Dodaj do ulubionych

Wyciagnij dlon

IP: *.27-151.libero.it 14.07.04, 20:47
Wyciagnij dlon, pomocna dlon, to tylko pieciopalcowy wysilek
podaj ja w dal, niech zyje bal
i niech sie przekreca glupcy...
Tak naprawde, to szukam kogos w tej sitwie, kogos, kto nie zapomnial, ze
zycie jest cholernie trudne i nie latwo sie wspinac na wyzyny.
Ot, tak, pogadac bym chciala...

Obserwuj wątek
    • troll16 Re: Wyciagnij dlon 14.07.04, 20:59
      Witaj :-) Skoro chcesz pogadać :-)
      • Gość: delusa Re: Wyciagnij dlon IP: *.27-151.libero.it 14.07.04, 21:03
        Jasne, pogadam.
        Problem w tym, ze czuje sie samotna w ten wieczor. Nie usypie gory z wora
        wiorow, nawe jak bym chciala. Widzisz, trudno jesr mi sie otworzyc, ale dlon
        sciskam. MOCNO.
        • mandaryn_ka Re: Wyciagnij dlon 14.07.04, 21:11
          Nie czuj się już samotną :-)
          Przecież masz nas...:-)

Pomyśl sobie, że każdy zaznaczony na tym forum nick, to przyjazna Ci osoba :-)
        • troll16 Re: Wyciagnij dlon 14.07.04, 21:11
          To i ja Twoja mocno sciskam.

Siedze sama w domu i pracuje, pracuje i tez czuje sie samotna...
          • Gość: delusa Re: Wyciagnij dlon IP: *.27-151.libero.it 14.07.04, 21:20
            Hej!
            Szalone istoty!
            Tak sie madrze ku chwale ojczyzny, ale ja tez niby pracuje. Facet gdzies w
            przestrzeni, chyba wroci??? Smutno mi, tesknie za krajem, za mentalnoscia,
            dowcipem, za historia, rytmem jednostajnym i nie, trudno to wytlumaczyc.
            Bywam w Polsce (zaznaczam sikiem parabolicznym :) granice i miejsca), ale to
            nie rownoznaczy sie z kontaktem z ludzmi.
            Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie,

Delusa
            • mandaryn_ka Re: Wyciagnij dlon 14.07.04, 21:26
              My też Cię pozdrawiamy serdecznie Deluso !

Facet wróci jak bumerang, szybciej niż się go spodziewasz...;-)
              Też pracuję, choć idzie mi to dziś jak krew z nosa...
              Ale cóż, pora mojej prężnej wydajności już dawno minęła ;-)
              • Gość: delusa Re: Wyciagnij dlon IP: *.27-151.libero.it 14.07.04, 21:32
                Hej, owocowo-cytrusowa!
                Wazne, by karku nie zginac, gdy tego nie zadaja. ;)
                Ja tak sobie przemnazam slowa, ale tak szczerze, to w duszy slusze las
                mazurski, szemrzacy wierszem odglos jeziornych fal, zaklopotanego bociana i
                chor smieszek-rechotek. :)
                • mandaryn_ka Re: Wyciagnij dlon 14.07.04, 21:34
                  i zapewne czujesz woń tych Polskich kwiatów - stokrotek, fiołków, kaczeńcy
                  i maków...
                  Bo gdzież indziej na świecie rośnie tak cudowne kwiecie ? :-)
              • troll16 Re: Wyciagnij dlon 14.07.04, 21:32
                A więc widac, ze wszyscy dzisiejszego wieczoru prackujemy :-(
                ja mam duzur w pracy i raczej szybko nie wyjde :-(

A co do faceta- Mandarynka ma racje- wróci jak bumerang :-)0
                • mandaryn_ka Re: Wyciagnij dlon 14.07.04, 21:36
                  Pozdrawiam Cię Trollciu bardzo serdecznie, nie zaśnij mi tam na posterunku ;-)
            • bart68 Re: Wyciagnij dlon 14.07.04, 21:29
              Nie tęsknij, wszak kraj ojczysty i ludzi stąd masz na odległość myśli.
              Teraz siedzę tuż tuż przy Tobie i próbuję odgarnąć Ci włosy z twarzy.Widzisz
              jakie to proste ?
              • mandaryn_ka Re: Wyciagnij dlon 14.07.04, 21:32
                :-)
                Bart68...
                To było piękne...

Zatem, zostawiam Cię Deluso w bardzo dobrym towarzystwie :-)
                Zmykam dalej pracować.
                Dobranoc :-)
              • Gość: delusa Re: Wyciagnij dlon IP: *.27-151.libero.it 14.07.04, 21:34
                Bart, proste, jak semafor na zielonym, tylko, kurka wodna, trudno mi wstawic
                jedynke w biegach...
                Mam nawet spontaniczne rowiazanie, kupie sobie zycie z automatyczna...
                • bart68 Re: Wyciagnij dlon 14.07.04, 21:39
                  Warto się pomęczyć z tymi biegami. Jak opanujesz 5 biegów i wsteczny to życie
                  poleci jak z płatka ( na płatek):)
                  • Gość: delusa Re: Wyciagnij dlon IP: *.27-151.libero.it 14.07.04, 21:46
                    Tak mi kwiatowo cmisz, ze chyba Ci bukiet posle Inerflora....
                    Patrze jak brew unosisz, niby gniewnie, niby zartem i tylko w zalamaniu Twych
                    rzes znajduje ukojenie.
                    • bart68 Re: Wyciagnij dlon 14.07.04, 21:56
                      Trudno mi się oprzeć wizji Ciebie skąpanej w płatkach róży, niczym nimfetki
                      z 'American Beauty'..... My delusion, my Italian Beauty:)

• Gość: delusa Re: Wyciagnij dlon IP: *.27-151.libero.it 14.07.04, 22:13
                        Do tej Twojej elfetki z marzen brakuje mi zdarzen, ale nie proznuje.
                        Uchwyc te chwile, w zakolu mojego usmiechu, nie zadrzyj, nie ulegnij. Tylko mi
                        swobode daj tych fal piaszczystych, tej miety pachnacej o zmierzchu i wyzwol
                        cialo ze switem, by nagocia powitalo jeziora bryze.
                • Gość: delusa Re: Wyciagnij dlon IP: *.27-151.libero.it 14.07.04, 21:41
                  Dzieki!
                  Takie normalne slowo, zapomniane przez wszechswiat.
                  Ja mam tylko dusze prosta, na przestrzal. I gdybym tylko mogla, na pieciolinii
                  palcow dalbym koncert w durach. GRAZIE, GRAZIE, a reszta to bzdura.
                  • Gość: delusa Re: Wyciagnij dlon IP: *.27-151.libero.it 14.07.04, 22:41
                    No coz, dziekuje za nocne pogwarki, niewiele nas i was i szkoda.
                    Widac poduchy wypchane i kolderki cieple, ach, zapomnialam o istotach ludzkich,
                    co Wam te nocke ogrzewaja przyjemnie. Saluto!

Delusa
                    • Gość: delusa Re: Wyciagnij dlon IP: *.27-151.libero.it 19.07.04, 17:49
                      No i jak popoludniowe herbatki i herbatniki przygotowane?
                      Osmielam sie na gwalt o udzial w palaninie prosic, a tylko krzewiasto
                      usmiechniete hibiskusy kiwaja glowami. Dalej i dalej, az po ranny zew, niech
                      nam gwiazda zaranna...
                      • Gość: delusa Re: Wyciagnij dlon IP: *.27-151.libero.it 19.07.04, 19:01
                        I pustka ma moje monologi na material do smiechu. Hej! Polubownie rozwiaze Wam
                        jezyki, tylko mi dajcie szanse!
                        Kogo dzisiaj ukrzyzowaliscie, komu odddaliscie westchnienie? Czy jest wsrod Was
                        odwazne jestem, ktore przekory sie nie boi i doi wszechswiat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka