Dodaj do ulubionych

Jadę sobie...

03.09.04, 12:04
... do przyjaciół dziś po pracy :-) Pogoda piękna, sprzyja eskapadom, ujrzeć
Śląsk (tam jadę) w pełnej słonecznej krasie - cóż to będzie za rozkosz dla
oczu :-) A rozkoszą dla podniebienia będzie rakija :-) Wypiję wieczorkiem za
pomyślność Naszą i Waszą ;-)
Obserwuj wątek
    • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:10
      Ejże Hetakusie, a my tu już z Larixem Twoje zdrowie pijemy tyskim!:)))
      • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:11
        To ja Was przebiję procentami ;-)
        • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:15
          Nooo tylko nie przesadź Waść!;))))
          • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:17
            a co ja Wam będę żałował :-)
            • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:21
              ... i sobie...;)))
              • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:23
                za siebie to tylko jeden kieliszek, a do tego po jednym za każdą/każdego z
                Was :-) ostatecznie za siebie mogę nie wypić ;-)
                • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:26
                  Eeee, nie musisz się tak poświęcać;)))
                  • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:27
                    ksiądz poeta napisał: "spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą", więc
                    wdrażam te słowa w zycie, nie wiem tylko czy zgodnie z intencją autora...
                    • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:30
                      Łoj, coś tu chyba sobie dorabiasz;))))
                      • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:34
                        a gdzieżbym śmiał ;-)
                        • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:36
                          Śmiał to się dopiero będziesz;)))
                          • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:40
                            ja już się śmieję :-) choćby z radości, że parę paskudnych typów zostawię
                            mnóstwo kilometrów za sobą, chociaż na te marne 2 dni :-)
                            • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:43
                              Nooo, ale zostawisz i całkiem miłe typki;)))
                              • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:46
                                miłe typki są na FR, w realu jest ich mniej, albo się pochowali...
                                life is brutal and full of zasadzkas...
                                • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:48
                                  Hi, hi... full of zasadzkas:)))

Miałam na myśli wlasnie te z FR...:))))
                                  • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:50
                                    ha, ha, o Waszej wartości to nie musisz mi przypominać, w końcu ze 3 tysiące
                                    moich tutaj wpisów o czymś świadczą :-)
                                    • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:54
                                      Dokładnie 3.510 bez dzisiejszych:)))))))))
                                      • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:58
                                        o, to masz chyba więcej ode mnie, no ale Tobie dorównac ... nie da się :-)
                                        • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:03
                                          Moich jest 3.986! Tak więc... jak się trochę postarasz...:)))
                                          • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:05
                                            o to może jeszcze dzisiaj jubileusz ;-) nowa okazja do świętowania będzie :-)
                                            • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:08
                                              Już przekroczyłam 4tys.! Co masz dla mnie?:)))
                                              • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:11
                                                ale będziesz teraz nosa zadzierać ;-)
                                                • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:13
                                                  A co!;)))
                                                  • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:15
                                                    a mnie to i tak nie imponuje, jakbys miała tak z 50 tysięcy to co innego ;-)
                                                  • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:16
                                                    Ło matko! To chyba przyjdzie mi tak klikać do emerytury;)))
                                                  • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:19
                                                    a co, nie chce Ci się ? leniu jeden !!!
                                                  • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:22
                                                    A jak mnie reumatyzm dopadnie? Wzrok osłabnie? Stara babinka będę i co, też mam
                                                    klikać? A tu młodzież sama;)))
                                                  • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:24
                                                    Ty tu się nie wykręcaj tylko wyrób normę przed emeryturą ;-)
                                                  • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:27
                                                    No chyba, że dla Ciebie!:))))
                    • larix31 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:31
                      :)))"tak szybko odchodzą".....to musiał byś Korzeniowski...:)
                      Myślę, że ks. Twardowski wybaczy...
                      • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:35
                        Hej Larix, czy Ty aby nie za dużo tego piwka wypiłeś?;)))
                        • larix31 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:37
                          ..chyba muszę przestać, bo mi jakaś biała "myszka" siedzi obok
                          klawiatury...:))))
                          • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:40
                            Moja na dodatek świeci...;)))
                            • larix31 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:44
                              Meg ...Ty też je widzisz..? :)
                              • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:46
                                Je? Nieee, ze mną nie jest jeszcze tak źle! Ja widzę tylko jedną! Ale świeci i
                                tak dziwnie na mnie patrzy...;)))
                                • larix31 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:47
                                  Nie mów, bo aż się boję...:))))
                                  • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:51
                                    Eee, nie groźna jest... o teraz coś do mnie mówi...;))))
                                    • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:54
                                      Meg, przepraszam, że wtrącę, ale intryguje mnie to coś co widzisz:)
                                      • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:56
                                        Ha, Malinko, Ty co prawda piwa nie pijesz, ale... może po odpowiedniej ilości
                                        wina uda Ci się zobaczyć to cudo!;)))

Ojej... idzie w moją stronę!
                                        • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:00
                                          No to wypijam "odpowiednią ilość"....i nadal nie widzę tego cuda, które na
                                          dodatek idzie.
                                          Chyba ilość nadal nie jest odpowiednia......;)
                                          • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:06
                                            Widać masz mocną główkę!;)))
                                            Moje cudo właśnie położyło się na plecach? grzbiecie? o podłożyło sobie łapki
                                            pod łebek! I... chrapie! O rany, już chyba dam spokój z tym tyskim...;)))
                                            • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:20
                                              Daj temu Małemu Skarbowi troszeczkę, zobaczymy co będzie się działo:)
                                              • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:24
                                                Hi, hi, toż to ciągnie jak smok! Ale numer! Ciekawe czy ja też jej świecę?;))))
                                                • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:47
                                                  a to-to gada? Jeśli tak, zapytaj czy widzi wokół Ciebie aureole:)
                                                  • ari43 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:51
                                                    Hi, hi, powiedziało, że aureoli ani śladu...;)) Skrzydeł też;))
                                                  • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:54
                                                    Ups, byłam akurat w swojej drugiej skrzynce i zapomniałam się przelogować:)))
                                                    Ale to ja meg25:))))))
                                                  • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:59
                                                    to-to ma w takim razie cos ze wzrokiem:) Powiedz, że kazałam do okulisty iść:)
                                                  • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 14:09
                                                    Powiedziałam i wiesz co? Dostało czkawki ze śmiechu!;)))
                                                  • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 14:18
                                                    Mycha-pijaczka. Nie dość, że świeci, gada, chrapie, źle widzi to jeszcze
                                                    pyskuje:);)
                                                  • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 14:25
                                                    I to wszystko na moim biurku!;)))
                                                    I jak ja mam wydajnie pracować?:)))
                                                  • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 14:30
                                                    wywal ją za drzwi, bo gotowa Ci gniazdo uwić obok telefonu. Jak będzie ich
                                                    więcej to nie nastarczysz z upajaniem stada:)
                                                    Pa, miłego weekendu:)
                                                  • larix31 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 14:33
                                                    Trzymajcie się dziewczyny cieplutko...no i miłej zabawy, no i coby Was głowy
                                                    nie bolały w poniedziałek...:)
                                                  • meg25 Malinko, Larix!:))) 03.09.04, 14:41
                                                    Trzymajcie się, bawcie wesoło i nie rozrabiajcie (za bardzo)!!!:)))
                                                    Pa, pa...
                      • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:36
                        larix31 napisał:

> :)))"tak szybko odchodzą".....to musiał byś Korzeniowski...:)
                        > Myślę, że ks. Twardowski wybaczy...

miałem świadomość, że wybaczanie jest niejako zawodową powinnością kapłana,
                        więc zaryzykowałem ;-)
    • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:27
      Jedź sobie, naciesz oczy sobie, rozkoszuj podniebienie sobie:)
      Radości z podrózy życzymy, abyś o naszej pomyślności nie zapomniał:)
      • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:29
        o, dzięki, pamięc moja zawsze z Wami :-) ale bądźcie grzeczni i nie harcujcie
        zbytnio podczas mojej nieobecności ;-)
        • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:41
          tylko jakis przypadek może sprawić, że będziemy grzeczni:)
          • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:43
            no tak, będą "harce, hulanki, swawole", to forum nicponi !
            • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:44
              o, juz się zaczęły hulanki, niektórzy widzą białe myszki a jeszcze innym te
              myszki świecą:)
              • larix31 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:46
                Myszki jak myszki...ale, że świecą...do takiego stadim to mi jeszcze brakuje...
                • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:50
                  białe zawsze świecą:)
                • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:15
                  larix31 napisał:

> Myszki jak myszki...ale, że świecą...do takiego stadim to mi jeszcze
                  brakuje...

Eeee... nie dużo;)))
                  • larix31 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 14:35
                    Dzięki Meg za wiarę we mnie...:)))) staram się...
              • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:47
                oooooo, już w piątkowe popołudnie jest tak cudownie ?!
                cóż to będzie dalej !
                • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:52
                  dalej będzie równie cudownie:)
                  • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:57
                    czyli złą porę wybrałem na eskapadę ! taka fajna impreza się tu szykuje... ;-)
                    • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:01
                      no cóż, tym razem wybrałeś inną fajną imprezę;)
                      • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:04
                        hmmmmm, a może spróbuję się rozdwoić ? nigy nie próbowałem... tylko nie mów, że
                        się nie da ;-)
                        • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:19
                          ależ rozdwajanie się to nasza specjalność:) szczególnie po "odpowiedniej
                          ilości" wszyscy i wszystko rozdwaja się:)
                          • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:22
                            takiej odpowiedzi oczekiwałem ;-) cudna z Ciebie kobieta :-)
                            • m_alina Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:49
                              hmmm, sama nie będę wyprowadzała Cie z błędu, ale zasygnalizuję problem
                              kłopotów z cudnością;)
                    • larix31 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:02
                      Musisz to nadrobić bo się spóźniłeś....polewam karniaka i do dna, coby Ci się
                      normalnie z nami gadało...:)))))
                      • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:07
                        no polewaj Waść zamiast strzępić języka po próżnicy. Jak mawiał mój znajomy:
                        wódki i pacierza nie odmawiam ;-)
    • larix31 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:29
      No to jeszcze raz Twoje zdrowie. My z Meg już solidny antałek "Tyskiego"
      opróżniliśmy...:)
      • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 12:34
        no, tak "lud roboczy wytrzeszcza oczy" a Wy sobie piwko popijacie ;-)
        dobrze chociaż, że jedno z najlepszych, macie dobry gust ;-)
    • samowolny Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:00
      hetacus napisał:

> ujrzeć Śląsk (tam jadę) w pełnej słonecznej krasie - cóż to będzie za
      rozkosz dla oczu :-)

no dzisiaj na Śląski pikną pogode mamy i łykend takowy sie zapowiada tedy bywaj
      ku nam hetacusie i odpocznij sobie nie dojdzie cie tu strapienie przyrzekam ja
      tobie:)))
      • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:03
        he, he dzieki panie samowolny, o jakość powietrza w Chorzowie (tam jade)to nie
        zapytam coby decyzji w ostatniej chwili nie zmieniać ;-)
        • samowolny Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:10
          hetacus napisał:

> he, he dzieki panie samowolny, o jakość powietrza w Chorzowie (tam jade)to
          nie zapytam coby decyzji w ostatniej chwili nie zmieniać ;-)

spoko od kiedy zamkneli Hute Kościuszko to w Chorzowie klarowne powietrze jest:)
          • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:14
            a od kiedy Ruch jest w drugiej lidze piłkarskiej to mniej biją przyjezdnych ?
            mam nadzieję, że nie ma w ten weekend żadnego meczu i nikt gorola nie
            zaczepi ;-)
            • samowolny Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:21
              hetacus napisał:

> a od kiedy Ruch jest w drugiej lidze piłkarskiej to mniej biją przyjezdnych ?
              > mam nadzieję, że nie ma w ten weekend żadnego meczu i nikt gorola nie
              > zaczepi ;-)
              jak nie będziesz miał szalika Legi na szyji to mozesz spokojnie chodzic po
              Chorzowie:))
        • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:12
          Proszę nic złego o Chorzowie nie mówić!
          • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:16
            a skąd, przecież tam jest wesołe miasteczko ;-)
            • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:18
              Zawsze się strasznie bałam jeździć na diabelskim młynie. Ale wtedy byłam
              mała...;)))
              • hetacus Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:21
                a ja serce już w pacholęcym wieku miałem mężne i żadne młyny tudzież inne
                karuzele nie były mi straszne ;-)
                • meg25 Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:26
                  Ale ja myślałam, że jak się znajdę na górze to spadnę głową w dół! Mój starszy
                  brat tak mnie straszył!
            • samowolny Re: Jadę sobie... 03.09.04, 13:26
              hetacus napisał:

> a skąd, przecież tam jest wesołe miasteczko ;-)
              wesole miasteczko w wiekszości terenu do Katowic jest zaprzynależnione:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka