Dodaj do ulubionych

Pokocham na stałe

24.04.02, 12:40
Pana, który:
- nie jest pracoholikiem
- chce założyć rodzinę i mieć dzieci
- jest optymistą

Jestem z Warszawy, mam 27 lat, właśnie kończę studia, budowę domu i do pełni
szczęścia brakuje mi wspomnianego Pana. Wierzę, że uda mi się go w końcu
odnaleźć. Będę z niecierpliwością sprawdzać skrzynkę e-mailową.
Obserwuj wątek
    • Gość: Belbo Re: Pokocham na stałe IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 14:24
      Naiwna trza bylo o domu nie pisać.....
      • Gość: xxx Re: Pokocham na stałe IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 14:26
        Gość portalu: Belbo napisał(a):

> Naiwna trza bylo o domu nie pisać.....

A wiek? Obojętny?
        • tynia xxx 24.04.02, 14:35
          Są istotniejsze przeszkody w dogadaniu się niż to, że ktoś jest starszy/młodszy.
          • Gość: xxx Re: tynia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 17:07
            tynia napisał(a):

> Są istotniejsze przeszkody w dogadaniu się niż to, że ktoś jest starszy/młodszy
            > .

&&& Niestety nie. Czasem wiek jest istotny. Bo np. wyobraź sobie, że masz lat 32,
            twój luby 50. No i macie dziecko. Luby może nie doczekać matury dziecka. Efekt -
            młoda wdowa, ciężko złamane serce, czarna rozpacz.
      • tynia Belbo 24.04.02, 14:34
        Metodą kija i marchewki postraszyłam potomstwem, zachęciłam domem :-) Wszystko
        jak na świętej spowiedzi!
        • Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 14:55
          Desperatka:)
          • tynia Belbo 24.04.02, 17:00
            Uważam, że w tej sprawie warto desperować :-)
        • Gość: grogreg Re: Belbo IP: 212.160.165.* 24.04.02, 15:07
          Z tym domem to troche racji jest. Na wstepie wycielas tych bez domu, jako gorzej sytuowanych. To kwiestia dobrze, lub zle rozumianej meskiej dumy.
          • ona12 Re: Belbo 24.04.02, 15:30
            niech koleżanka jeszcze zaoferuje zasadzenie drzewa koło domu. I jakież to
            piękne !
          • tynia Grogreg 24.04.02, 16:59
            Źle zrozumiana męska duma. Ale na interpretację czytającego nie mam wpływu.
            • Gość: grogreg Re: Grogreg IP: *.univ.szczecin.pl 24.04.02, 18:37
              Ma.
              • tynia Re: Grogreg 25.04.02, 09:25
                Ja nie mam wpływu, duma niech mówi za siebie!
                • Gość: grogreg Re: Grogreg IP: 212.160.165.* 25.04.02, 10:06
                  Tworca powinuien przewidzec mozliwe interpretacje odbiorcow swojego dziala.
          • Gość: Beblo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 17:58
            Mnie tam zacheciła jako typowego pasorzyta:)
            • tynia Re: Belbo 25.04.02, 09:27
              Mógłbyś (dla własnej korzyści) poukrywać choć przez jakiś czas tę cechę, a
              teraz to po jabłkach :-)
              • kusy666 Re: Belbo 25.04.02, 09:43
                Po co ukrywac lepij kawe na lawe, to sie pozniej nie ma zalow i nie smaruje
                nieszczesliwych postow na forum typu jaka ja nieszczesliwa.
                Belbo BRAWO za szczerosc to zadka u facetow cecha.
                • Gość: Plik Re: Belbo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.04.02, 17:12
                  rzeczywiscie to z(!)adka cecha.Tak trzymac panowie.
              • Gość: Plik Re: Belbo tynia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.04.02, 16:52
                Ten rodzaj pasorz(!)yta jest niegrozny wiec mozesz go zaliczyc w poczet
                kandydatow.
                • Gość: Beblo Re: Belbo tynia IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 16:55
                  ja jestem złosliwy.. wysysam co najleprze i zostawiam spuste powłoki w ogródku
                  oczywiscie:)
                  • Gość: messja Re: Belbo tynia IP: *.proxy.aol.com 25.04.02, 16:57
                    Gość portalu: Beblo napisał(a):

> ja jestem złosliwy.. wysysam co najleprze i zostawiam spuste powłoki w ogródku
                    > oczywiscie:)

bo ty wogole jestes "najleprzy" we wszystkim... (szczegolnie prawda ci dobrze
                    wychodzi:))))
                    • Gość: Beblo Re: Belbo tynia IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 16:58
                      Słuchaj nieomylna zajmij sie soba i swoimi problemami.. ja dla Ciebie jestem i
                      tak za dobry!
                      • Gość: messja Re: Belbo tynia IP: *.proxy.aol.com 25.04.02, 17:00

> Słuchaj nieomylna zajmij sie soba i swoimi problemami.. ja dla Ciebie jestem i
                        > tak za dobry!

fajnie mowisz:))) dorzuc jeszcze cos, to sie posmiejemy:))))
                        • Gość: Beblo Re: Belbo tynia IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 17:03
                          Juz przez "MY" o sobie myslisz?
                          • Gość: messja Re: Belbo tynia IP: *.proxy.aol.com 25.04.02, 17:07

> Juz przez "MY" o sobie myslisz?

a co myslisz, ze tylko ja jedna sie z ciebie smieje? cos mnie zastanawia: raz
                            mowisz, ze mnie krzywdzisz, raz, ze jestes zadobry... ty sie lepiej zastanow i
                            zdecyduj jakim frontem idziesz:)))
                            • Gość: Beblo Re: Belbo tynia IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 17:09
                              frontem dobrej zabawy.. i jak sie smieja to dobrze... bardzo dobrze.. gorzej
                              jak by płakali.
                              • Gość: messja Re: Belbo tynia IP: *.proxy.aol.com 25.04.02, 17:15

> frontem dobrej zabawy.. i jak sie smieja to dobrze... bardzo dobrze.. gorzej
                                > jak by płakali.

widzisz misiu, jak ty sie czasami bawisz kosztem innych, to sie potem nie dziw,
                                ze cie krytykuje....
                                (moze placza tez... ja tam nie wiem, ankiety nie przeprowadzalam:)))
                                • Gość: Beblo Re: Belbo tynia IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 17:18
                                  Biedna skrzywdzona na reszte dni.. weż lotki i celuj w moje zdjecie..
                                  A wiesz ty co ja w szafie dzis znalazlem... czerwone w kratke..... co to
                                  takiego..
                                  A jak leża na mnie.....
                                  • Gość: messja Re: Belbo tynia IP: *.proxy.aol.com 25.04.02, 17:22

> Biedna skrzywdzona na reszte dni.. weż lotki i celuj w moje zdjecie..
                                    > A wiesz ty co ja w szafie dzis znalazlem... czerwone w kratke..... co to
                                    > takiego..
                                    > A jak leża na mnie.....

wlasnie powiedzialam koledze, ze nie bede cie bila ponizej pasa bo na romantyce
                                    nie wypada... a wiesz co on mi na to? ze jak ci wypada, to wlozysz sobie z
                                    powrotem...:))) ale ja mysle, zeby tobie mialo co wypadac, tobys nie cierpial na
                                    kompleks malego...:)))
                                    • Gość: Belbo Re: Belbo tynia IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 17:25
                                      Jednak jesteś płaska...oj jak płaska..
                                      • Gość: messja Re: Belbo tynia IP: *.proxy.aol.com 25.04.02, 17:28

> Jednak jesteś płaska...oj jak płaska..

etam, zaraz plaska, przeciez mnie widziales, wiesz jak wygladam...:)))
                                        • Gość: Belbo Re: Belbo tynia IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 17:29
                                          Niestety widziałem..
                                          Jestes jak pijawka.. przywleklas sie tu za mna.. i odkleic sie nie mozesz...
                                          • Gość: messja Re: Belbo tynia IP: *.proxy.aol.com 25.04.02, 17:32

> Niestety widziałem..
                                            > Jestes jak pijawka.. przywleklas sie tu za mna.. i odkleic sie nie mozesz...

no prosze, chyba sie zdenerwowales, bo zaczynasz mnie przezywac...
                                            ladnie to tak? jeszcze panie sobie pomysla, ze nie jestes gentelman:))
                                            • tynia PEACE 26.04.02, 10:38
                                              Wypraszam sobie takie ordynarne spięcia na moim paramatrymonialnym wątku!
                                              Proszę się awanturować gdzie indziej.
                                              • kusy666 Re: PEACE 26.04.02, 10:43
                                                Czy ktos tu chce wyjsc za maz, ja jestem idealny kandydat.

Mam mieszkanie,konto pustawe,jestem jak Antonio Banderas i Nicolas Cage, jestem
                                                the best, co tu gadac, brac jak stoi.
                                                • tynia Re: PEACE 26.04.02, 10:45
                                                  To fatalnie, bardziej odpowiadałby mi klon Roberta Redforda. Poza tym nie
                                                  podoba mi się Twój nick ;-)
                                                  • Gość: belbo Re: PEACE IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 10:52
                                                    A mój Ci sie podoba?
                                                  • kusy666 Re: Kusy666 26.04.02, 10:53
                                                    A co w nim zlego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • tynia Re: Kusy666 26.04.02, 12:05
                                                    Diaboliczny jest.
                                                  • kusy666 Re: Kusy666 26.04.02, 12:20
                                                    Taka moja natura
                                                  • tynia Belbo 26.04.02, 12:06
                                                    Nick tak, to że inicjujesz wątki w sprawie zwalczania rywala nie ;-)
                                                  • Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 12:25
                                                    to byla teoria.. w takim przypadku nikogo nie trza zwalczac.. ona sama to robi:)
                                                  • tynia Re: Belbo 26.04.02, 12:42
                                                    No właśnie. To pewnie ta teoria poradzi sobie beze mnie :-)
                                                  • Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 12:50
                                                    Ty jesteś desperatka.. chociaz pasujesz troche do mojej teorii na me zycie..
                                                    Masz przy tym domu basen?.. i duzy ogród?
                                                  • tynia Re: Belbo 26.04.02, 14:18
                                                    Rozumiem, że im bardziej bym miała ogród i basen, tym bardziej bym Belbowi
                                                    pasowała do teorii?
                                                  • Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 15:01
                                                    wtedy to terori w praktyke mozna by zmienic.. ale o tym moze kiedys jeszcze
                                                    napisze
                                                • Gość: monik Re: PEACE IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 11:15
                                                  trzeba bylo wczesniej o tym mieszkaniu:)
                                                  • kusy666 Re: PEACE 26.04.02, 11:34
                                                    Przecie pisal tylko Ty nie czytala uwaznie.
                                                  • kusy666 Re: PEACE 26.04.02, 12:32
                                                    Tynia

Nie lubisz Diabolizmu?
                                                  • tynia Re: PEACE 26.04.02, 12:41
                                                    Kusy, pomyśl przez chwilę. Czy ktoś kto miewa na jawie fantazje o białym
                                                    welonie i dziecięcych śpioszkach może być miłośnikiem diabolizmu?!

Z poważaniem,
                                                    Tynia.
                                                  • kusy666 Re: PEACE 26.04.02, 12:44
                                                    Taka jest rola diablow na ziemi, mamic mamic i jeszcze raz mamic zblakane dusze.
                                                  • kusy666 Re: PEACE 26.04.02, 12:48
                                                    Mozna miec czarny welon a i male diabelki przydadza sie.
                                                  • tynia Re: PEACE 26.04.02, 14:19
                                                    Czarne welony noszą sycylijskie wdowy, ja jestem środkowoeuropejska panna.
                                                  • kusy666 Re: PEACE 26.04.02, 14:41
                                                    A ja wschobnioeuropejski Boruta
                                                  • kusy666 Re: Devil 29.04.02, 07:41
                                                    Tyniu Twoj diabolik powrocil, gdzie jestes?
                                                  • tynia Re: Devil 29.04.02, 09:05
                                                    To ja mam jakiegoś diabła?
    • Gość: charlie Re: Pokocham na stałe IP: 217.11.133.* 29.04.02, 09:20
      Kończysz studia i juz stać Cie na własny domek...hmm...ciekawe...Szukasz
      czułego faceta , który nie będzie pracocholikiem ( co w dzisiejszej sytuacji
      jest trudne do zrobienia - każdy z pracujących jest nim poczęści )- a więc nie
      bedzie sporo zarabiał........przyniesie CI tylko miłość i TY go
      zaakceptujesz ?? ...........wiesz.... jakoś nie wierze.....
      • tynia Re: Pokocham na stałe 29.04.02, 09:47
        Z Twojej interpretacji mojego postu wynika, że facet może przynosić albo
        pieniądze, albo miłość. Przy czym pierwsza sytuacja jest normalna a druga nie.
        Tym się różnimy, charlie. Ja widzę trzecie wyjście.
        • Gość: charlie Re: Pokocham na stałe IP: 217.11.133.* 29.04.02, 11:07
          odniosłem wrażenie że szukasz faceta który , oczywiście bedzie dla Ciebie
          dobry, czuły i bedzie CIĘ kochał, ale .....i tu zwrócił moja uwagę fragent o
          domku...Osobiście wybieram miłość niz kasę.............
          • kusy666 Re: Pokocham na stałe 29.04.02, 11:09
            A ja wybieram pelne garnki dobrego jedzonka, przyprawionego roznym ostrym
            zielskiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka