Gość: ewik Re: koniecznie napisz IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 20.05.04, 22:48 z niecierpliwoscia czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par No więc miałem wczoraj kursy 21.05.04, 16:20 no i jechały dwie dziewczyny. No i spytałem do jakiej klasy chodzą, bo są z tego samego LO co ta dziewczyna. No i jedna powiedziała, że do tej i do tej, no i zapytałem, czy zna tą dziewczynę, no i powiedziała, że chodzi z nią do klasy. No i spytała się skąd ją znam, a ja i instruktor zaczeliśmy się śmiać i powiedziałem, że z kursów, a ta dziewczyna: "A coś mówiła, że poznała na kursach pewnego chłopaka" Tak więc z tego wynika, że chyba mam szanse :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Co zadarzylo sie na kursach IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 21.05.04, 16:40 jak ona powiedzila kolezance z klasy, ze poznala na kursach pewnego chlopaka, to albo ta kolezanka z ktora byles na kursach zazartowala sobie, albo to jest prawda co ona powiedziala tej kolezance. Jak to jest prawda, to napewno przy nastepnej okazji zgodzi sie na spotkanie i masz duze szanse. Teraz trzeba jej zaproponowac spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Czy zaprosisz ja na pizze IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 21.05.04, 17:12 czy tez masz inny pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Re: Czy zaprosisz ja na pizze?? 21.05.04, 20:28 Nie wiem, może. Zobaczę może na piwo, a później na pizze, albo coś w tym stylu, lecz zrobię to gdy spotkam ją na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Lecz troche się wacham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:23 Sorki, ze dlugo nie pisalem, ale mam tez problemy, z dziewczyna, najwazniejsze to wez sie w garsc, jesli Jej nigdzie nie zaprosisz, to pamietaj, ze nic samo nie przychodzi, staraj sie, niech Ona widzi, ze sie starasz, ale pamietaj nie przesadzaj, bo dziewczyny sa rozne, niektore jak zobacza, ze chlopak sie zaangazowal, to pomysla sobie:"Po co mam sie z nim umawiac, jak taki przystojniak az tak za mna szaleje, to znajde sobie kogos jeszcze przystojniejszego". a tak wogule, to jak Ona ma na imie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Lecz troche się wacham IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 21.05.04, 23:10 Lucky-nie pytaj jak Ona ma na imie, bo po pîerwsze to niczego nie zmienia a po drugie imienia dziewczyny na publicznym forum sie nie wymienia. Co do zaproszenia na piwo, a potem na pizze sadze ze nie ma co sie wachac,tylko zaczac od pizzy. Piwo wypite zostanie razem nieco puzniej. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Co do imienia to fakt Ewik ma rację 22.05.04, 01:01 A co do pizzy i piwa też racja. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Ale co do zaproszenia to będę mógł dopiero gdzieś 22.05.04, 01:15 od środy pomyśleć, ponieważ od niedzieli do wtorku mam na 14.00 do pracy, a ona do tej pory pewnie będzie w szkole, przez co nie będę mógł jej spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par W sumie jest jeszcze sobota, lecz 22.05.04, 01:21 troche to chyba nie bardzo się odrazu na dyskotekę umawiać. Po za tym jest inny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: W sumie jest jeszcze sobota, lecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 11:34 Dobra, mi nie chodzi glownie, o imie, tylko nie chce mowic ciagle Ona, bo to glupio brzmi, wiec wymysl jak mam na Nia mowic, umow sie i to szybko, im szybciej, tym lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: A jaki jest jeszcze inny problem IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 22.05.04, 13:13 zeby od razu nie umowic sie na dyskoteke? I czy razm z Lucky mozemy o Niej pisac Monika? Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par No ok możecie tak mówić 22.05.04, 16:23 No bo zaczynać od dyskoteki to tak troche dziwnie, po za tym troche problemów by było. A jak kiedyś umawiałem się z dziewczyną na dyskoteke, to skończyło się to nie powodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Trzeba sie zbecydowac IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 22.05.04, 16:51 Jak masz zle doswiadczenie z dyskoteka, to rzeczywiscie lepiej bedzie Moniki tam nie zapraszac.Przynajmniej za pierwszym razem. Moze zapiszcie sie razem na kurs tanca? To oczywiscie tez na potem. Pierwszy raz zapros Monike zaleznie od pogody albo na lody(w upal), albo na pizze(chlodno). Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Re: Trzeba sie zbecydowac 22.05.04, 18:37 Kurs tańca?? troche to dziwne mi się wydaje, nie wiem jak tam dziewczynom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Nie rozumiem IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 22.05.04, 18:41 dlaczego kurs tanca dziwny? Znam pare , ktora zaczela od tego. Wciaz sa razem i czesto chodza na tance, a dzieki kursowi tancza bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Po za tym aby chodzić na kursy 22.05.04, 19:21 tańca to trzeba mieć czas. I po za tym mało która para chodzi na kursy tańca. Mi zabardzo się ten pomysł nie podoba, chyba, że jakby dziewczyna zaczeła nalegać to wtedy trzeba by było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Masz racje ze na to trzeba miec czas IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 22.05.04, 19:44 i do tego nie wiadomo czy Monika mialaby na to ochote. Ale jesli na dyskoteke nie chcesz jej zaprosic bo bylyby problemy to co pozostaje- pizza a potem spacer. Trzeba bardziej wysilic wyobraznie aby zdobyc dziewczyne i nie stracic jej wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Masz racje ze na to trzeba miec czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 20:59 Tez popieram Ewika, najlepsze beda lody, albo pizza, co do kursu, to zalezy, niektorzy to lubia, niektorzy nie, wysil wyobraznie, to da duzy efekt, tenis, teatr nawet, ale cos romantycznego, cos czego sie nie robi na codzien, moze z tenisem przesadzilem, ale ja mam udane randki na kortach bo gram drugi rok w klubie, wiec mozna dziewczyne przyjaznie przytulic, pokazac ruch rakieta, ale najpierw trzeba sie samemu nauczyc:/, wiec zostanmy przy teatrze, to nie jest taki zly pomysl, jesli w Twoim miescie jest teatr, to zabierz monike do teatru:) Pozdro dla wszytskich od Kamila, znacie juz nawet moje imie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Masz racje ze na to trzeba miec czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 22:36 Czemu nimt nic nie pisze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Masz racje ze na to trzeba miec czas IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 25.05.04, 22:44 bo codi_par ma na po poludniu do pracy. Wobec tego nie moze widziec Moniki i nic wydarzyc sie nie moze az do srody. Poza tym ostatnio byl bardzo niezdecydowany-lody czy pizza, a Ty mu o tenisie pisales i moze przestraszyl sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Masz racje ze na to trzeba miec czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 07:21 ja niedlugo wloze reke w monitor i mu naprawde przywale:) nic nie jest idealne i czasami cos nam nie wychodzi tak jakbysmi chcieli, ale najwazniejsze to sie niepoddawac:) Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Sorry, że tyle nie pisałem 27.05.04, 18:32 lecz jak robiliśmy sieć w moim bloku to zaczynaliśmy ode mnie, no i pierwszy raz zarabialiśmy kable. Zarobiliśmy z kolegą bez izolacji, przez co małe kabelki wystawały, no i jeden z nich, a dokładnie biało-zielony się urwał. Mineło troche czasu zanim załatwiłem zaciskarkę do kabla, a później serwer siadł i trzeba było go zrobić. Ale już powinno wszystko być ok. Dzięki, że nie zaprzestaliście pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Ale aby zapisać się z dziewczyną na jakieś kursy 27.05.04, 18:38 to trzeba z nią najpierw chodzić. A co do lodów lub pizzy to to na początek, później jakbym z nią chodził to już by było wiele więcej atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: ale nic nie napisales IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 27.05.04, 19:04 czy widziales Monike, czy nie. Ale mysle ze gdybys Ja widzial to pewnie tez rozmawial i wreszcie umowil sie. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Właśnie ostatnio byłem bardzo zajęty 27.05.04, 19:10 nie miałem wolnego czasu. Bo albo praca, albo wyjazd, albo jedno i drugie, więc jej nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par A po za tym 27.05.04, 19:28 nie odpisała na ostatniego smsa, no i nie wiem, czy nie ma nic na karcie, czy to z innego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: A po za tym IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 27.05.04, 19:41 tym brakiem odpowiedzi na sms nie trzeba sie przejmowac.Najwazniejsze zebys sie z nia umowil jak ja spotkasz Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par :D 28.05.04, 06:55 Pierwszy raz jako pierwsza puściła sygnał, zawsze to ja puszczałem, a ona odpuszczała, a wczoraj na odwrót :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 22:51 Chodzicie ze soba czy nie, od czegos trzeba zaczac:] mowie, spiesz sie, bo pozniej moze byc za pozno:):)nie wiem co bym dokladnie zrobil na Twoim miejscu, staralbym sie chyba i to bardzo, ja teraz tez jestem w zasranej sytuacji z Monika(nie Twoja), cos jest miedzy nami nie tak, Ona ma chlopaka a ja nie moge tego zaakceptowac i przezwyczic sie to tego, a zalezy mi, abbysmi zostali przyjaciolmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:02 Do ze nie piszesz znaczy, ze juz sie wziales do dziela?? Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Sorry, że tyle nie pisałem 02.06.04, 15:43 lecz tym razem switch się spalił i trzeba było go wymienić, a nikomu się nie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Byłem z nią na kursach, ja jeździłem super 02.06.04, 15:51 jej gorzej szło, instruktor jej powiedział: "Jeździsz gorzej niż na początku, o czym ty myślisz??" Po kursach poszedłem z Nią na przystanek poszliśmy na około dłuższą drogą, fajnie się gadało. Zaproponowałem pójście na piwo, lecz powiedziała, że nie pije do wakacji. No to zaproponowałem jakiś sok, też odmówiła, ponieważ powiedziała, że jest zmęczona i że chciałaby pojechać do domu autobusem, który miał być za kilka minut. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Zdałem prawko za pierwszym razem :D 02.06.04, 16:02 Lecz ta dziewczyna nie zdała. Wracaliśmy do miasta i instruktor zapytał, gdzie wysiada, a ona powiedziała, żeby ją wysadzić koło rynku, aby miała bliżej do przystanku oraz, że za 10 minut ma autobus. No i ja także tam wysiadłem, przeszedłem z Nią kawałek, no i narazie tyle było. A jak jechaliśmy w samochodzie, siedziała obok mnie, dostała smsa od koleżanki, no i normalnie go odczytała, że jakbym chciał to bym przeczytał co tam pisze, to było, przed egzaminem. Po egzaminie wróciłem do samochodu i znów siedziałem obok niej, no i pisała do kogoś smsa, trzymała komórkę tak abym nie widział, co pisze. Nawet raport jak doszedł to wzieła odwróciła kom. abym nie widział. Lecz coś zobaczyłem i nie jestem pewien, czy to nie było imie jakiegoś chłopaka. No i qrcze nie wiem. Umówiłbym się z Nią, lecz muszę czekać do 10 czerwca do wypłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Zdałem prawko za pierwszym razem :D IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 02.06.04, 18:20 Gratulacja za zdane prawko za pierszym razem. Jesli Monice nie powiodlo sie, to wcale nie musi zaburzyc waszej znajomosci. Wrost przeciwnie; moze byc pretekstem do nastepnego spotkania. Mozesz jej zaproponowac jazdy samochodem od kogos do tego celu pozyczonym. Gdy odmowila pojscia na piwo albo na sok, musiala byc naprawde zmeczona. Za nastepnym razem nie odmowi. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par THX :D Nadarzyła się super okazja 03.06.04, 00:52 Koleżanka robi w sobote imprę. No i teraz muszę spotkać na mieście "Monikę" i ją zaprosić na tą balangę. Qrcze mam nadzieje, że się zgodzi, jeżeli nie to next time pójdę na całość i powiem jej wprost co i jak, jeżeli także nic nie wyjdzie to się chyba załamię i nie będę chyba nic dalej w tym kierunku robił. Qrcze, a kilka dziewczyn na mnie leci, podobają się mi, lecz nic do nich nie czuję. A co do "Moniki" to nie wiem, co zrobię po niepowodzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: THX :D Nadarzyła się super okazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:05 Na mnie tez leci duzo dziewczyn, no i wlasnie dlatego nie mam duzo przyjaciolek, bo jak dziewczyne splawisz to sie wkurzy i tyle, a moja Minia (Monika) jest naprawde super juz powoli sie probujemy pogodzic, nie chodzimy ze soba po prostu raz kiedys sie spotykamy, mi nie przeszkadza, ze Ona ma chlopaka, ale pamietaj,, kiedy dziewczyna Cie splawi, nie wkurzaja sie na Nia, ja tak zrobilem kiedy Monika mnie splawila, teraz jestesmy najlepszymi przyjaciolmi, nie rozmawialismy ze soba od 3 tygodni, ale mam nadzieje, ze mi sie ulozy, spoko Tobie napewno tez, dziewczyny lubia krecic, a numer z SMSem to moze chciala, abys byl zazdrosny bo przeciez Ona napisla pierwsza SMSa nie?? Pozdrowienia i powodzenia, kto szkua ten znajdzie:D:D:D:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: THX :D Nadarzyła się super okazja IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 03.06.04, 17:36 Jak Monika nie zgodzi sie pojsc na balange(moze musi miec pozwolenie rodzicow), to zostaje jeszcze wyznanie, ze Tobie zalezy na niej i chcesz z nia chodzic.I tu bedzie ostateczna rozgrywka- zobaczysz co powie.Nie sadze aby stanowczo odmowila, bo przeciez oglada sie za Toba i wysyla SMS-y... Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par no mam nadzieję, że wyjdzie 03.06.04, 18:01 bo qrcze jak jej bym stanowczo powiedział i jakby odmówiła, to głupio by było później z nią pogadać na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: a gdyby nie wyszlo IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 03.06.04, 18:34 to na zakonczenie rozmowy powiedz jej z usmiechem" z nikim nie bedziesz taka szczesliwa jaka bylabys ze mna" i potem bedziesz mogl swobodnie rozmawiac z nia na miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: a gdyby nie wyszlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 22:12 Sorki, ale te slowa moga Monike zranic, kazdy ma uczucia, jesli odmowi musisz to przyjac, i spytac, czy bedziecie sie chociaz kolegowac, to bedzie lepsze, przynajmniej JEJ nie urazisz:)nie mozesz byc wredny a moim zdaniem tekst typu"Z nkim nie bylabys tak szczesliwa jak ze mna jest wredny", gdyby ktos do mnie tak powiedzal juz bym sie nie odezwal, sprobuj sie postawic w Moniki sytuacji i pomysl, jakie slowa beda najlepsze:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: a gdyby nie wyszlo IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 03.06.04, 23:12 Gleboko sie mylisz Kamilu. Mnie tak jeden chlopak powiedzial, jak mu odmowilam tzw; "reki". Wcale sie nie obrazilam-bylismy przyjaciolmi, a po latach nawet zalowalam ze odmowilam. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par To ja już nie wiem. 04.06.04, 09:33 Wykonam pierwszy plan Luckiego. Czyli zadzwonię i powiem, że chciałem umówić się z fajną dziewczyną, bo ...itd. No i qrcze jak nie wyjdzie to tak sobie myślę, że pójdę do kwiaciarni i zapłacę za kilka róż, aby dostarczyli jej do domu. Jak dawać bukiet to ile róż w bukiecie?? Czy może lepiej po jednej dziennie?? Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par No i qrde po super okazji :( 04.06.04, 09:41 Qrde impreza zaczyna się o 18.00 i skończy się gdzieś o 22.00 - 23.00 i później wszyscy idą na dyskoteke. A ja o 22.00 wracam z pracy. Może ją spotkam na dyskotece, może i nie spotkam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: No i qrde po super okazji :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 13:52 Ewik-dziewczyna?? codipar pierwszy plan i tyle:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: No i qrde po super okazji :( IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 04.06.04, 21:24 A co, ze dziewczyna to znaczy sie ze daje plame? moge qrde lepiej poradzic-po dziwczynsku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: No i qrde po super okazji :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 21:37 Nie o to mi chodzilo, przez caly czas myslalem, ze jestes chlopakiem, hehehe:) Twoje rady sa dobre, ale z niktorymi chyba moge sie nie zgodzic, zawsze jest mala roznica zdan:)a kazdy musi byc soba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Czajnijcie na te róże i mi doradźcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:15 Ja bym raczej sprobowal oobiscie dostarczyc roze, byloby monisi milo, jakis smieszny tekscik przy wreczaniu, no ale tez mozesz to potraktowac powaznie, nie wiem jaka Ona jest, wiec pomysl, czy lepiej zartem czy na powanie, wez sie w garsc i zawiez te kwiaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Czajnijcie na te róże i mi doradźcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:16 Tak wogule to ja nie chce nic mowic, ale ta monika jest w moim wieku, tez zdaje na prawko:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Ale mi chodzi, że wrazie gdyby odmowiła 05.06.04, 12:23 to wtedy, narazie wiesz są inne sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Ale mi chodzi, że wrazie gdyby odmowiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:14 Wiem, ze sa inne sposoby, jest ich sporo, wiec zajmij sie jednym z nich i do dziela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: jak z rozami IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 05.06.04, 13:23 codziennie jedna , to byloby bardziej orginalnie. Do tego maly bilecik z sympatycznym tekstem"dzisiaj slonce swieci dla wszystkich, Tobie dodaje kwiatek , by Ci ladnie pachnial"itepe Caly bukiet naraz najczesciej szybko wiednie, wrzuca sie do kosza i zapominia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: jak z rozami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 21:04 Jestes dziewczyna, to z kwiatami wiesz lepiej, ja sie na tym nie znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: jak z rozami IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 05.06.04, 22:51 masz racje, my dziewczyny dostajemy kwiatki dosc czesto. zastanawiam sie tylko dlaczego nie daje sie ich swoim chlopakom? Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Byłem na dyskotece wczoraj 07.06.04, 00:07 Ona była na 18nastce u koleżanki, myślałem, że później będzie na dyskotece, lecz jej nie było. Skontaktowałem się z nią, wysłała mi smsa mimo iż na karcie miała tylko na sygnał i teraz już nie ma. To chyba dobry znak :D Po wypłacie będę jej musiał doładować kartę. Qrcze czego do 10tego tak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Byłem na dyskotece wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 11:21 Niezle, powodzenia, oby tak dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Coś w pracy mówią, że przelew ma być 07.06.04, 17:47 przed Bożym Ciałem, mam nadzieję, że tak będzie to bym ją zaprosił na dyskoteke 10tego, albo coś takiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Coś w pracy mówią, że przelew ma być IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 07.06.04, 19:01 Ja tez mam nadzieje , ze zaprosisz Monike przed dziesiatym. Z drugiej strony zastanawiam sie czy koniecznie musisz czekac na przelew;w koncu napewno masz w kieszeni pare zlotych zeby umowic sie na spacer i zafundowac jej lody. Zwykle tak sie zaczyna. Nie koniecznie od dyskoteki i duzych wydatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par No wiesz przed wypłatą bida, mam z 15 zeta 07.06.04, 19:25 Od ojca chciałem pożyczyć, lecz ma kase na koncie do którego nie ma karty, a wyjeżdza przed otwarciem banku i wraca po zamknięciu. Może jutro od niego coś pożyczę, jeżeli nie pojedzie. A po za tym trudno teraz coś będzie ponieważ, oni teraz mają próbne matury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: jak ona ma teraz probna mature IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 07.06.04, 19:48 to lepiej zostawic ja w spokoju; Poslij jej sms ze trzymasz kciuki i ze pewny jestes ze jej dobrze pojdzie. Czyli pozyczka od ojca tez nie ma sensu. Zreszta do 10-tego juz niedaleko. Niedobrze byloby zaczynac chodzenie z Monika od pozyczek-nie wiem dokladnie dlaczego- ale sadze, ze gdyby ona o tym wiedziala, to moze nie chcialaby sie umowic. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par "gdyby o tym wiedziała, to może 08.06.04, 09:27 nie chciałaby się umówić". Dlaczego tak uważasz?? Przecież to pożyczka od ojca, po za tym kasę mu oddaję od razu. A co do tych matur to fakt, może lepiej poczekać, aż się skończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: "gdyby o tym wiedziała, to może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:25 Co do matur poczekaj az sie skoncza, to jest dobry pomysl, a z pozyczaniem kasy od ojca, tak moze ewik sie lepiej zna:) bo ja dziewczyna nie jestem, ale nie widze w tym przeszkody, dla mnie nic w tym dziwnego:], moj ojciec nic nie ma do moich randek, a wrecz przeciwnie, pozdro dla wszystkich:) sorki, ale teraz bede rzedziej pisac, musze poprawki pisac, a najgorzej jak sie pisze poprawki na 5:), to Monika nie jest w moim wieku, bo ja mam za rok mature, teraz musze podwyzszyc troche srednia wiec nie bede czesto, powodzenia z Monia, wymysl cos jak sie matury skoncza, wiesz dziewczyna lubi jak chlopak ja zaskakuje, zrob cos wyjatkowego, a Twoje notowania wzrosna:D:D:) Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Pewna osoba mi powiedziała, że doładowanie 09.06.04, 08:10 jej karty to troche dziwne, odradzała mi tego. hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Haha :D Już jest kasa na koncie :D 09.06.04, 08:13 No więc teraz trzeba się jakoś umówić. Qmple cos planują, aby w czwartek pójść na Troję, no i qrcze wziąłbym ją zaprosił, co o tym sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Haha :D Już jest kasa na koncie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 14:21 Z doladowaniem karty to nienajlepszy pomysl, ale kino moze byc, a idziesz tam z kumplami?? Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Wiesz jezeli szedlbym z nia 09.06.04, 21:19 to qmple poszliby oddzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Wiesz jezeli szedlbym z nia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 22:36 No tak juz lepiej:D Troja chyba monisi sie spodoba, ale niektore dziewczyny nie lubia takich filmow, ale powodzenia, probuj szczescia, nieraz sie udaje Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Zdawała próbną maturę z historii, więc 10.06.04, 06:43 Troja powinna jej się spodobać. Po za tym qmpel mówił, że w kinie na tym filmie są bardzo dobre efekty dźwiękowe, głośniki do okoła. Podobno nieźle jest podczas jazdy kawalerii. Ale dzisiaj także jest dykoteka w najlepszym klubie w mieście, lecz w Boże Ciało to chyba nie bardzo na dyskotekę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Zdawała próbną maturę z historii, więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 10:09 Masz racje dzisiaj nie wypada na impreze:] Troja bedzie dobra mysle:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Zdawała próbną maturę z historii, więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 18:26 Kurcze piszcie cos bo watek stracimy:] Pozdrowienia dla wszystkich:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Jak narazie wszystko zmierza w dobrym kierunku 13.06.04, 15:51 poznałem kolejną koleżankę z jej klasy. Troche z nimi rozmwiałem na ten temat i mówią, że mam szanse :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Jak narazie wszystko zmierza w dobrym kierunk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 17:33 Bardzo ladnie:D a ja ide na jeden osiem l, maja koncert, tylko jeszcze nie wiem z kim:/:/:/ i to jest problem, monika ma z kim isc, paulina tez, a marte nie wiem czy zapraszac:) JA pomysle nad tym, a Ty jak masz szanse to nie marnuj okazji, bo w pewnych wypadkach pozniej moze byc za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Jak ją zdobyć?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 17:31 Pisz co u Ciebie:) bo dlugo nic nie napisales, a ja poznalem ostatnio fajna dziewczyne, tak jakos nie wiem co sie ze mna dzieje?? zawsze latwo mi szla rozmowa z kazda, a z Nia nawet pogadac nie moge bo mi jezyk lata:/ moze Ona przypadla mi do gustu, raz rozmwialismy a juz ja tak bardzo polubilem:) kurcze co jest ze mna?? co jest ze mna?? Zycze wszystkim tego samego a zwlaszca Tobie codi-par, przyda sie szczescie i uczucia to 80% sukesu:]:]:] Pozrowienia dla wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par No to spoko, widzisz ja tak samo miałem 16.06.04, 10:27 Ale qrcze czegoś złego się dowiedziałem. Że chyba podoba jej się jakiś chłopak :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywało i tak... Re: No to spoko, widzisz ja tak samo miałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:28 Czy tym chłopakiem aby nie jesteś Ty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: No to spoko, widzisz ja tak samo miałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 16:33 Nawet jesli to nie jestes Ty, to sie przejmuj tylko JEJ sie podoba:) a to nic nie znaczy:] wiec spokojna glowa, sa inne problemy ktorelepiej rozwiazac, zaprosiles monike gdzies?? Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Dzwoniłem do niej, chciałem ją zaprosić 16.06.04, 23:12 lecz nie odbierała. Myślałem, że może nie chce ze mna rozmawiać, albo że śpi, bo ona często po południu to robi. Później przy mnie dzwoniła do niej koleżanka, no i też nie odbierała. Co znaczy, że spała. Więc jednak napewno pierwsza myśl odpada :D A teraz mam do pracy od 14:00 do 22:00, więc raczej trudno będzie. Ale w sobote zadzwonię do niej i ją gdzieś zaprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Chyba raczej nie :( 16.06.04, 23:07 No ale nic nie poddam się, spróbuję może się uda, zresztą musi się udać. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Lucky, a jak tam u Ciebie z tą dziewczyną?? 16.06.04, 23:13 Czy są jakieś postępy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Lucky, a jak tam u Ciebie z tą dziewczyną?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 07:38 Staram sie ja moge, ale nie mam jak zdobyc JEJ numeru telefonu, adresu, nic o Niej nie wiem:/, ale sie dowiem, nie bez powodu mam pelno znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Lucky, a jak tam u Ciebie z tą dziewczyną?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 07:39 Jeszcze gdubym chociaz nazwisko znal:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Lucky, a jak tam u Ciebie z tą dziewczyną?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 07:46 Ale ogolnie to nie jest zle, ostatnio spotkalem ja na koncercie, byla z kolezankami, a mimo to zaczela kolo mnie tanczyc udajac, ze mnie nie widzi, ja tez napoczatku zdziwiony:"Czesc marta, co Ty tu robisz:O" Ona sie usmiechela i tez czesc powiedziala, chwile potanczyla kolo mnie, pogadalismy moment i wrocila spowrotem, ale odprowadzilsmy Je z kolezankami kawelek ja i moi kumple, lubie JEJ oczy zawsze gdy kolo Niej przechodze patrze JEJ w prosto i moze troche natretnie:) w oczy, a Ona za kazdym razem sie usmiecha, ciesze sie, ze marte poznalem:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par No to spoko 17.06.04, 12:25 A co do nr. telefonu lub/i adresu możesz koleżanek zapytać, oczywiście jeżeli masz do nich zaufanie, że nic nie powiedzą, że się wypytujesz o Nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: No to spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 17:18 Mam do Niej zaufanie ale wole z Nia o tym nie rozmawiac, mam czas, wszystko w swoim czasie, jeszcze marte kiedys sptkam i mysle, ze niedlugo:) adres moze poczekac, najpierw musimy sie lepiej poznac, ja nie zapraszam nigdzie dziewczyny, z ktora tylko raz rozmawialem:] Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Dzisiaj będę musiał gdzieśzaprosić 'Monikę" 19.06.04, 01:00 Mam nadzieje, że się uda. O szczegółach poinformuję pod wieczór, lub w niedzielę :D Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Napisała mi abym był w sobotę na dyskotece, 22.06.04, 15:26 lecz koleżanka zaprosiła mnie na 18-tke. I nie wiem, czy proponować jej, żeby ze mną tam poszła?? Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Zresztą też musiałbym pogadać 22.06.04, 16:48 z osobą obchodzącą urodziny, czy bym mógł z nią przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Zresztą też musiałbym pogadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 13:00 Pogadaj i sprobuj to zalatwic:] moze sie udac, bo ja mam pecha, bo marta, ktora mi sie spodobala ma chlopaka:/why?? ale i tak ja lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Nie martw się jakoś będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 22:19 Nie martwie sie tak, ale ostatnio rozmawialem z monika, stara milosc nie rdzewieje, sam mam metlik w glowie, sam nie wiem na ktorej mi bardziej zalezy, pogubilem sie we wlasnych uczuciach, nie rzycze tego nikomu, miales napisac co z Twoja monika?? Mam nadzieje, ze dobrze:] Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par No więc umówiłem się z nią, znaczy się 24.06.04, 17:08 napisałem smsa, czy by gdzieś nie poszła, wiesz coś takiego. No i nie odpisała mi narazie nic, a puściła mi już 2 sygnały. No i nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par A co do Twojej to Ci powiem tak: 24.06.04, 17:10 że jeżeli nadal coś czujesz do byłej, no to jak chcesz to się z nią umów. Bo ta nowa to ma chłopaka. A to fakt stara miłość nie rdzewieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: A co do Twojej to Ci powiem tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 23:09 All to jest takie troche glupie od jednej do drugiej, nie jestem juz sam pewny swoich uczuc, musze sobie wszystko przemyslec, a co do sygnalkow, to moze nie ma kasy na koncie, i chciala, zebys napisal gdzie i kiedy?? Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Odpisała na drugi dzień, że dopiero 26.06.04, 14:39 jej sms doszedł. No i żebym był na dyskotece w nastepną sobotę, lecz u mnie praca, no i lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Jak ją zdobyć?? IP: *.ozarow.net / *.ozarow.net 26.06.04, 18:13 stary strzel se pamięciówke z tego powodu jak nie umiałeś na poczatku zadziałąć i jeżdzij dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Jak ją zdobyć?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 09:38 Nie mow o dzialaniu od poczatku, bo czasami nie wolno mowic wprost, trzeba poczekac na odpowiedni moment i do dziela:]Pozdrowienia dla wszystkich sorki, ze dlugo nie pisalem:], a Ty codi, jak nie mozesz sie z Nia spotkac to postaraj sie zmienic date spotkanaia, tak aby wam obojgu pasowalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par W weekend byliśmy oddzielnie w innych miejscach 29.06.04, 12:44 narazie nic nie robię, poczekam jeszcze troche. W sobotę mogłem zakręcić z taką inną dziewczyną, lecz ta pierwsza bardziej mi się podoba. No ale później coś zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Ups, I feel it again:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 20:48 Tylko nie krec z dwoma naraz!! To Tobie na dobre nie wyjdzie, wiem cos o tym, wiec wysluchaj dobrej rady, jesli nie wyjdzie z monika, mozesz sprobowac z druga:] ale pod zadnym innym pozorem nie rob tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par No wiem, lecz ta pierwsza to nie wiem 01.07.04, 16:30 czy z nią wyjdzie, ostatnio czuję jakbym się od niej oddalał. Lecz będę próbował z nią nadal. Jak z nią nie wyjdzie to wtedy będę pewnie z tą drugą, albo taką jeszcze inną. Bo z tą drugą trudno umówić by mi się nie było, a z tą trzecią to wystarczy abym coś powiedział i jest. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par U mnie jak narazie cisza, nic się nie dzieje 03.07.04, 13:49 A jak tam Lucky u Ciebie?? I coś dawno Ewik nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: U mnie jak narazie cisza, nic się nie dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 21:46 Dlugo nie pisalem, wiem:(, jestem na dziale teraz, z monia jest u mnie dobrze, a z marcia nie wiem, szukalem Jej po wszystkich czatach, ale nie znalazlem, bo marcia ma stalke, ale nie moze gg zainstalowac, pzdro dla Ciebie, powodzenia z monika papa Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Qrcze nie wiem co z dziewczynami 06.07.04, 15:48 Ta pierwsza bardzo mi się podoba, lecz mam z nią słaby kontakt, znaczy się mało ją widzę. Ta druga jest zajebista z charakteru, też jest ładna, lecz ta pierwsza ładniejsza. I wiem, że z tą drugą jakbym chciał to bym się umówił bez problemu, a z tą pierwszą to nie wiem jakby to było. Zobaczę jak nie wyjdzie z tą pierwszą to wtedy pewnie będę z drugą, chociaż sam jeszcze nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Qrcze narazie lipa na maxa 15.07.04, 21:23 nie mam z nią prawie żadnego kontaktu, mam nadzieje, że się to zmieni, lecz już sam nie wiem, co robić Odpowiedz Link Zgłoś