IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 14:27
Belbo, weź się w końcu do roboty.
Obserwuj wątek
    • laelia Re: Belbo 24.04.02, 14:34
      a czemu? :)
      • Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 14:48
        Mam szapalenie oskrzeli.. i siedze w domu..
        Tak że.. do ko nca tygodnia macie mie po dziurki w nosie:)
        • laelia Re: Belbo 24.04.02, 14:57
          zdrówka życzę w takim razie :)
          • Gość: belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 15:07
            nie dziękuje ( bo zapesze) ..ale humor mi dopisuje:)
            • laelia Re: Belbo 24.04.02, 15:10
              to widzę, na wszystkich wątkach Cię pełno :)
              • Gość: xxx Re: Belbo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 16:25
                laelia napisał(a):

> to widzę, na wszystkich wątkach Cię pełno :)

^^^^^To samo chciałam rzec - wszędzie Cię pełno i dlatego mówiłam o pracy. A to,
                że jesteś chory - życzę szybkiego powrotu do zdrowia. A swoją drogą, nawet jak
                jesteś zdrowy, to ciągle gdzieś tu urzędujesz. Co Ty w ogóle robisz?

• Gość: Beblo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 16:49
                  opracowuje plan na życie.. juz niedługo go zamieszcze:)
                  • Gość: xxx Re: Belbo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 17:37
                    Gość portalu: Beblo napisał(a):

> opracowuje plan na życie.. juz niedługo go zamieszcze:)

A gdzie? Dasz ogłoszenie po głównym wydaniu wiadomości?

• Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 17:39
                      Tu oczywiscie.. ze tu
                      • Gość: xxx Re: Belbo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 17:52
                        Gość portalu: Belbo napisał(a):

> Tu oczywiscie.. ze tu

Daj cynk kiedy. O.K.?
                        • Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 18:00
                          Dobra.. trzy x
                          • Gość: xxx Re: Belbo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 18:13
                            Tylko nie zapomnij. To może być naprawdę pionierska praca.
                            • Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 18:13
                              To będzie w moim interesie by to opublikowac:)
                              • Gość: xxx Re: Belbo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 18:19
                                A honorarium? Myślałeś o tym? Przecież z tego będą się uczyć tysiące!

• Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 18:37
                                  tak myslisz?..
                                  • Gość: xxx Re: Belbo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 19:00
                                    A jakżeby inaczej. Kasa to kasa. Nigdy nie za dużo. Wrazie czego mogę wziąść
                                    połowę.

• Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 19:41
                                      Poczekaj przeczytasz to sie ustosunkujesz..ale jak widze .. ty nie bedziesz
                                      sie nadawala:(
                                      • kusy666 Re: Belbo 26.04.02, 08:56
                                        A ja sie bede nadawal?
                                        • Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 09:39
                                          Lubisz chłopców?..
                                          Ja nie bardzo:)
                                          • kusy666 Re: Belbo 26.04.02, 09:40
                                            Jako kumpli do piwa to tak.)-.
                                        • Gość: xxx Re: Belbo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 10:54
                                          kusy666 napisał(a):

> A ja sie bede nadawal?

Ja byłam PIERWSZA!

• Gość: xxx Re: Belbo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 10:52
                                        Dlaczego?????????
                                        Ja nadaję się do tego!!!

• Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 10:55
                                          Przekonasz sie ze nie.
                                          • Gość: xxx Re: Belbo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 11:00

> Przekonasz sie ze nie.

A niby jak?

• Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 11:01
                                              Jak napisze to ty przeczytasz i sie przekonasz..
                                              chociaz coraz mniej jestem pewny czy napisze...
                                              • Gość: xxx Re: Belbo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 12:51
                                                Napisz. Twój sposób na życie nie może się zmarnować. Naprawdę chętnie przeczytam.

• Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 12:51
                                                  Kiedyś moze sie odsłonie.. teraz prowadze partyzantke:)
                                                  • kusy666 Re: Belbo 26.04.02, 12:53
                                                    Partyzant z netowego lasu
                                                  • Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 12:53
                                                    Do kabackiego mam dalej niz ty:)
                                                  • kusy666 Re: Belbo 26.04.02, 13:05
                                                    Napewno juz blizej niz ja mieszkam to sie nie da chyba ze w szalasie.
                                                  • Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 13:22
                                                    To tez pisze ze mam dalej
                                                  • Gość: messja Re: Belbo IP: *.proxy.aol.com 26.04.02, 16:42
                                                    kusy666 napisał(a):

> Partyzant z netowego lasu

:)))))))))) i to bez kuski:))))))))
                                                  • zossa Re: Belbo 26.04.02, 16:16

> Kiedyś moze sie odsłonie.. teraz prowadze partyzantke:)

wlasnie, belbo, prowadzisz skuteczna partyzantke... tak sie ukryles, ze cie ani
                                                    widu ani slychu... i wszelkie metody odnalezienia ciebie w tym lesie zawiodly...

• Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 20:10
                                                    Dla Ciebie jestem zawsze siostro.
                                                  • Gość: xxx Re: Belbo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 13:36

> Dla Ciebie jestem zawsze siostro.

### Belbo, mówiłam już - do roboty.
                                                  • Gość: Belbo Re: Belbo IP: *.acn.waw.pl 28.04.02, 13:40
                                                    Zacznij zmieniac swiat od siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka