larix31 23.12.04, 14:13 Tysiąca choinek w lesie Prezentów ile Mikołaj uniesie Bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu Oraz tyle radości ile karp ma ości. Larix Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samowolny Re: Życzenia 23.12.04, 14:26 śniegu w swięta niestety nie będzie zato deszczowych dni nam przybedzie w poszukiwaniu radosci nie w modzie teraz liczenie karpia ości a za choinkami nikt sie nie wstawi? a one więcej porzytku daja rosnąc niźli te karpie co teraz tylu obronców mają.. choinkowym mordercą mówie głośno NIE:))) jeszcze mam w uszach płacz scinanej choinki, rece precz od choinki...mamy sztuczne zapłodnienie to i sztuczne choinki powinny byc w cenie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Życzenia 23.12.04, 14:33 właśnie nikt nie broni choinek i jestem tym zdziwiona... :(:( ale ja też lubię żywe choinki Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Życzenia 23.12.04, 14:39 żywe ale nie ścięte ..te bezbronne choinki brutalnie ścięte przez swoich oprawców...po to tylko aby im było weselej przez pare dni przerywają kilkiletnie życie choinkom ..ja już wole sztuczna podobna do szczotki do butelek a zapach choinki to w spraju tyz dobry:))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Życzenia 23.12.04, 14:58 No i na Ciebie przyszedł czas, tysiaca choinek zyczyć Tobie to nietakt, ale tysiaca innych miłych rzeczy, to jak najbardziej :)* Dal Ciebie i Twoich blieskich wszelkiej pomyślności :) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Larix , ta choinka dla Ciebie specjalnie :))) 23.12.04, 15:04 www.pani.wtorek.strefa.pl/ws.htm Odpowiedz Link Zgłoś