obrotowy Szukalismy... i udalo sie... 05.03.26, 23:21 viviene napisała: > Stasiu, kogo i z kim? Stasiek Ci to povie w nastepnym wpisie. zaznaczyl juz (w innym wontku...) , ze "udalo sie" - tylko do tej pory - tez nie byl laskaw napisac: - CO ? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Szukalismy... i udalo sie... 06.03.26, 10:39 Nooo Staś coś bardzo tajemniczy tej wiosny :)))) U Pana ,domniemam wszystko w porządku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy wprost przeciwnie. 06.03.26, 16:59 viviene napisała: > U Pana ,domniemam wszystko w porządku:)) wprost przeciwnie. - tylko kasa mi sie zgadza. reszta szwankuje. a tymczasem: "ni srebro, ni zloto - to nic, chodzi o to..." Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: wprost przeciwnie. 07.03.26, 21:11 obrotowy napisał: > viviene napisała: > > U Pana ,domniemam wszystko w porządku:)) > > > wprost przeciwnie. > > - tylko kasa mi sie zgadza. > reszta szwankuje. > > a tymczasem: > > "ni srebro, ni zloto - to nic, chodzi o to..." No tak , gdyby nie te objawy starcze :)) Ktoś kiedyś powiedział:" trzymajmy się ramy to się nie obs...y". Pozdrawiam 🍀 Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy no tak.... 08.03.26, 18:43 viviene napisała: > No tak , gdyby nie te objawy starcze :)) tia... ciagle pamietam, ze wielu innym renta starcza - nie starcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: no tak.... 09.03.26, 13:46 obrotowy napisał: > viviene napisała: > > No tak , gdyby nie te objawy starcze :)) > > > tia... > ciagle pamietam, ze wielu innym renta starcza - nie starcza :) Jakie to szczęście,że jeszcze pamiętasz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy kazdy kij ma dwa konce...ale... 09.03.26, 17:21 viviene napisała: > Jakie to szczęście,że jeszcze pamiętasz :))) Kazdy kij ma dwa konce, ale proca ma trzy.... I Blogoslawieni sa ci, ktorzy pamietaja to co dobre - i maja dar zapominania tego - co bylo zle... Ciebie - to nie sposob zapomniec... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: kazdy kij ma dwa konce...ale... 09.03.26, 20:00 obrotowy napisał: > viviene napisała: > > Jakie to szczęście,że jeszcze pamiętasz :))) > > > > Kazdy kij ma dwa konce, ale proca ma trzy.... > Trzy to o wiele za dużo:))) ileż tych końcow w końcu:) > I Blogoslawieni sa ci, ktorzy pamietaja to co dobre - i maja dar zapominania te > go - co bylo zle... > I jeszcze: Błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli ") > > Ciebie - to nie sposob zapomniec... Pan to zawsze taki miły dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy I nie bez powodu, Mila Pani... 10.03.26, 00:51 viviene napisała: > Pan to zawsze taki miły dla mnie :) tak. - ale nie bez powodu, Mila Pani... chociaz pamietam, ze... rownie mili dla Szanownej Pani byli i Inni - znaczenie zacniejsi ode mnie... a rownie doceniajacy Pani Uroki... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: I nie bez powodu, Mila Pani... 12.03.26, 12:44 obrotowy napisał: > tak. - ale nie bez powodu, Mila Pani... - to jest powód Panie ,o którym nie wiem do dziś:)) a chciałabym. Nooo..to być może inne czasy były, że wszyscy byliśmy jacyś milsi ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Milo to juz bylo... 12.03.26, 17:54 viviene napisała: > Nooo..to być może inne czasy były, że wszyscy byliśmy jacyś milsi ?:)))) ale przez te dwie wojenki - Mili - to sie wykruszyli... zostaly tylko Twarde Charaktery, like Stasiek... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Szukalismy 09.03.26, 13:47 stasi1 napisał: > Nie kogo tylko co Ale nie powie i tyle :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Szukalismy 11.03.26, 07:34 Czemu miałbym nie powiedzieć? Nawet zdjęcie pokażę Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Szukalismy 12.03.26, 12:45 Stasiuuuu....,że ja o tym nie wiem , nie widzę ,nie słyszę?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Wybrani sa tacy.... 12.03.26, 13:19 viviene napisała: > Stasiuuuu....,że ja o tym nie wiem , nie widzę ,nie słyszę?:))) Wybrani sa tacy, ktorzy nie widzieli, nie slyszeli - a mimo to nie tylko wierzyli, ale i wiedzieli... Stasiek chce nas do tej wybranej grupy zaprosic ? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy piekna i madra kobieta - like viviene... 14.03.26, 23:16 stasi1 napisał: > I nawet Ty mi nie wierzysz? piekna i madra kobieta - like viviene... uwierzy tylko wtedy - gdy ktos pieknie i madrze rzecze.... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: piekna i madra kobieta - like viviene... 15.03.26, 19:48 Przecież to robię Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: piekna i madra kobieta - like viviene... 15.03.26, 21:10 Róbmy to co potrafimy najlepiej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Swietny i trafiony pomysl. 16.03.26, 15:44 viviene napisała: > Róbmy to co potrafimy najlepiej;))) Swietny i trafiony pomysl. najlepiej - to wychodzi mi LB (lezenie bykiem) - uwazam, ze poniedzialek - to wlasciwy dzien - by caly pracowity tydzien zaczynac wlasciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Swietny i trafiony pomysl. 28.03.26, 10:17 :))) No to w tym się zgadzamy ale żeby tak całkiem bez ruchu..? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nosz nie :) 29.03.26, 17:34 viviene napisała: > :))) > No to w tym się zgadzamy ale żeby tak całkiem bez ruchu..? nosz nie... - ale czynmy tylko to, co nam wychodzi "samo z siebie " :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: piekna i madra kobieta - like viviene... 19.03.26, 07:39 w swoim czasie free cell mi dobrze wychodził, ponad setkę bezbłędnie ułożonych pod rząd. I to bez oszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: piekna i madra kobieta - like viviene... 15.03.26, 21:08 obrotowy napisał: > stasi1 napisał: > > I nawet Ty mi nie wierzysz? Wiara to u niektórych stan umysłu Stasiu i nie ma nic wspólnego z wiarą i wiara i wiara :)) > > > piekna i madra kobieta - like viviene... Pan mnie zawstydza wciąż i wciąż:)) > > uwierzy tylko wtedy - gdy ktos pieknie i madrze rzecze.... Tąaak..Panie przemiły taak:)) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: piekna i madra kobieta - like viviene... 28.04.26, 22:09 Coraz słabsza ma wiara Panie ,że takowi jeszcze istnieją :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ale jednak nie gasnie... 28.04.26, 23:31 viviene napisała: > Coraz słabsza ma wiara Panie ,że takowi jeszcze istnieją :)) ale jednak nie gasnie... - jak i u mnie ... . roisie.pl/wp-content/uploads/2021/03/swieczkamalaset-optymalizacja.jpg Buenas Noches Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Szukalismy 06.04.26, 08:34 Ale realia wyszły znacznie gorsze niż wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Szukalismy 28.04.26, 22:10 Stanisławku, to już prawie jak cukrzyca :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Szukalismy 05.05.26, 14:13 Dlaczego tak sądzisz? Akurat to stwierdziliśmy jak znaleźliśmy. Że szukamy Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Stasiek, mam siano w glowie :) 06.05.26, 19:32 stasi1 napisał: > Dlaczego tak sądzisz? Akurat to stwierdziliśmy jak znaleźliśmy. Że szukamy cztery czasowniki w jednej linijce. Ja sądze - ze nic nie chwytam - ale to jest tylko jedna z opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Szukalismy 08.05.26, 07:17 Te w moich rękach nawet nie były kupione. Co z tymi w rączkach blondynki się stało? Tego nie wiem, ale raczej nie ja ich się pozbyłem Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Szukalismy 08.05.26, 23:53 Stasiu ciężko za Tobą trafić:) Zupełnie nie kumam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy faktycznie... 10.05.26, 14:32 viviene napisała: > Stasiu ciężko za Tobą trafić:) faktycznie. poczatkowo myslalem, ze Stasiek - to okolice Garwolina, a teraz po nielicznych wskazowkach sklaniam sie ku Wyzynie Krakowsko-Czestochowskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Szukalismy 10.05.26, 00:59 stasi1 napisał: > Oczywiście do kompletu Stasiu, oczyść paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś