Gość: delusa IP: *.27-151.libero.it 27.05.04, 21:05 Straszna.... romantykow pozarl smok i sie tylko oblizal. Oglosmy pomor wielki, kleske zywiolowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja_obiekt Re: Posucha 28.05.04, 00:38 Czyżby to apf, ale na wakacjach w Italii? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly W Australii to jest dopiero posucha... 28.05.04, 01:25 Tak, bez watpienia, ta osoba pisze z Italii. A tam maja dobre, tanie wino. Tym masz glowe to_ja_obiekt! To myslisz, ze apf przebral sie kobiete i chce teraz uwodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon W kwestii - czy to Apf pisze... 29.05.04, 12:38 Ja tam nie sądzę, by to był Apf. To chyba niemozliwe, by "męska szowinistyczna świnia" (tak sam o sobie pisał - to cytat!) nagle i bez ostrzeżenia zmieniła poglady i podawała się za kobietę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: W kwestii - czy to Apf pisze... 30.05.04, 00:58 To był żart oczywiście. Napisałam tak dlatego, że treść wątku przypominała mi "majaczenia" apf-a, jakie tu często uskuteczniał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.wujek.dobra.rada Re: Posucha 28.05.04, 13:08 Cara Delusa, non essere cosi delusa. Tirati su. Ci sono io. Bacioni, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Posucha IP: *.27-151.libero.it 07.06.04, 14:20 Grazie, Zio! Sto meglio, mi sono rifatta le tette e la bocca e ti mando tanti baci artificiali (più o meno) ;) Saluti, Delusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Posucha IP: *.27-151.libero.it 11.06.04, 15:47 Posucha wzmocnila front, zieje gazem uziemiajacym, a ja mam czkawke. I tak szlag trafil towarzystwo festujace, nie mowiac o tzw. smokach romantycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Posucha IP: *.27-151.libero.it 11.06.04, 17:01 Kurczaki niepieczone, ogloscie front wyzwolenczy, bo Was wytrulo w namistke i jeszcze szaty zgrzebne porozrzucalo po calym kontynencie. Co za pomor! Chyba tylko Myszce Miki udalo sie umknac w swiat konwenansow... Odpowiedz Link Zgłoś