stenia3 07.10.04, 14:58 na wikt i opierunek pana:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hetacus Re: :)))))))Wezmę.... 07.10.04, 15:00 a jaką masz pralkę ? czy kurczaka marengo umiesz robić ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwa_raszpla Re: :)))))))Wezmę.... 07.10.04, 15:02 toż drugi dzien tlumacze, ze pies taniej wychodzi! :-/DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 :))))))) Przyjme.... 07.10.04, 15:04 wikt i opierunek u pana. Nie pozwolmy sprzedawac sie tanio :-) stenia3 napisała: > na wikt i opierunek pana:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwa_raszpla Re: :))))))) Przyjme.... 07.10.04, 15:17 meduza4 napisała: > wikt i opierunek u pana. przed oczyma stanela mi sucha kromka chleba i jajecznica oraz biala koszulka nieokreslonego koloru.... czy Ty jestes pewmna ze tego chcesz ;-////DDDP (uff.precz koszmary.:-/p) > Nie pozwolmy sprzedawac sie tanio :-) taakkkk..., jesli handel- to wymienny, byle nie obwoźny ;-//// Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 :-DDD 07.10.04, 15:21 zgryzliwa_raszpla napisała: > > przed oczyma stanela mi sucha kromka chleba i jajecznica A czy u mnie ten pan jadalby lepiej? oraz biala koszulka > nieokreslonego koloru.... A to fleja, niech sobie upierze. Moja przy okazji tez :-) > czy Ty jestes pewmna ze tego chcesz ;-////DDDP Tak, chce tego tylko niech o mnie zadba :-) > > Nie pozwolmy sprzedawac sie tanio :-) > > taakkkk..., jesli handel- to wymienny, Wymienie milosc na jajecznice z kromka chleba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwa_raszpla Re: :-DDD 07.10.04, 15:25 meduza4 napisała: > A czy u mnie ten pan jadalby lepiej? ba! > oraz biala koszulka > > nieokreslonego koloru.... > A to fleja, niech sobie upierze. Moja przy okazji tez :-) no wlasnie wypral,w pralce,...razem z czerwona koszulka, z niebieska koronkowa bielizna, i swoimi czarnymi skarpetkami ;-///DDD > > Tak, chce tego tylko niech o mnie zadba :-) stara sie, jak wyzej ;-) > Wymienie milosc na jajecznice z kromka chleba :-) to jeszcze zalezy z ilu jajek ;-/))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 zglodnialam od tego rozmyslania 07.10.04, 15:34 o jajecznicy... Podtrzymuje swoja opinie i tak ten hipotetyczny pan lepiej dba o mnie niz ja sama o siebie ;-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: :)))))))Wezmę.... 07.10.04, 15:10 eee tam wicht i opierunek to sam se diełam , ale do nawlekania nici to kobiety potrzebuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: :)))))))Wezmę.... 07.10.04, 15:21 samowolny napisał: > eee tam wicht i opierunek to sam se diełam , ale do nawlekania nici to kobiety > potrzebuje:))) A ja sama sobie nawlekam, oooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: :)))))))Wezmę.... 07.10.04, 16:11 o czyzby dziurka w skarpetkach sie zrobila..???;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: :)))))))Wezmę.... 07.10.04, 16:22 jeszcze te moge mu zacerowac z innymi moze byc problem..;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Wezmę z twoich rak.... 07.10.04, 17:07 to wszystko co mi dasz (moze byc wspomniana jajecznica) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś