Gość: Kasia P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 21:41 Jak się.. odkochać? Jak przestać o nim mysleć? Jak wyeliminować sny z nim w roli głównej?Jak ponownie zacząć żyć bez niego? Jak ponownie zacząć..mysleć o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HEhe Re: Sposoby na odkochanie IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.05.04, 23:02 zakochaj sie w kims innym... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Sposoby na odkochanie 29.05.04, 23:30 Tak łatwo to nie ma.:-( Jeżeli rozstaliście się spokojnie, to spróbuj może zająć się czymkolwiek z tego, co Cię interesuje (nie uwierzę, że pozwoliłaś, by uczucie przesłoniło Ci cały świat, wyeliminowało Twoje zainteresowania, pasje, hobby), pasjonuje. Może zapisz się na kursy jakiegoś języka obcego n.p.. Napewno nie zamykaj się ze swoimi zbolałymi myślami w domu - umów się na kawę z Najlepszą Przyjaciółką, wypłacz jej się "w mankiet", odnów zaniedbane znajomości, kup bilet na interesującą sztukę do teatru i z tej okazji zrób się na bóstwo (dopuść do siebie myśl: "A Ty mnie nie możesz podziwiać - nie wiesz, co tracisz!"), jeżeli Cię to bawi - idź na zakupy i kup coś - drobiazg, który Cię ucieszy. Nie daj się smutnym myślom. Najlepiej - zmęcz siebie nawałą rzeczy do załatwienia - zrobienia, które po powrocie do domu zostawią miejsce tylko na jedną myśl p.t. "jak najszybciej wtulić nos w poduszkę". Zafundowanie takiego kołowrotka na tydzień lub dwa pozwoli odseparować się od przykrej i smutnej rzeczy. Potem spojrzysz na nią bardziej chłodnym okiem i spokojniejszym sercem. Natomiast jeżeli rozstanie było burzliwe. Może pomóc wyjazd do miłych Przyjaciół, spokój, wyciszenie. Tak sądzę ja. Nie ma rady na złamane serce. Wszystcy radzą podług siebie - swojej osoby. Może coś dopasujesz do siebie? Tego Ci życzę. Trzymaj się. :-) Falconetta Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Sposoby na odkochanie 30.05.04, 00:36 Falcon, wyjęłaś mi to z ust:) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Sposoby na odkochanie 30.05.04, 15:56 ooo Janek się pojawił, jakoś tak brakowało mi Ciebie (bez żadnych podtekstów) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Sposoby na odkochanie 30.05.04, 17:42 kasia-s napisała: > ooo Janek się pojawił, jakoś tak brakowało mi Ciebie (bez żadnych > podtekstów) :)))) a mnie nie. bylo troche spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Sposoby na odkochanie 31.05.04, 01:36 No nie, same znajome:)) Miło Was spotkać znów w przestrzeni. Wszystkie. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia P Re: Sposoby na odkochanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 07:21 Falcon- serdeczne dzięki!!! Dziś pójdę na długi spacer..zapowiada się piękny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: Sposoby na odkochanie 30.05.04, 12:11 Gość portalu: Kasia P napisał(a): > Falcon- serdeczne dzięki!!! Dziś pójdę na długi spacer..zapowiada się piękny > dzień. dobry pomysl i moze sie usmiechaj do ludzi i im daj troche radosci, a zapomnisz o swoim smutku. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia P Re: Sposoby na odkochanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 12:57 Smutek...pozostanie,ale może rzeczywiście uśmiechając się do innych na chwilkę o nim zapomnę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Sposoby na odkochanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 20:43 Tylko szczescie i smiech pozwola Tobie oderwac sie od smutnej rzeczywisosci, wiec co przezywasz, bo w tej chcwili przezywam to samo, nie potrafie o Niej zapomniec, nadal cos do Niej czuje i bardzo mi zalezy, najlepsza na zapomnienie chwilowe oderwanie jest rozrywka, ale nigdy nie zapomnisz calokwicie Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Sposoby na odkochanie 31.05.04, 01:37 Wszystko zblaknie. Nie chodzi o to by zapomnieć, ale żeby już nie wzbudzało emocji ani nie otwierało zabliźnionych ran. Wszystko płynie, uczucia też. Czego nie podlewasz, w końcu uschnie... Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś