biszkopcik 28.08.01, 11:23 Teraz jest szaro-niebieska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 11:24 to chyba jakiś absurd żeby ze soba samym rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 11:25 za to można stworzyć najdłuższą listę dyskusyjną (bez złośliwych przytyków) Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 11:27 Ależ pusto tu było przed chwilą ,a tu proszę... Ciekawi mnie ile bajtów zajmuje to co przeze mnie napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 11:29 ciekawe ile już mam błędów ..... Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 11:30 ludzie czsami piszą głupoty i biorą za to duże pieniądze ,ja to robię w czynie społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 11:32 pozdrowienia dla biszkopcika od biszkopcika Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 11:33 o kurcze ,ja nawet siebie lubię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 11:34 trzeba coś zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 11:40 już po serku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: *.man.polbox.pl 28.08.01, 12:32 Dlaczego Ja?!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 15:47 Bo masz duże dziury i smaczny też jesteś jak ser z dziurami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 31.08.01, 07:49 Ja też Cię lubię Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 31.08.01, 15:48 Miła jesteś bułeczko, ale czy my kiedyś rozmawialiśmy (tak normalnie nie przez net)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 31.08.01, 07:48 Dlaczego? Zawsze to dobrze z kimś inteligentnym pogadać nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzanka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 10.129.1.* 28.08.01, 11:43 biszkopciku, dobrze sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: *.punkt.pl 28.08.01, 14:15 ale z dużą ilością cukru... jak to miło,smaczniei nietypowo,bez złośliwości,wyzwisk,wyzywania od pedałów itp. pozdrawiam biszkopcika wątek fajny ale katolog...nie rozumiem...romantica...o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 15:49 pozdrawiam czarną i grzankę i serek Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 15:51 moja sympatia jutro wyjedzie do Holandii na rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarożek Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 157.25.130.* 28.08.01, 16:07 biedny biszkopcik. zacznij się cieszyć, że już za rok przyjedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 16:30 nigdy nic nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 16:46 pam pam pam ta ra ra Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 16:47 re re kum kum ;re re kum kum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarożek Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 157.25.130.* 28.08.01, 16:54 biszkopciku, przykro mi to stwierdzić, ale Ci odwala. Idz sobie na spacerek. I może łyknij persen, bo persen uspokaja. Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 16:57 spacer to dobra rzecz, ale najpierw trzeba skończyć pracę ,a z tym juz gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 16:58 była sobie żabka mała re re kum kum re re kum kum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarożek Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 157.25.130.* 28.08.01, 17:05 biszkopciku, Ty nie pracujesz!!! Ty się bawisz. Chciałam Ci to tylko uświadomić, bo w obecnym stanie nie zdajesz sobie z tego sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 28.08.01, 17:11 zgoda, biorę się do pracy ,nic już dziś nie napiszę, dziękuję za radę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gili Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 22:59 Biszkopciku! Uszy (?) do gory! Do jest absolutnie najbostzy (tak, tak) watek jaki w zyciu czytalam. Podpowiadam V deklinacje lacinska zamiast rerekumkum - brzmi podobnie, a wywiera jeszcze lepsze wrazenie ciao gili Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 30.08.01, 11:50 Gość portalu: Gili napisał(a): > Biszkopciku! > Uszy (?) do gory! Do jest absolutnie najbostzy (tak, tak) watek jaki w zyciu > czytalam. Podpowiadam V deklinacje lacinska zamiast rerekumkum - brzmi > podobnie, a wywiera jeszcze lepsze wrazenie > ciao > gili proszę o informacje na temat V deklinacji łacińskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 31.08.01, 07:23 Biszkopciku, mam wrażenie, że Cię znam ! Ale Cie wena naszła na pisanie. Nie martw się pojechała to i wróci, a zresztą do Holandii tylko 1,45 min lotu, a i bilet nie taki drogi, bo ok. 1200 zł w dwie strony. Zawsze można zrobić niespodziankę ukochanej w weekend. Pozdrawiam Cię serdecznie i trzymaj się dzielnie, Bułeczka Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 31.08.01, 09:02 Dzięki Bułeczka ,ale ja nie mam adresu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katepa Re: Uwaga Biszkopcik IP: 204.155.16.* 04.09.01, 21:36 Teraz Buleczka ma troche wiecej informacji o Tobie. A tak w ogole to sie umowcie na herbatke, albo sobie pomejlujcie. A to by bylo romantycznie! Pozdrawiam pieczywo, nabial i napoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbatka Re: Uwaga Biszkopcik IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 02:06 Pozdrawiam biszkopcika i bułeczkę...az mi sie miło robi jak czytam wasze wypowiedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gili Re: Uwaga Biszkopcik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 22:57 Oto informacje sing plur Nom res res Gen rei rerum Dat rei rebus Acc rem res Abl re rebus Voc res res Jak widac bardzo to uzyteczna sprawa - starczy wzmienic Respublike, Rerum novarum albo Nihil Novi Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biszk... Re: Uwaga Biszkopcik IP: 195.94.222.* 11.09.01, 09:34 Gość portalu: Gili napisał(a): > Oto informacje > sing plur > Nom res res > Gen rei rerum > Dat rei rebus > Acc rem res > Abl re rebus > Voc res res > Jak widac bardzo to uzyteczna sprawa - starczy wzmienic Respublike, Rerum > novarum albo Nihil Novi > Powodzenia! Rewelacja ,a może reweraracja. Dziękuję to naprawdę fantastycznie brzmi!!! pozdrowienia, biszkopcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cairo Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 02:13 Ale odlot!!! Powiedz,gdzie sprzedają taki good stuff? Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 30.08.01, 11:34 Gość portalu: cairo napisał(a): > Ale odlot!!! Powiedz,gdzie sprzedają taki good stuff? Czy masz na myśli to po czym dostaje się ekstazy nerwowej(od razu mówię że nie ma to nic wspólnego z farmakologią)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cairo Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 00:41 a co to jest ekstaza nerwowa? Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 31.08.01, 08:52 Gość portalu: cairo napisał(a): > a co to jest ekstaza nerwowa? obejrzyj "Rejs" to się dowiesz od poety... Odpowiedz Link Zgłoś
sowinskaanna Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 11.09.01, 11:09 ja tez dzis zmieniłam swoją świadomość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarożek Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 157.25.130.* 30.08.01, 09:43 halo biszkopcik, halo biszkopcik! I co, poprawiło Ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 30.08.01, 11:41 Gość portalu: twarożek napisał(a): > halo biszkopcik, halo biszkopcik! I co, poprawiło Ci się? A czy było coś nie tak jak powinno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 31.08.01, 07:29 Czy Ty mnie nie pytałeś, któregoś dnia o Romanticę ? Czy chodziło o forum w Gazecie? No Śliczny mam wrażnie, że siedzisz w sąsiednim pokoju i stukasz po klawiaturze Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 31.08.01, 08:40 Bułeczko, a może jakiś szcczegół skąd mnie znasz??? pozdrawiam Cię ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 31.08.01, 09:46 Z biura...??? Jesteś naprawdę bardzo fajnym Biszkopcikiem i te re re kum kum ....no jakos tak mi sie zdaje buziaczki od Bułeczki Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 31.08.01, 10:01 Bułeczko, to może być zbieg okoliczności ,ale chyba faktycznie mnie znasz ,a ja nie mam pojęcia kim Ty jesteś??? Proszę o podpowiedź. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 31.08.01, 11:57 Ja Bułeczka mam na 99,9% pewności, że Cie znam, tylko ... Ty się chyba kryjesz a skąd mosci Pan pochodzi? Any way good luck Bułeczka Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 31.08.01, 15:23 A skąd mościa Panna??? Ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 31.08.01, 16:04 No kochany stąd skąd i Ty,choć zaczynam mieć wątpilwości czy Ty to Ty... a tak wogóle to było moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 31.08.01, 16:18 PLEASE, Ty jesteś pewna na 99,9% ,więc daj mi choć 51%.... (czy masz połączenie analogowe przez modem czy sztywne?) Proszę nie znęcaj się nade mną ,umieram z ciekawości ktoś Ty Bułeczko. Powiedz coś co mnie jakoś naprowadzi. P.S.Jesli nawet się nie znamy to możemy się poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 31.08.01, 17:56 A Ty jesteś informatykiem - cwaniaczkiem doskonale wiesz o kogo chodzi i mnie zwodzisz oj nieładnie , nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 31.08.01, 17:57 Biszkopciku jesteś tam jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 31.08.01, 19:25 wcale nie zwodzisz! brakuje mi trzech cyferek żeby namierzyć Twój serwerek. pozdrawiam, biszkopcik (jest 256*"intranet users" możliwości ,więc proszę nie prowokuj mnie do popełnienia doprzestępstwa) Powiedz choć zdanie z naszej rozmowy ,choć jedno,proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 02.09.01, 10:01 Bułeczko powiedz jaka jest Twoja pierwsza literka imienia ,bo wiem że ostatnia to "a" i jeszcze trzecia ?... Pozdrawiam, biszkopcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 03.09.01, 07:02 Nie mogę się tak ujawnić, a skoro możesz mnie namirrzyć to na pewno jesteś z IT. A jeśli chodzi o rozmowę to np ostatnio rozmawialiśmy na temat "dzikości serca"... Czy jesteś tym o którym myślę? Pozdrowienia Bułeczka Ps Z jakiego miasta jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 03.09.01, 13:34 Hej Bułeczka, Czy Ty jesteś z "rajdówki"??? Jesteś tam czy Cię nie ma?? A tak z poniediałku to Dzień Dobry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 03.09.01, 13:48 A Dzień Dobry ! Wiesz my to się chyba jednak nie znamy... Trudno. Miłego dnia Bułeczka Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 03.09.01, 15:27 A właśnie że się znamy! Ty jesteś Bułeczka , a ja biiszkopcik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 04.09.01, 07:25 Cześć Biszkopciku, jak tam samopoczucie z wtorku z rana? Jak tam Twoja świadomość ? Jakie dziś przybrała kolory? Może już różowe? Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 04.09.01, 08:12 Cześć Bułeczko, Wcześnie wstajesz rano... Wspomniałaś wcześniej o "Dzikości Serca" ,więc polecam Ci film "Kapitan Corelli" z tym samym aktoem w roli głównej. Co słychać u Ciebie ,co teraz robisz??? Moja swiadomość jest niebieska, Pozdrawiam, biszkopcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 04.09.01, 09:19 Wstaje o 6.00, a Ty? Jak gdzieś dorwę ten filmik to na pewno obejrze. Od czego zależy kolor Twojej świadomości... Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 04.09.01, 09:27 Ja o 6:05 Kolor zależy o ulubionego koloru. A Ty jaki masz swój ulubiony? Gdzie pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 04.09.01, 14:13 mój to blue. A po co Ci gdzie pracuje? Znow masz pomysły zeby mnie namierzyć? Niewarto!! Tylko się rozczarujesz. No to miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 04.09.01, 14:35 pytam z ciekawości ,która towarzyszy mi od urodzenia...(nie w celu "namierzania") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułeczka Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 192.127.216.* 04.09.01, 17:59 w W-wie a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
charlize Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 02.10.01, 17:51 Jestem pod wrażeniem. I też lubię kolor niebieski (intensywnie niebieski). Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 31.08.01, 13:24 biszkopcik-bełkocik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tost Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 204.244.10.* 01.09.01, 07:11 ale macie fajna prace (?), az zazdrosc bierze. Pozdrawiam obecnych: nabial i pieczywo. tost Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tost Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: 204.244.10.* 01.09.01, 07:20 ale macie fajna prace (?), az zazdrosc bierze. Pozdrawiam obecnych: nabial i pieczywo. tost Odpowiedz Link Zgłoś
kakadu79 Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 16.09.01, 12:25 biszkopcik i bułeczka jesteście słodcy. podoba mi sie twoje poczucie humoru, biszkopcik, i nick, i tały wątek :-)))) pozdrowienia dla obojga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToStowa Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 15:33 biszkopciku, to mój ulubiony wątek. Czesto tu zagladam..., a tu nic od dawna sie nie zmieniło... Co z tobą? Zmieniła ci sie świadomość na inny kolor i juz nie piszesz? serdeczne pozdrowienia dla bułeczki także ps. a biszkopty to uwielbiam, szczególnie maczane w herbatce :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 26.09.01, 16:32 moja świdomość jest opłakana! strasznie naiwny ze mnie biszkopt... pozdrawiam Cię ToStowa P.S. Bułeczka się zawiodła bo ja to nie ja /nawet nie sprawdziła kto jest kto /nie pisze już....... P.S.jeśli masz ochotę to skrobnij na mój e-mail(może masz pomysł na wątek?) Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 01.10.01, 11:05 NOWE ZMIANY ŚWIADOMOŚCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 01.10.01, 11:08 życie jest jednak zaskakujące Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 01.10.01, 11:13 czy WSS-Społem i Forum kobieta mogą wpływać na siebie w jakikolwiek sposób??? Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: dzisiaj zmienila sie moja swiadomosc 01.10.01, 11:15 otóż tak!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Teoria chaosu i problemy techniczne 01.10.01, 13:25 zaraz wszystko wytłumaczę i opowiem historię a także powiem jak doświadczyłem eksperymentalnie teorii chaosu i problemów technicznych....... Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: Teoria chaosu i problemy techniczne 01.10.01, 13:35 cofnijmy się do wtorku(Tuesday ,Dienstag, Wtornik itd..)25 Września 2001. .... ..... ...... Byłem umówiony na randkę lub raczej spotkanie ,które wyglądało na randkę z przepiękną dziewczyną o czarnych oczach i włosach jak heban.(może coś pokręciłem -faceci nie znają się na kolorach, ale była prześliczna). .....CDN.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Teoria chaosu i problemy techniczne IP: 212.244.252.* 01.10.01, 13:43 Pisz, pisz, koneksje między wymienionymi przez Ciebie podmiotami? jednostkami? składnikami sa intrygujące... Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: Teoria chaosu i problemy techniczne 01.10.01, 15:49 W ów pamiętny wtorek miałem się spotkać z przemiłą i prześliczną dziewczyną. Umówiłem się że zabirę ją spod jej pracy(okolice Placu Konstytucji). Wybranym miejscem na pogawędkę była Cafe-Antykwariat.Miejsce z niepowtarzalnym klimatem.Często chodziłem tam z przyjaciółmi(tymi the best of the best), więc wspomnienia mam z "górnej" półki(można powiedzieć słoneczne niebo-jeśli wyrażać w kategoriach meteorologicznych)).Na randki prawie wcale tam nie chodziłem(raz czy dwa -od wielkiego dzwonu) ,więc ewentualne klapy (z przeszłości)nie mąciły mi spokoju ducha ,że wszystko się uda jak w najbardziej kiczowatej sielance. Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: Teoria chaosu i problemy techniczne 01.10.01, 15:59 przyszłość jednak miała pokazać problemy o których możliwości wystąpienia nawet cień niepokoju nie dał znać we śnie który przyśnił mi się w przededniu wyżej wspomnianego spodkania... Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: Teoria chaosu i problemy techniczne 01.10.01, 16:03 to ostatnie zdanie nie jest zbyt zgrabne ,ale najlepiej przedstawia stan umysłu pracującego studenta o godzinie 16..... Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: Teoria chaosu i problemy techniczne 01.10.01, 16:25 Po tym snie wyraźnie czułem ,że coś wisi w powietrzu... Nie był to niepokuj ,ale jakieś nieokreślone głupkowato naiwne podniecenie. (Uczucie podobe do ataku głupawki tyle ,że ze znakiem zapytania-o "?" właśnie takim nie zaś "???") Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik sen biszkopcika 01.10.01, 16:43 W poniedziałek jak tylko wróciłem z pracy ( wykąpałem sie i zjadłem ,czy odwrotnie)sen mnie zmorzył głeboki i kamienny.Tuż przed zaśnięciem pomyślałem co mnie czeka nazajutrz ,co jeszcze przyspieszyło cały proces usypiania i zepchnęło do nieświadomości chęć rannego wstawania.Gdyby nie randka ,chyba bym sie nie obudził (a zmęczony byłem potwornie ,coś a'la koń po westernie). Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: sen biszkopcika/ŚNIENIE 03.10.01, 08:18 Ulicą Marszałkowską ciągnął peleton łaciatych owiec i mieszał się z peletonem szarych ze Świętokrzyskiej. Ulicą Emilii Plater pędziły białe owieczki i z piskiem kopyt wymuszały pierwszeństwo na potoku ze Swiętokrzyskiej ,który zmierzał do ronda ONZ. Alejami Jerozolimskimi natomiast szedł pochód owiec białych na sygnale. Hałas ,a raczej beczenie owiec na sygnale było potworne. Na rondzie Dmowskiego (tego koło Forum i Rotundy) (na środku ronda) znajdowały się troszkę inne owce w liczebności 2. Jak się później okaże - były to wilki w owczej skórze... Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: sen biszkopcika/ŚNIENIE 03.10.01, 08:20 Niebo było pochmurne i groziło ulewą. Przechodnie pałętali się z parasolami i nie do końca wiadomo było czy noszą je w obawie przed deszczem ,czy do obrony przed potokiem owiec nie reagujących na zielone światło dla pieszych. Tak czy owak na rondzie Dmowskiego nadmiar owiec był pożerany przez wilki w owczej skórze ,co sprawiało niesamowitą radość pieszym poruszającym się w tym rejonie. Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Przebudzenie/wtorek rano... 03.10.01, 11:38 Rano wstałem pełen entuzjazmu i chęci do życia. Co prawda czułem lekki uścisk w brzuchu na myśl o randce i o piękności z którą się umówiłem i chyba traszkę się denerwowałem jak to wszystko się uda(Tak jak dobra gospodyni która piecze świąteczny makowiec dla zaproszonych gości i obawia się ,że będzie zakalec),ale miałem plan a to najważniejsze.(Kobiety lubią facetów z „planem”). Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik cd wtorek... 03.10.01, 11:42 W pracy miałem mnóstwo pracy więc nie miałem czasu rozmyślać o godzinie „W”. Kontakt z randkowiczką był również utrudniony bo miałem tylko adres e-mail (zero telefonu ,a ona niezbyt ma możliwość korzystania z netu).Do końca nie miałem pewności czy przyjdzie… Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik znajoma nieznajoma 03.10.01, 11:47 Znajoma-nieznajoma Izę ,bo tak miała na imię poznałem w niedzielę. W sobotę ,która poprzedziła dzień poznania zwróciłem na Nią uwagę przebiegając wzrokiem po auli chemii PW w której mieliśmy wykłady. Mimo że patrzyłem na nią chwilę zapamiętałem jej buzię bardzo dobrze. Miała przepiękne duże czarne oczy ,którymi lampiła się nimi na wylot przez ogromną tablicę Mendelejewa. Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: znajoma nieznajoma 03.10.01, 11:50 W niedzielę ,spóźniłem się na 8-mą na angielski i cicho wśliznąłem do sali 143 w gmachu Elektroniki PW. Usłyszałem „proszę proszę tutaj ,ta pani nie ma partnera ,czytamy dialog proszę” i dostałem arkusz a4 z robaczkami po anielsku. Trochę niezgrabnie przetłoczyłem się między za wąsko zestawionymi stolikami i usiadłem jak trzeba. Serce zakołatało mi przez chwilę z obawy czy ja jeszcze potrafię czytać angielszczyznę ,a poza tym czy mój akcent nie skompromituje mnie w oczach nieznajomej ,która ni z tąd ni z owąd zjawiła się w mojej grupie. Dobre wrażenie to podstawa… I wtedy spojrzały na mnie a raczej we mnie te piękne czarne oczęta ,a na ślicznej buzi zarysował się lekki uśmiech.-Ty pierwszy ;powiedziała… Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: znajoma nieznajoma 03.10.01, 11:53 Później była kawa ,no i jak przystało pierwsza wpadka. Zaprosiłem ją na kawę(dalej niedziela tyle ,że po zajęciach),ale nie taką w kawiarni tylko taką z automatu(wiem wstyd).To jeszcze nic .Szczyt szczytów ,że nie miałem oprócz trzech stów ani jednego moniaka ,a automaty do kawy nie działają na banknoty. Więc moja nowo poznana koleżanka zapłaciła ze swojej kasy (wstyd straszny ).Jakoś przeżyłem ,ale wolę bez takich niespodzianek. Później gadaliśmy i gadaliśmy i gadaliśmy i im dłużej opowiadała tym bardziej stawała się atrakcyjna(mój kumpel mówi że tak jest ale tylko z nieznajomymi ,z żonami na odwrót).To co usłyszałem było bardzo pasjonujące i nadawałoby się (z powodzeniem) na scenariusz filmu. Tajemnicy nie wyjawię (może to kit a może nie) ,ale poniekąd tłumaczyło to :dlaczego nie dostanę od niej telefonu tylko e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: znajoma nieznajoma IP: 217.8.164.* 04.11.01, 11:09 no i co? no i o dalej? jestem zaintrygowana do głebi, napisz co dalej, bo znowoo się opuszczasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: znajoma nieznajoma IP: 217.8.164.* 04.11.01, 11:12 bo ostatni post napisałeś ponad miesiąc temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: znajoma nieznajoma IP: 217.8.164.* 04.11.01, 11:13 i to jest czysty skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: znajoma nieznajoma IP: 217.8.164.* 04.11.01, 11:14 bo tutaj różne osoby, znajome i nieznajome wyczekują dalszego ciągu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: znajoma nieznajoma IP: 217.8.164.* 04.11.01, 11:16 ale pewnie po prostu brak ci czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: znajoma nieznajoma IP: 217.8.164.* 04.11.01, 11:17 jest czas orania i jest czas siania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: znajoma nieznajoma IP: 217.8.164.* 04.11.01, 11:18 i czas pisania postów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: znajoma nieznajoma IP: 217.8.164.* 04.11.01, 11:19 a ten już chyba minął.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: --------------------- IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 16:14 ze szkoły z kubka z kawą z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BISZ Re: --------------------- IP: 195.94.222.* 02.01.02, 16:30 ZE SZKOLY... Odpowiedz Link Zgłoś