Dodaj do ulubionych

Miłość jest cierpliwa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 20:44
ja też, a przecież nie jestem tylko miłością...
Obserwuj wątek
    • Gość: jedna_kobieta Re: Miłość jest cierpliwa IP: 212.191.169.* 01.04.05, 22:47
      A czy napewno wszystko zniesie?
      • sklonowana40 Re: Miłość jest cierpliwa 01.04.05, 23:08
        Prawdziwa wszystko...
      • Gość: serduszkopoprostu Re: Miłość jest cierpliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:11
        prawdziwa jest cierpliwa, wszystko zniesie i wybaczy i w dodatku wytłumaczy
        zdradę i kłamstwo i grzech! :)
        • kwasna_cytryna Re: Miłość jest cierpliwa 01.04.05, 23:14
          Gość portalu: serduszkopoprostu napisał(a):

> prawdziwa jest cierpliwa, wszystko zniesie i wybaczy i w dodatku wytłumaczy
          > zdradę i kłamstwo i grzech! :)

Wszystko do czasu ... Jak się czara goryczy przepełni, to nie wybaczy juz
          niczego !! :)
          • Gość: jedna_kobieta Re: Miłość jest cierpliwa IP: 212.191.169.* 01.04.05, 23:24
            Myśle,że taka prawdziwa rzeczywiscie wszystko przebaczy zniesie,schowa sie
            cichutko w kąciku i sobie kocha,nikt nikomu nie zabroni kochać...
            • Gość: serduszkopoprostu Re: Miłość jest cierpliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:38
              no taka np. do grobowej deski? Każdy ma prawo do miłosci, a kto potrafi kochac
              prawdziwie? dajcie przykład miłosci prawdziwej!
              • Gość: jedna_kobieta Re: Miłość jest cierpliwa IP: 212.191.169.* 01.04.05, 23:46
                Kocham już kogoś naprawdę 7lat i 9-cy i to jest prawdziwa miłość....pozwoliłam
                mu odejść do innej...nie chcę mu przyłożyć,niech sobie będzie szczęsliwy
                • Gość: serduszkopoprostu Re: Miłość jest cierpliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:49
                  ale czujesz ból i cierpienie, krzywdę... prawda? a mimo to go kochasz!
                  • Gość: samanta Re: Miłość jest cierpliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:53
                    Prawdziwa miłośc może być radością, a może być cierpieniem.
                    I zawsze jest cierpliwa,
                    • Gość: serduszkopoprostu Re: Miłość jest cierpliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:54
                      bo prawdziwa miłośc nie ulegnie cierpieniu!
                      • Gość: serduszkopoprostu Re: Miłość jest cierpliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:56
                        choc mowi sie przecież : umiera, usycha z miłosci.../jest w tym cos z zycia
                        wziete?
                        • Gość: jedna_kobieta Re: Miłość jest cierpliwa IP: 212.191.169.* 02.04.05, 00:06
                          Własnie dlatego mam sobie tę miłość,już nie cierpie, nie mam bólu,nie
                          usycham,nie umieram tylko sobie kocham.Dobrej nocy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka