Dodaj do ulubionych

Gdzie GO znalezc??

IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 19.10.04, 18:38
Gdzie znalezc prawdziwa milosc jesli w ogole jeszcze istnieje????
Obserwuj wątek
    • Gość: jak zapomniec1 8 L Re: Gdzie GO znalezc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:17
      Gdzie GO / Ją znalezc - trzeba sie rozejzec a "cos " sie znajdzie :D:D:D:D to
      jest latwiejsze niz sie wydaje ( jak to latwo powiedziec gorzej z praktyka ale
      glowa do gory !!!!!!!!!!!!!!!!!)
      Powodzenia
    • Gość: Homer Re: Gdzie GO znalezc?? IP: *.toya.net.pl 20.10.04, 14:24
      A skąd jesteś?
    • Gość: Młody Re: Gdzie GO znalezc?? IP: *.be.jnj.com 20.10.04, 15:09
      Jak przestaniesz szukać to samo przyjdzie :)
      • Gość: Homer Re: Gdzie GO znalezc?? IP: *.toya.net.pl 20.10.04, 16:05
        Albo koło nosa przejdzie...
        Szukajcie a znajdziecie...
        A tak na serio, to napisz kogo potrzebujesz, bo na dobrą sprawę to ON może się wszędzie ukrywać. A może też cię szuka?
        I najważniejsze... Najbardziej zagorzały wielbiciel niekoniecznie musi być tym właściwym. Musisz być bardzo uważna. Może ten ktoś już jest koło ciebie...
        • Gość: Homer Re: Gdzie GO znalezc?? IP: *.toya.net.pl 20.10.04, 16:06
          Tylko pierwsza linijka mojego poprzedniego posta jest do młodego.
          • Gość: 20-latka Re: Gdzie GO znalezc?? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 20.10.04, 17:39
            Domyslilam sie:o)Hmmm to chyba prawda co powiedziales ze wielbiciel nie zawsze
            musi byc tym wlasciwym i jedynym. A kogo szukam? Mezczyzny, chlopaka, przy
            ktorym czulabym sie bezpiecznie ale ktory nie bierze zycia do konca serio,
            ktory nie jest jakims pochrzanionym macho ale tez ktory ma swoje zdanie i nie
            zachowuje sie jak male dziecko, ktore placze jak cos dzieje sie nie po jego
            mysli. Nie lubie niepoprawnych romantykow. Romantyzm owszem ale w zdrowych
            granicach. Mezczyzna moich marzen musi umiec postawic na swoim ( bez despotyzmu
            hehe ) musi miec podobn poczucie humoru i zeby mnie rozumial ( moze byc to
            trudne bo ja mam 10 pomyslow na minute, lubie duzo gadac, smiac sie itd itd ).
            Tego sie nie da opisac jaki musi byc, po prost to trzeba poczuc. Jednak czasem
            mam wrazenie ze taki sie jeszcze nie narodzil.
            • hrabia_potocki Re: Gdzie GO znalezc?? 20.10.04, 18:39
              albo po prostu już go nie ma wśród nas!;-(

Amen!
              • Gość: 20-latka Re: Gdzie GO znalezc?? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 20.10.04, 19:19
                :o) To sie nazywa pocieszenie:o)

• Gość: jak zapomniec1 8 L Re: TO JA TO JA :D:D:D:D:D:D:D: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:14
              TO tak jakbys opisala mnie i jeszcze to "Tego sie nie da opisac jaki musi byc,
              po prost to trzeba poczuc" jakbym siebie slyszal :D:D:D::D:D:D.
              Powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: 20-latka Re: TO JA TO JA :D:D:D:D:D:D:D: IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 20.10.04, 20:56
                W czym powodzenia skoro to Ty to chyba juz Cie znalazlam;o)))))))))
                • Gość: jak zapomiec1 8 L Re: TO JA TO JA :D:D:D:D:D:D:D: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:10
                  HAHAHAH zeby to bylo takie latwe !!!!!!!! zreszta sama napisals ze nie
                  wystarczy zeby spelnial te "kryteria" musi miec jeszcze to "COŚ" ( to samo
                  dotyczy sie mnie )a z tym moze byc gorzej pozatym ja muszie sie najpierw
                  odkochac zeby muc sie zakochac ( a moze na odwrot:>)
                • Gość: jak zapomiec1 8 L Re: TO JA TO JA :D:D:D:D:D:D:D: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:18
                  Male wtracenie do poprzedniego wpisu :pozatym wnioskuje z IP z jestes z
                  wloclawka albo okolic to miedzy nami jest ponad 200km a to duzo :(:(:((.
                  • Gość: 20-latka Re: TO JA TO JA :D:D:D:D:D:D:D: IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 20.10.04, 21:34
                    Dobrze wnioskujesz. Przeciez ja zartowalam. Sadze, ze "milosc przez internet"
                    raczej nie ma szans.
                  • Gość: 20-latka Re: TO JA TO JA :D:D:D:D:D:D:D: IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 20.10.04, 21:37
                    Natomiast odpowiadajac ( zupelnie teoretycznie )uwazam ze jesli komus zalezy to
                    nawet 1000 km nie stwarza problemow. Dla chcacego nic trudego - z takiego
                    wychodze zalozenia.
                    • Gość: jak zapomiec1 8 L Re: TO JA TO JA :D:D:D:D:D:D:D: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:09
                      Ja tez do tematu podchodze czysto teoretycznie i tez zartowalem bo tak jak i Ty
                      w milosc przez neta nie wieze , a co do tego 1000km to sie rowniez zgadzm
                      (cholerka mzoe sie jednak przeniose do CIebie kolejne podobienstwo :D:D:D:D:D
                      zartowalem ) ale w przypadku gdy sie chce podtrzymac czy tam przeduzyc trwaly
                      i stabilny zwiazek a nie tworzyc od 0 .
                      Pozdrowienia i jeszcze raz powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: JohnMalkovitch Re: Gdzie GO znalezc?? IP: *.toya.net.pl 21.10.04, 05:29
              www.he.com.pl/Kobieta/Radyk/Krk92zwi.html
              To ten? Jakos mi się zdaje, że musisz odrobinkę zejść na ziemię. Szukasz faceta, który zawsze będzie taki jaki jest w danej chwili potrzebny, a to zakrawa na:
              -fenomen
              -jakiś wyuzdany brak charakteru bezpośredniego (termin wymyslony na poczekaniu)
              -bardzo inteligentnego faceta, który się boi tylko ciebie
              • Gość: JohnMalkovitch Re: Gdzie GO znalezc?? IP: *.toya.net.pl 21.10.04, 05:43
                (ten enter)
                -albo faceta z taką intuicją, że przy nim nawet Kopernik byla kobietą.
                I jeszcze się zdecyduj, czy szukasz faceta, czy miłości, bo jesli AD2, to masz jeszcze czas na stawianie podobnych warunków.
                I jeszcze jedno: nie szukaj faceta na forum, znajdź kogos naprawdę, bo przez biały ekranik forum nie wiesz z kim tak naprawdę rozmawiasz...
                Teraz powinienem rzucić coś dowcipnego, lub inteligentnego, ale o tej porze juz normalnie mi się nie chce.
                Ziewając i wymacując już poduszki ( i kołderkę (ach... ta kołderka, gdzież by byla ludzkość bez ciebie)) pozdrawiam cie i życze miłego dnia.
                • Gość: 20-latka Re: Gdzie GO znalezc?? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 21.10.04, 07:00
                  Nie szukam milosci przez internet i zaznaczylam to juz wczesniej, a pogadac
                  chyba mozna w koncu od tego jest forum. Szukam milosci czy mezczyzny?? No
                  wiesz, dla mnie jedno z drugim sie wiaze - jezeli milosc to tylko z mezczyzna (
                  nie wspominajac o innych rodzajach milosci ) i wcale nie chce zeby dopasowywal
                  sie do danej chwili i do mojego aktualnego humoru, chce zrby najzwyczajniej w
                  swiecie mi odpowiadal i mnie kochal a ja jego ( bo chyba m.in. o to w milosci
                  chodzi ) - a to akurat jest bardzo trudno okreslic. Pozdrawiam.
                  • hrabia_potocki Re: Gdzie GO znalezc?? 24.10.04, 14:05
                    Pani nadal szuka?;-)
                    • Gość: 20-latka Re: Gdzie GO znalezc?? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 24.10.04, 17:14
                      Szuka, szuka i nie moze znalezc. Tak mysle...moze jak przestane szukac,wtedy
                      sam sie zjawi? To chyba dobry pomysl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka