Dodaj do ulubionych

Problem z jej orgazmem

27.01.05, 10:13
Razem z moja dziewczyna wspolzyjemy od dosc dawna. Problem w tym ze ona
wymaga ciezkiej pracy, nie zebym sie nie staral, ona poprostu nie moze. Niby
juz jest tam ale to ciagle nie to. Wiec drogie panie prosze o jakies ciekawe
propozycje jak rozwiazac ten problem.
Obserwuj wątek
    • Gość: aola Re: Problem z jej orgazmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:02
      Wiesz co jest najwiekszym afrodyzjakiem dla kobiety? Zakochany facet! Moze
      zamiast cwiczen fizycznych podzialaj na jej psyche?I nie zaczynaj dopoki ona
      nie jest gotowa.Powodzenia, pa
      • Gość: on Re: Problem z jej orgazmem IP: *.chello.pl 27.01.05, 22:25
        napisałem tu dziś post o mojej byłej miłości
        dla kobiet tak naprwade nie orgazm jest ważny, a bliskość jej faceta, to, że
        może czuć go przy sobie
        z nią nawet bez orgazmu było rozkosznie, bo to była ona

• mattburnin Re: Problem z jej orgazmem 27.01.05, 22:31
          to nie chodzi ze jej nie kocham czy nie jestem z naia za kazdym razem gdy mnie
          potrzebuje tylko po tak dlugim czasie ona odbiera to zupelnie inaczej jakby
          chciala go w koncu miec...a jak nie wyjdzie to caly nastroj szlag trafia
        • Gość: dana Re: Problem z jej orgazmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:29
          napisałeś to rewelacyjnie ! tego właśnie teraz doświadczam i podpisuje sie pod
          twoimi słowami...
          A tak na marginesie - wierzę, że będzie dobrze - uwierz w to także ...
          • Gość: dana Re: Problem z jej orgazmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:30
            moja wypowiedź była skierowana do - on -
            • Gość: hahaha Re: Problem z jej orgazmem IP: *.chello.pl 17.02.05, 16:38
              Badź cierpliwy i wytwałay
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka