty będziesz piękna. -A ty mądry. -Ty będziesz dobra. -A ty ładny. A potem sam się znajdzie powód, By zwątpić czy to się opłaca. Znajdziemy powód by odchodzić I sto powodów żeby wracać. Gdzie nie zajrzymy będzie ładnie, Bo zamieszkamy wśród ogrodów. Znajdziemy powód by być z sobą, Albo będziemy... bez powodu życzę Ci żebyż znalazła kogos zeby byc ...bez powodu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
przypadkowa2011 Re: Uczucie przeszło obok... 23.01.11, 05:44 Bardzo piękny wiersz i piękne życzenia. Dziękuję Ci serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zakletawmarmur A co na to mąż? 23.01.11, 18:37 "Uczucie przeszło obok" Pewnie z tego samego powodu, dla którego kradzione nie tuczy:-) Odpowiedz Link Zgłoś