wilsberg
29.07.11, 09:20
czas na nowy watek tuz przed 50-tka czyli 50 wpisem:) ilez to tresci mozna zamiescic w takim malenkim wateczniku:) bez ladu i zwiazku? zapraszam tatka w nowym watku do rozmowy i zadawania pytan, odpowiedzi na ktore pewnie nie znam, ale pomyslec moge:) slowem nicki rozne nadal mile widziane;)
temat: dwie moralnosci. zanim podejme lub wyszukam:) odpowiem wzgledem siebie dla jasnosci. nikt nie stoi ponad prawem, nawet ziobro (czyt. o nadprawie). nie istnieje zaden powod ani przyczyna, by postepowac niezgodnie z prawem (wyjatek: dzialania rutkowskiego- przeze mnie niepochwalane- ogladaj jesienia w tv publicznej 35 min reportaz o ww i jego akcjach). kapowanie? nie przyszlo tatku ci nigdy do glowy, ze mnie moze emocjonalnie, zyciowo, zawodowo i towarzysko blizej do msz niz do anonimowej (tylko w pewnym sensie) autorki forumowych wpyowiedzi, ktora notorocznie nie przestrzega regulaminu?
jedno chcialbym jeszcze od ciebie tatek wiedziec? pytanie bedzie pozniej do ciebie postawione.
klaniam sie zyczac udanego dnia. dzis ustawiam ksiazki. policzylem ile mam: lacznie 620 metry plus kilka kupek, ktorym musze znalezc nowe miejsce.
wilsberg